2dra lägenheten.

Direkt efter jobbet igår åkte jag till Oval på nothernline där lägenheten låg, Runi som tjejen hette kom och mötte mig och vi gick till stället. Det var fint och så men de delade 8 pärs på hela placet, och det rummet jag jag skulle få hyra var inte större än typ 8 kvm...lycka till att dela 3 pärs på en dubbelsäng och två garderober.. så det gick bort dirr. annars var det rätt fin lägenhet.
Idag ska jag till den som jag är mest intresserad av, den som ligger vid earls court, ska dit vid 3. hoppas hoppas!!
Så Johanna och Anders: Om den är bra haffar jag, 950 pund/månad så splittar vi det på tre. awesome.

Annars, Johanna: en liten länk till dig, den här låten spelas dag ut och dag in på TMF....kind of catchy i think:D tror du kommer gilla den haha.
Alesha Dixon - The Boy Does Nothing
Mamma du gillar den nog med :D

Pappa: Här kommer en länk till dig! Klicka HÄR. Riktigt bra, tänker på dig när jag lyssnar på den!

Skriver mer om 3dje lägenheten när jag kommer hem!



Funkaaa! wuhu



1a lägenheten avklarad

usch, det var verkligen inte vad jag tänkt mig, den låg mysigt till men fy va sunkig den var. För 800 pund i månaden fick jag en äcklig etta med två sängar, betala elen som kontantkort, betala för att tvätta, Matilda såg en kaklacka i köket, badrummet var vidrigt... blä. Nej tack.

Annars var igår en trevlig dag, jag mötte upp Matilda och hennes vän vid Oxford str vid 3, sen började vi gå mot Svenska ambassaden, vi gick förbi en svensk matbutik, å jag dreglade över olws ostbågar...Efter 10 min torkade jag mig runt munnen och köpte två barnmat istället, mmmm.... Sen gick vi förbi svenska kyrkan och kollade in en snabbis, bestämde att vi skulle titta på luciafirandet och kollade på lite lägenhetsannonser. Vi fortsatte mot ambassaden, när vi kom fram vid 5 så var den stängd... "mån- onsd 14-16 mån-fre 9-12" konstiga tider...

Efter ambassaden gick vi hem till Matilda och fikade lite tills det var dags att kolla lägenheten.
Efter vi vart där och konstaterat gick vi och satte oss på en pub och firade att jag inte kommer bo i nått skabbhål.

Har en på g som verkar helt sagolik, den ligger vid Earls court, studioflat som ägaren brukar hyra ut till företag, 950 pund i månaden?! Vilket kap?!! Det ligger högst upp på en viktoriansk byggnad med fin utsikt och är fräsch, jag vill ha....!!! ska försöka få tag på tjejen som hjälper honom hyra ut den.
Nu ska jag snart till jobbet, och efter jobbet ska jag på en annan visning, hoppas den är bättre....
Kram

Ledig

Japp, idag är jag ledig från jobb och allt annat, det ända som stör mig är att jag kanske håller på att bli sjuk...hoppas det vänder. Idag tänkte jag försöka hitta svenska ambassaden och hämta ut mitt pass. Jag ska även titta på en lägenhet idag, den ligger vid Willesden Green 10 min från Bond str, perfekt! Håller tummarna att den är stor nog...!
Jag har hittat internet (obviously) fast man måste sitta på fönsterbläcket..hehe. bättre än inget! Det blir lite kallt efter ett tag bara.

Johanna här kommer en massa info till dig!
  • Hyran kommer kanske ligga på 100-150 i veckan per person , och lägenheten kommer vara rätt liten.
  • Man tjänar inte lika mycket som hemma men det beror på vart du jobbar, jag tjänar 6.59p/h i klädbutik, (vet iof inte hur  mycket jag kommer få på BR)
  • Det första du måste fixa när du kommer hit är: Eng simkort, en bank, oystercard (så du kan åka tunnelbana och buss och Insurance number, jag hjälper dig med allt.
  • Jag tror att det kommer finnas trådlöst där vi flyttar in.
  • När du kommer finns det en lägenhet.
  • Om du landar på stansted tar du bara tåget (national express) dirr från flygplatsen till Liverpool st så möter jag dig där. 
  • Kvinnorna i England har mens de med så om det skulle hända något så finns det att köpa. hehe
  • Det är billigare att gå ut i London, en öl kanske kostan 3 pund
Något annat du undrar över så skriv en kommentar babe! Hoppas jag har svarat på det mesta du undrat, blir så dyrt att smsa allt till Sverige. Puss!!

Jess!

Jag kom precis hem fran Jds suprise-birthday-dinner, vi at pa en jattetrevlig mexikans restaurang. Jag kanske kommer krakas snart men jag hoppas inte....
Jag pratade med Rubina idag och han va jattesnall och tacka mig (?!) for att jag sa till sa tidigt, jag erbjod mig att jobba hela veckan sa hon hade tid och anstalla nan ny och sa. Sa det var ju skont. Hon fragade vart jag fatt jobb och gratulerade mig osv, sa...that was weird in a good way:)

Ha!

Jag fick jobbet pa banana republic:) Borjar pa sondag, det anda som ar lite jobbigt ar vad jag ska saga till Rubina pa Jn. Har ni nagra forslag...mamma? Jag ska aven pa lite lagenhetsvisningar i veckan och helgen, spannande...

Saker och ting börjar vända

För nu är det inte långt kvar tills Anders kommer, och för några dagar sen fick min Johanna för sig att hon skulle packa sin väska och flytta hit hon med! Jag blir alldeles lyrisk bara jag tänker på det! Fick ett sms imorse där hon meddelade mig att hennes plan går den 31 dec WUHUU!!! Så nu ska vi squeeza 3 sköna dudes i nån stackars lägenhet, cant wait!!!

Snart kommer du!

Grisfest aussie style

Igår var jag lite trött efter helgen, men Matilda lyckades övertala mig att komma till "walkabout", en bar på söndagar med 90% australiensare. De har öppet 7-8 till 23, och jag kom dit runt nio. Damn, det var nog den grisigaste festen/baren jag har vart på haha, överallt var det fulla aussies och par som hånglade och spillde öl, men det var rätt roligt faktiskt. När baren stängde åkte jag och Matilda hem till henne, nu sitter jag på hennes soffa och funtar på vad jag ska ha på mig på min intervju eftersom jag har färgat alla mina vita kläder rosa...en annan historia...suck.
Men önska mig lycka till! Det är tydligen rätt många som ska komma på banana-intervjun...damn.

två bilder som representerar walkabout: hångel och krokodiler!


Helgen v47

Jess, det har vart en bra helg! I fredags mötte jag upp Jd efter jobbet och vi åkte till Waterloo och gick till London eye, mötte upp Mike. Tillsammans gick vi längst vattnet mot london bridge tills vi kom till en trevlig lite italiensk restaurang, vi åt varsin pizza och delade på en flaska vin. Vi fortsatte mot OXOtower där vi tog en drink, baren låg högst upp i byggnaden men en jättefin utsikt över vattnet och katedralen. Sen åkte vi till Camden och gick på en skithäftig klubb där det var livespelning, bandet lät typ som the kooks och spelade i en halvtimma kanske. Hela stället hade en supernajs atmosfär och det var precis lagom mycket folk, så efter spelningen fortsatte vi in i lokalen, det var som en korridor med små rum på 8*8 meter kanske på varje sida som man kunde se in i. Jag var modig efter allt vin och drinkar så jag gick in i "bands only" rummet och blev uppraggad av basisten, tackade jatack till en öl och nejtack till ett ligg. Efter en timmas dansande och bandsnackande tröttnade jag och letade upp Jd och mike. Kl var nu straxt efter 3 så vi letade upp ett kebabställe och satte oss en stund, inne på kebaben spelades det live jazzband och alla var glada förutom jag som mådde rätt trött. Mike beställde mat till Jd som jag åt upp för Jd inte fattade att det var hans förens dan efter :P jess, gratis Fkäk är ju aldrig fel. Jag stapplade ut ur taxin och somnade halvvägs till sängen.
Lördagen spenderades på soffan tills kl 8 då jag tog tag i mig själv och åkte till David i camden, vi delade på två flaskor vitt och snackade om allt och inget, verkligen en trevlig kväll. Jag åkte hem och deckade än en gång.
Idag åkte jag in till Mac för att få min dator fixad, i torsdags slutade dispalyen funka helt plötsligt ? Jag som har vårdat min dator som om det vore min bäbis..? Jag kollade på film, Johanna ringde och den hamnade i "viloläge" när jag tryckte på enter så blev hela displayen vit....fan.... 
Så, jag fick en tid idag och killen som skulle fixa den klappade på den och sa att han hade magiska händer, det sjuka är att när han öppnade den funkade allt?!! Den har vart paj i 4 dagar och jag har startat om och tagit ur batteriet och pillat som fan, så stryker han handen över den och den funkar.. ?! Sköönt. Så nu sitter jag här och slösurfar och är glad över att den inte behövde skickas in.

Bilder från helgen:
London eye

Big been

OXOtower

OXO

utsikt

Spelningen

meandmike

Morgonen efter..alla kläder på..?

trött/sliten/oduschad-mode


så där har ni den, helgen.
Hörs snart igen

jess sir

nu sitter jag hs david i hans lägenhet i camden, igår hade vi en helt crazy utekväll, skriver mer om den snart + bilder.
en länk dedicated till MrPrime
Här.
vi ska till soho snart. som sagt skriver mer snarast, min dator ska in på rep. på mac imorgon.
puss

entertain me

Det började med att tora skickade en länk, sen denniz och jag måste bara dela med mig :)

Martin timell i slow motion, låter som en gammal pundare haha.

Purple and brown, hehehe ni måste bara se! riktigt skön "övertrött"-humor..

Mer purple and broown! <------

Fuck yeah!

Nu ringde dem från River Island och ville att jag skulle komma på intervju! Hehe, det går bra nu kompis det går bra nu :P Fast jag tackade nej och sa att jag redan hade ett jobb. Vakkra svenska flikka

Ville bara tjocka mig lite ;)

Maaan..

Åh, nu har jag och "john" på banana republic ringt om varandra i 3 dagar haha. Hoppas han ringer upp snart..
Ikväll ska vi fira Matilda som fyller 20 "inatt", tror vi ska till coco men jag är inte säker, vart som helst duger just nu, måste bara komma ut ?! Jag  har spenderat den senaste veckan på jobbet och i Jds lägenhet, börjar känna att min sociala kompetens sjunker för varje dag jag sätter mig på buss 73 hem istället för ut. Men det var ju det här med pengar också, jag har faktiskt vart duktig och inte slösar på det jag haft, (och mamma jag kommer inte festa för dina!) :) Men det kliar liiite i fingararna när hela debenhamns har 25% off på allt. Tur för mig att det inte finns något snyggt (i wish).
Nu ska jag maila pappa, hoppas på att John ringer och samtidigt försöka undika bearnaisesåsen på bordet....jag har vit tröja...

Btw har jag börjat bli nyttig igen (det är räätt svårt här i tjockisarnas paradis, London.) Förutom min cheesburgaren idag, och igår råkade jag köpa den gooodaste våfflan jag ätit i hela mitt liv (no offence mamma) jag kunde känna lukten ända från bussstationen, och det blev som i tecknade fimer när lukten blir som ett finger som lockar på en (jag tror pluto har råkat ut för det ett fåtal gånger..?) ialla fall, luken kom från ett litet stånd som hette typ "deluxe waffles" och kotade ändast 2p för en asstor tjock våffla med valfri sås och vispgrädde. Jag tog en med "schweizisk chockladsås" utan grädde. Ojojojoj, mamma när du kommer hit är det de första och ända jag behöver visa! Munorgasm, totally worth ev. viktökning..!
Men annars är jag rätt duktig!
Nu ska jag som sagt maila pappa! Hörs senare!

Beautiful liar

Ye, tell me all about it...

Im going on! :)

En sjukt bra låt som passar in just nu!

Gnarls barkley - Going on

And I promise Ill be waiting for you.

Moral vs me

Hellu, Igår fick jag trevligt sällskap hem, Matilda! Vi handlade mat och kollade på "Superbad", jag visade runt i huset och vi smög upp i lägenheten längst upp och jag visade den superfina terassen. Vid 11 la jag mig och somnade till "Catch me if you can". Idag var jag ledig och gick till banken för att öppna ett konto, kan va bra om jag vill ha lön.. Allt gick smooth och nu sitter jag och fördriver tiden tills jag ska jobba, Rubina ringde och undrade om jag kunde hoppa in några timmar ikväll.
En annan grej är att Banana republic hade ringt igår och ville att jag skulle komma in på intervju...fan varför ringde dem inte tidigare, den butiken ligger vid picadilly och är way mutch cooler. Samtidigt som jag vill jobba där vill jag inte "svika" Rubina på Jane Norman... Men vi får se vad dem säger, erbjuder de mig heltid är det ju ine så mycket att fundera över... Hoppas jag få det....
På söndag ska jag förhoppningsvis till Lennie och kolla på rummet jag skulle få hyra, hoppas det är fint:)

Vore kul om nån var här som jag kunde dela allt med.. Men ni får ju komma och hälsa på mig snart!
smek&smäll

gårdagens outfit ;), supermätt efter mat, popcorn och chocklad.

Interjvu igen då...

Mat på banken :)

Ännu en helg då

Förra veckan gick väldigt fort tycker jag, helgen gick nästan fortare.. Jag jobbade fredag/lördag så då åkte jag bara hem, lördag kväll hänge jag och mike i lägenheten, jag förvandlades till spliffgirl i mina tights and so on.. Söndagen tillbringades på fina svenska IKEA! Och sedan i Jd's vardagsrum, allt jag bygde blev fel på något sätt så Jd tog över..
Nu har jag lunch, jobbar till 5 sen ska jag möta upp matilda.
Mamma skicka ett sms i söndags och sa att det snöade hemma, damn. Jag vill också ha snöflingor stora som tussar här, allt är bara grått...
Nu måste jag kila, skriver sen.


Gamlavåldtäcktsmurfen

Deniiizzz :)

Jd tog över...


Partypants blev workingpants

Jag tog ju inte med mig nån kavaj eller nånting med mig hit ?! How stupid am i ? Så mina partypants blev "fin-byxor" :) Eftersom det är halv-strikt dresscode på debdeb.. Kände mig alldeles viktig när jag kollade mig i spegeln :P




En McFist tack..?

Jag fick jobbet dudes!! De ringde direkt efter jag hade gått hem från internet caféet, soooft. Så igår va min första dag, jag började med att gå upp extra tidigt för att hinna med att gå till banken innan jag började, men glömde såklart mitt pass..så jag satte mig på starbucks och chillade lite. När jag fick min första rast hann jag inte riktigt utforska gatan efter något bra lunch-ställe så jag sprang in på Donken en snabbis. När det var min tur i kassan beställde jag en "McFeast plaese", kassörskan kollade på mig och garvade: "McFist?!" , "Nonono! Feaastee". "Do you want a McFlurry??". De har tydligen inte McFeaste här..?  Men men, första dagen gick bra och 10 timmar flög förbi. Somnade som en stock när jag kom hem.
Idag tror jag att jag kom en timma förtidigt för det var alldeles släckt och tomt när jag kom in till butiken, så nu sitter jag i lunchrummet och väntar på allt folk.. Ska försöka hinna till banken på lunchen.
Hadebrasålänge!!

Tack mamma

Jag kollade min mail idag och hade fatt varlden finaste mail av mamma, tack. Du ar sa klock du mamma, och det kande mycket battre nar jag hade last hela. Fick aven en dikt som mamma har visat mig tidigare som har ett valdigt fint budskap. Varken jag eller mamma ar sarskillt religosa av oss men det ar skalva poangen i dikten som jag tycker ar sa fin. Tack an en gang fina fina mamma.

Fotspår i sanden 

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds. 

När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder av sitt liv. 

Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. "Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för att följa Dig att Du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte förstå att Du lämnade mig när jag behövde Dig mest.

HERREN svarade: "Mitt kära barn jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. När du såg bara ett par fotspår - då bar jag dig.

Författaren okänd


Att tag tag i sig sjalv

Igar hjalpte Jd mig att skriva klart mitt CV och ratta till saker jag missat. Kl1330 akte vi till hans jobb och skrev ut 30 kopior som jag kunde "go crazy with". Jag gick till Oxford street (det tog typ 1,5 timma) och gick hela gatan ner bytte sida och gick hela gatan upp, pa vagen slangde jag in CVn pa: River Island, Top shop, banana republic, Jane norman/debenhams, ett annat stort debenhams liknande stalle och en butik jag inte kommer ihag va den hette. Nar kl var 1945 tog jag bussen hem till Jd, gjorde en kopp te och laste tidningen jag fatt pa stan. Typ som metro hemma. Efter det la jag mig i sangen och kollade pa film. Jd kom hem runt 23 och da gick vi en promenad langst gatan och upp bland butikerna, vi kom fram till att han bor i ett valdigt trevligt omrade. Vi gick hem och jag deckade som bambi pa roppar.
Idag var en ny dag och jag fick ta emot mobel-killarna som kom och lamnade soffa och garderob, det var spannande :P, sen gjorde jag mig i ardning och tog bussen till Oxford street for en intervju pa Jane Norman i debenhams. Intervjuen gick jattebra och hon sa att hon gillade mig, om hon hann skulle hon ringa redan ikvall med besked. Jd blev stolt och sa att han skulle bjuda pa middag om jag fick jobbet.
Saa, etersom Jd inte har nagot internet hemma sitter jag pa ett risigt internet cafe, och tangentbordet har inte aao..
far redigera inlagget sen :)
hoppas ni har det bra hemma, jag saknar er!
Ah, just det har e en lank till butiken jag var pa intervju i idag:
Jane Norman

Skriver sen!


Fan..

Nu känns det jobbigt igen..Jag har inte word på min dator så det blev jättesvårt att skriva klart mitt CV. Så fort det är något litet som inte funkar brakar allt. Jag kan sluta tänka på saker som är jobbiga när jag är med Matilda på stan och solen skiner, men när jag är själv och saker som jag planerat inte går som det ska brister allt som jag fejat ihop i huvudet.. Åh suck, saknar fortfarande alla hemma, saknar mamma, saknar trygghet, saknar pengar.. Varför kan inte bara allt funka.
Kom och ta hand om mig!! Eller så tar jag en semester från London och åker hem å laddar batterierna, det vore skönast nu, jag hatar min resväska som jag praktiskt taget bor i. Blä. Skriver sen.

"Efter regn kommer solsken"

Igår var det som sagt väldigt regnigt och obehagligt. Matilda kom och mötte upp mig på mitt lokala "internet häng-ställe" vilket är en rätt sunkig bar, man skulle kunna jämföra med Dovas faktisk:) men vad gör man inte för lite kontakt med omvärlden. Vi tog tunnelbanan till knightsbrigde och gick till picadilly, det var en trevlig promenad. Vi gick förbi "The Ritz" hotell och jag frågade om vi fick komma in på "Ritz Club" och typ checka läget, tydligen var det members only och att bli medlem kostade 1000pund :) men vakten var väldigt trevlig och sa att om vi känner någon som är medlem kunde vi gå in med den personen. Jag och Matilda fnissade och sa att "vi skulle hitta någon" och fortsatte mot picadilly. Väl framme haffade vi en McBurgare, det började bli dags för mig att dra mig tillbaka till Old street och möta Jd, så jag satte mig på en buss mot Liverpool street. Jag och Jd gick till en liten bar där hans tjejkompis drev en liten teater grej typ, vi kom mitt in i en pjäs så vi satte oss tyst och tittade klart. När den var färdig berättade Jd att tjejen som hade hela grejen var hon som jag kunde hyra rummet av. Tjejen hette Lennie och var jättetrevlig, det var hennes arbetsrum som hon hyrde ut för 80pund i veckan och allt lät jättebra. Jag åkte tillbaka till Ellika och deckade på soffan. 


Idag skiner solen fint och det är inte alls kallt ute. Jag ska skriva klart mitt CV, möta Matilda och gå och lämna ut det till lite olika ställen. Efter allt jobbletande ska jag möta upp Jd och få nyckeln till hans lägenhet där jag ska sova tills jag kan flytta in hos Lennie.
Idag känns livet lite lättare än för några dagar sen, det börjar kännas som om saker och ting börjar falla på plats, hoppas jag iaf:) Hoppas Jd har internet....! 

Ciao bella! :)



Rain rain...

Idag känns det rätt bra, jag ska träffa matilda snart. Det är lite synd att det regnar för jag hade tänkt gå på stan idag.. och datorn blir ju blöt i min tygväska. Men det är faktiskt lite mysigt att sitta i fåtöljen vid det stora fönstret och titta ut på tråket.
Jag är lite sugen på oxford street idag, och jag vill hitta en bra väska som jag kan ha datorn i, jag hittade en perfekt i går, men den kostade 65pund och jag trodde att jag skulle hitta en billigare på den andra marknaden, men det gjorde jag ju såklart inte...damn you nice bag. Idag ska jag även träffa Jds tjejkompis Lennie som har ett rum ledigt som hon hyr ut, hoppas det löser sig för det vore så himla skönt att kunna packa upp...Tänkte leta lite jobb också, funderar på att kolla runt på lite barer.
Wish me luck!


En pub på Old street

Det har vart lite ont om internet sen i går, de sög.. Så jag linar helgen i ett inlägg:
Fredag: Jag var hemma hos Ellika största delen av dagen, strosade runt lite i krokarna och köpte lite mat och en flaska vin på somerfield. Var rätt nere den dagen för att jag inte har någon stans att bo än inget jobb= ingen inkomst. Jag har stressat och onsdag-fredag har vart ett par riktigt energikrävande dagar,  jag har ingen stans där jag riktigt kan slappna av och ladda batterierna och känna mig hemma...Jag känner inte så många och jag lever i princip i min resväska..Jag saknar mamma och allt folk hemma, så det var rätt jobbigt.
Ellika kom hem helt upprörd efter jobbet, det var tydligen en man som trott att hon hade försökt smita in i porten så han hade slagit knuffat henne i magen och puttat bort henne..? Helt sjukt ?! Jag kände att det verkligen var läge att dra fram min vinflaska, så vi korkade upp den och 15 min senare var den rätt tom. Jag Ellika och Joel gjorde oss i ordning och gled ner på stan, hittade ett ställe som hette "casa blue". Det var lite "little persia"goes cool-känsla och jättemycket folk. Ellika gick till baren och kom tillbaka med en "fishbowl", en megastor drink i en guldfisk-skål typ med 4 sugrör, vi uppskattade det till ca 8 drinkar. Jag och Ell högg in:) 20min senare var guldfisk-skålen tom, och jag och min kompanjon rätt ostadiga. Vi vinglade hem runt tre och jag däckade på golvet.
Lördag: Jag vaknade med årets baksmälla, kröp till min resväska och tog på min det bekvämaste jag kunde hitta. Joel stekte fattiga riddare, mådde lite bättre efter det. Sen ville Ellika visa mig runt lite så vi gjorde oss i ordning och tog tuben till "Cover garden", tittade i massa butiker och åt en jättegod kebab. Vid halv 6 började vi röra oss hemåt, jag skulle möta Jd och gå på någon avskedsfest. Den var soft, bara massa folk över 28 typ. Vid 3 tog jag och Nathalie en taxi tillbaka till Jd och däckade på varsin säng. Nästa morgon vaknade jag lika trött som lördags morgonen och tog bussen tillbaka till Ellika, bytte kläder och åkte till liverpool street, gick omkring på massa mysiga marknader och åt god mat.
(Gud va jag är trött och otaggad på att skriva btw) Nu sitter jag på en pub och lånar lite internet. suck. Imorgon ska jag träffa Jds tjej kompis som jag kanske ska hyra ett rum av.
här kommer lite bilder:

På g till casa blue 

 Meant to bee!!

Fishbowl!

hehe

Sluut

Morgonen efter

Cover garden

hemmafest

på marknad

fin




Första morgonen på rätt plats

Vaknade på soffan för en halvtimma sen, gick upp och umgicks med Ellika, Joel, Jocke och Mikaela innan de stack till jobbet/bibblan. Idag ska jag möta David som ska ta med mig till ID models argentur, får se hur det går, annars har jag ett par andra som jag ska beta av. Efter mötet idag ska jag börja söka jobb, hörde att miu miu sökte folk så dit ska jag nog gå:)
Skriver sen.

heeeeeheheheheee, så här retarded kan man se ut som man har 3 sekunder på sig :D
Kram på er!

London

Ojoj, den 5e, 6e november har varit spännande, läskiga, nyttiga, svettiga och i ett nytt land på fel sida.
Jag hoppade på flyget från skavsta kl1755, lite sen som vanligt så jag fick springa och checka in. När jag gick på flyget och letade plats hörde jag plötsligt: "Sofia ?!", jag tittade ner och såg två av 88-tjejerna som gick i södra med mig, så jag satte mig där så lättad att jag nästan svävade. Vi landade i Liverpool 1915 och tog en buss till deras hotell. Vägen dit var hemsk!!!! Hjulen på min väska hade pajat så jag fick bära 16.5kg på ena sidan och handbagage drygt 10kg på andra med trasig rygg....De sög. När vi kom till hotellet var jag alldeles genomblöt av svett. Det visade sig att hotellet var fullbokat så jag fick yellow pages av den sura receptionisten, hittade ett hostal som verkade bra och ringde dit. Jag fick lägga mitt bagage i deras rum medans vi gick ut och åt, vi hittade ett assoft ställe som det var lite bar/restaurang känsla över, man kunde bla beställa in en kanna redbull vodka för ca 120kr! Och "beer and burger", hur härligt låter inte det?!
Efter middagen gick vi till hotellet och jag hämtade mina grejer och tog en taxi till mitt hostal.
Jag var själv i ett rum med 3 våningssängar, ställde min väska och handbagaget så nära sängen jag kunde och kröp ner under täcket med kläderna på. Det sista jag gjorde var att skickade iväg några sms och skrev att jag hade sovplats för natten så inte mamma skulle oroa ihjäl sig, sen slocknade jag på 3 sekunder.

Jag drömde en jätte jobbig mardröm om att någon hade smugit in i mitt rum och tagit allt värdefullt jag hade, typ som dator, mobil, pengar, pass allt! Kläderna låg som en ända röra på golvet och hälften saknades. På sängkanten satt en lapp som rånaren hade lämnat "Everyone can not live like Mike Myers you know" och en smiley..  Jag sprang till receptionen och försökte få hjälp, men disken var typ 3 meter hög och tanten som stod där ville inte hjälpa mig och bara tjatade om försäkringar jag inte hade. Jag åkte buss med Meme och Josefin N, för att leta efter en ny resväska och Josse hade världens smalaste midja, typ som en supersmal korsett. 
Jag vaknade med panik kl0800 och rotade igenom mitt handbagage, allt låg kvar och ingen konstig lapp på sängkanten. Puh. Jag tvättade av mig och bytte kläder och checkade ut, lämnade trasiga väskan i receptionen, tog en karta och begav mig in mot Liverpool C på jakt efter en ny resväska. Jag hittade en ful på Primark för 18 pund, den fick duga. Letade mig tillbaka till mitt hostal med min nya väska och packade om, det gick precis. Ok, ett problem löst, nu till nästa: Hur tar jag mig till jävla London som ligger 1000 mil härifrån ? Fick tips om "national express" så jag tog en taxi till centrum och frågade mig fram till buss-centret. Jag hittade dit och fick en biljett till en buss kl1315 för 24p. Det tog 55min till Manchester airport och där fick jag byta till en annan buss. Den bussen var full med svettiga tjockisar och jag fick naturligtvis platsen bredvid den svettigaste och dessutom bredvid toalettdörren...suck.. Och där satt jag i drygt 5 timmar medans folk gick ut och in på toaletten och spydde, pruttade, bajsade och kissade högljött. bläbläblä. Ringde Joel och sa att jag var på väg. Vid 1940 var vi äntligen framme vid "victoria station" och jag nästan sprang ut ur den äckliga bussen, tog mitt bagage och mötte problem nummer 2: Vart ska jag och hur tar jag mig dit..?
Jag ringde Matilda som precis hade slutat och vi bestämde träff vid "notting hill gate", hmm. Det tog lite tid att hitta från busstationen till tunnelbanan men när jag kom in rätt möttes jag av t-centralen *3, det var lite för stort för en nybörjare som mig. Hittade tillslut tunnelbanan och betalade en biljett till notting hill gate. Åhh, jävla väska å väga massa massa tunga kilo i alla dessa trappor, för det finns verkligen inte några hissar i London ?!! Men alla var snälla och söta och hjälpte mig i nästan alla trappor:) det var bara att se lite besvärad ut så kom någon fram och frågade "do you need help with that love?", "noo its waay to heav...oh, ok thank you". Efter att ha virrat runt bland alla "circle line" och "district line" så satt jag tillslut på rätt tunnelbanan på g till Matilda. Vi träffades och satte oss på McDonalds (fantasifullt va ?!) men jag var tvungen att kissa och dricka något och donken låg närmast:) vi satt och pustade ut och pratade om allt vi inte hunnit på senaste tiden, jag ringde Ellika och sa att jag var nära nu, fick adressen  till hennes casa och begav mig tillsammans med Mat till tuben igen. Nu var det liite enklare att hitta och det gick smidigt och bra, Ellika mötte mig i trappen och kramades och hjälpte mig med väskan. Och nu sitter jag här typ 48 timmar senare, på rätt plats med ryggont och stela axlar. Joel har gjort te till mig som jag sippar lite på, kollar facebook och leker lite med min nya dator:) Fick nya macbook av min käre far, den e fin. Nu ska jag decka på soffan som jag kommer sova på tills den 9de då Jd kommer och tar hand om mig! 
Här kommer lite bilder, vi börjar i Liverpool:
Planet:)

Alla kunde sova förutom jag

På väg till middagen i Liverpool

Nästa dag i Liverpool C, JD butik! :)

Skönt att se lite H&M
Det här möttes jag av

Är äntligen i London och väntar på tåget till Old street

Jag och mat väntar på tuben till Old street

Hemma hos Ell!! Lekte lite med photo booth :)






Nyp mig

Det känns rätt overkligt men jag åker faktiskt om mindre än 2 dagar nu...
Idag då:
Jag vaknade och satte på tvn med kontrollen som Denniz fantastiskt nog fixade i helgen! Gick ner till tvättstugan och tvättade mattorna som blev lite spillda på i helgen. Åkte ner till Järna med mamma och fick min rygg "fixad" av naprapat-Svempa. Det var mer smärta än njutning i de 40 min som jag låg på bänken, aj. Jag var helt ärligt nära på att börja gråta ca 4 gånger, men stoltheten gav mig en bitchslap och jag bet ihop..
Efter den hemska upplevelsen åkte vi till vällingby och sa upp mitt satskort.
Nu sitter jag i min soffa och kollar boston tea party, kollar lite lägenheter i London och smygäter lite choklad.
Imorgon ses vi på wokhouse, hoppas jag! :)

ps. jag fick en riktigt soft tv-spels helg igen!! Åh va härlig den var, massa alkohol vänner och nintendo 64! ds