Fudge

Har haft 2 wonderbara dagar!
Denniz har sovit här sen i lördags och igår hade vi Grill/buzz/vin-kväll, vi ställde ut platten på altanen och spelade buzz ute. Joinade gjorde Felix, Johanna, Maja och Ellika. Mucho trevligt.
Tisdagen spenderades i sängen med den bästa som finns; mrPrime, som hade tagit ledigt<3
Vid 5 följde jag D till tuben och gick och handlade lite grejer till mitt bak. Det blev fudge och choklad kola. Så nu ligger jag i fåtöljen och har magknip...Men det blev himla gott!

Söndag schmöndag

Dagen har vart seg men effektiv. Sov rätt länge och gick ut med Nula, kollade tv, gick och köpte äpplen, bakade paj till pappa och mig, kollade "Svergies smartaste barn", degade, Denniz kom, gjorde nachotallrik, kollar tv.
Sen: Kolla klart på "Time Warp", dega lite till, borsta tänderna, ligga, sova...? typ :)

Nula


Guzzen

just nu

Nu sitter vi på altanen och nujter av billigt vin ;) ikväll blir en bra kväll! Det står 01 till canada..


Smulan

Just dee!! Mamma ringde igår och berättade att vi ska ta hem en valp nästa helg! Jag blev alldeles mjölkig och töntig och sjönk ihop i ett "AAaaww!" när hon länkade bilden, en supersöt liten pointer valp..Nu måste vi bara komma på ett namn, så länge heter hon Smulan. Jag tyckte att vi kunde döpa henne till Anette. "Nettan och Nisse" ?! :)


SMHI.se = MVG

Det blev en repris. Nu sitter jag på altanen och solar med spotify i bakrunden. Har inga planer på att flytta på mig, jag sitter bra här.

Dagens infall: Helt plötsligt stod jag och planterade våra blomlådor med pelargoner..? Jättekonstigt.

Bea är med mig ute och håller sällskap.

Lite senare kommer Johanna hit och dricker vin med mig, sen ut och slira och möta upp lite folk, jag vet inte hur mycket jag får säga men; det finns ett speciellt syfte med kvällen :)

Jag känner även att jag måste dela med mig, har en snuskigt bra spellista för förmiddagens aktiviteter:

http://open.spotify.com/user/grynkorv/playlist/3bcqN7DLBrWIUMpZxvoJah = Jetebroaa


Bea sällskapar en rastlös Sofia
Mitt infall

Hej hej!

Long time no see. Jag har mest legat ocg degat i solen med mat the cat och lekt med Denniz. För tillfället Detoxar jag håret i brist på andra projekt, man ska låta bli att tvätta håret i en vecka för att förebygga fett hår (ska tydligen funka..) är inne på min sista dag, så nu kan jag forma och fixa massa spejsiga frisyrer:) äckligt och härligt.

Idag lyckades jag somna i solen på altanen när jag läste och vaknade 3 timmar senare, en aning stramare i ansiktet.. Funtar på att köra en repris imorgon om vädret tillåter.

fett hår1:)


2


mm...menee sov gott då!