En dagens med spritser

img_6807 (MMS)

En dagens med spritser


AJ



det syns typ inte på bilden för att ps alltid tar över, men hittade ett sjukt obehagligt blåmärke på armen igår..? Vart det kom ifrån har jag ingen aning, typ jobbet ?

LADYTRON


Kom att tänka på igår hemma hos Joel att Ladytron är så jävla bra! Har arbetat mig igenom Witching hour och väntar på att velocifero ska bli klar. Annars har Johnossi och Robyn gått varmt i lurarna, dags för lite variation kanske

Runaway
Destroy evertything you touch

KLICK2


Det har hänt igen.. Nu har jag legat och haft tråkigt innan jobbet med datorn på magen.. Det är en dyr vana mina vänner.

HOPSAN


titta vad jag ramlade in i när jag rensade bland mina bilder. Det här va typ 2an på gymnasiet tror jag och Tora, Tove och myself var på kolingsborg. Om ni undrar varför jag ser ut som att jag precis kommer gå bärsärkagång så är det helt förlåtligt och normalt, jag har nämligen 5.85 promille i blodet och är skitförbannad på min dåvarande pojkvän. Så nu vet ni det!

Munch-korven from hell

img_6807 (MMS)

Munch-korven from hell


SLAPPT


Idag efter jag och mamma hade lunchat åkte jag hem till pappa och la mig på uteplatsen och kollade film. slappt som fan.

KLICK


nu har jag vart uppe sent på natten igen och lovat mig själv att spara dricksen... suck.

Uppesittarkväll med Jack&cola (90/10) med ...

img_6807 (MMS)

Uppesittarkväll med Jack&cola (90/10) med Hångel. Kan och blir bara bäst !


TWITTR


Okej, en gång för alla då: Nu låser vi upp
twitter!

SÅDÄRJA


sötafinaAnna


16/5

Fortfarande lite trött efter heldagen igår, vi var en kort i servisen plus att det var jättefint väder, det resulterade KAOS, i mitt huvud alla fall. Tur att man jobbat på typ världens bästa arbetsplats. Gick av vid halv elva och då hade Maja, Kristin, Josse och Tony satt sig och börjat bärsa, sen kom sötafinaAnna och resten av debasers personal och satte sig, så jag anslöt med en kall och andades ut. Bra häng!

En highfive till alla inblandade söndagen 16/5. Daquiris, Ringo, Bella, daquiris och middag i kvällssolen räddade min annars bakis-osande arbetsdag :P

SONNYDAY




Sitter på balkongen och läser ELLE, dricker saft, lyssnar på Lilly Allen och bränner axlarna. Just nu har jag inte riktigt koll på vilken dag det är och funderar på att hålla det på den nivån.
Ska dock in och fightas med verkligheten vid 5, då börjar jag jobba nämligen. :) Ses ikväll

WITCH DAY..?



Haha grattis anna!

img_6807 (MMS)

Haha grattis anna!


EARLY BIRD




Jobbade i humlan 11-15 och sen medis 18-00. När vi hade bytt om var jag och Felicia sjuuukt törstiga så vi drog ner till debban slussen och mötte upp Ellika, Johanna och Maja. slukade 3 p-öl och lite whiskey (varför whiskey??)
sen kom Niklas förbi och Bobbo kom och satte sig, jag var lite för dimmig för något slags utbyte av intelligens vid de här laget men var glad för sällskapet. Efter de gick det som vanligt bara utför och jag digitalt våldtog en selekta automat.

Idag är jag ledig och ska åka till Maddes land!

HAPPY CAR DAY!




iihihi idag åkte vi och hämtade min officiellt första egna bil! Å det var sån himla skön känsla att sätta sig i den och köra (övningsköra) hem. Nu står den här på gatan...min alldeles egna:)
Jag fick den av bestefar och bestemor så jag kan komma igång med mitt körkort, snacka om morot för jag kan inte tänka mig annat en övningsköra och plugga teori :P måste fixa kofångaren bara! Men det kunde jag göra hos pappa.

Imorgon ska jag jobba och sen tors, fre, lörd kom förbi och säg hej! Ni vet vart ni hittar mig. Ciao!

IN FACT

Det är rätt skönt för jag saknar inte dig så mycket. Du kan va kvar för jag ska jobba. Dessutom är du inte så himla skön.

Aj

img_6807 (MMS)

Aj


Aw Gaah ta mig hem. Aw på jobbet tog näst...

img_6807 (MMS)

Aw Gaah ta mig hem. Aw på jobbet tog nästan mitt liv.