Jobba imorgon....

Jag tänkte vara lite duktig ikväll och lägga mig tidigt, typ nu. Fast jag kan inte somna nu. Jag har vänt min dygnsrytma utahelvette.... Får nappa i mig Andrews rödtjut med skruvkork och somna snurrig och blå om tänderna,  men först ska jag gå på cigvard-jakt för en sista puff innnan jag glider ner i vita lakan på sjövägen i solna.
Imorgon ska jag lämna in min mobil på lagning, gör det på jobbet, det blir smidigast så:P batteriet har lagt av konstigt nog.... hmm. Sen kommer pappa och hämtar mig för jag ska övningsköra hem. Mappa (mamma+pappa) tycker att jag ska ta mitt körkort innnan jag drar till London, vilket jag tyckte var en bra ide. Det är bara att blåsa av dammet från körskoleböckerna och börja plugga igen då....usch va hemskt jag har ju precis tagit studenten...


Vi får se om jag överlever solna by road goes middagstraffik imorgon.. jag tror att jag är försäkrad.




Smisk och smäll

Dags att börja uppskatta

Idag vaknade jag på kajs soffa, det var ju inte riktigt meningen.. Men det är ett känt faktum att fröken Höijer aldrig kan åka hem i tid, och den här gången råkade hon bara somna. Så nu ligger jag vaken med en bekant utsikt bestående av gamla pizzakartonger, urdruckna läskburkar, chocklad, pringles osv. Ne inte en så lockande frukost.
Jag kollade precis på "Wall-e", vilken mysig rulle. Jag smälte lite innombords, sådär tjejigt, och för första gången på länge så kände jag en massa saker när filmen var klar. Jag visste precis vad och det var skönt. Jag kom genast att tänka på en massa bra saker, saker som jag inte har riktigt tänkt på utan bara tagit förgivet. Detta är naturigtvis helt fel av mig, jag ska verkligen inte klaga!
Jag började tänka och uppskatta: Jag har någon som älskar mig och säger det som om han menar det. Han hjälper mig med saker som han inte måste men han gör det för att han vill. Han håller om mig och berättar hur fin jag är på olika sätt och vis, väldigt ofta. . Ibland lyfter han upp mig och bär mig till sängen och jag får ligga över honom hur länge jag vill, det blir aldrig tungt. Han följer med mig till ett annat land, för han vill vara med mig.
Jag har ett jobb där jag tjänar mycket (för mig) rätt lättförtjänat, och snart åker jag till London där jag har ett roligare jobb med mer pengar.
Mina vänner ringer till mig och jag ringer till mina vänner, mina vänner umgås med mig och jag umgås med mina vänner.

jag uppskattar och uppskattar så mycket jag kan. Tak tack tack tack.

Nu ska jag väcka Kaj. Det är dags.


mepmepmep meep meep meep mepmepmep. Klura på den ni

Nämen...

..Hej, är det..? Ja precis, det är hon. Hon med sämst framförhållning i hela stockholms kommun. Känd i landskapen uppland/sörmland för sina fina insatser i förseningar och tids-optism. Å jag undrar hur det känns... Jag kan berätta: DE SUGER! Det suger speciellt mycket idag pga av en speciell anledning:
Jag och min vän Maja skulle gå på Yoga i vällingby kl 1800. Vi skulle då mötas kl 1730 vid blackebergs tunnelbanestation för att hinna dit, byta om och ja ni fattar... Såhär förbereder jag mig:
Ligger i sängen till kl 1724, (då tror jag fortfarande att jag hinner packa min träningsväska med träningskläder, dusch-equipments, vattenflaska mm, klä på mig och gå till tunnelbanan. Allt detta på 4 min) och när jag reser mig upp för att göra allt detta inser jag att jag inte har några träningskläder rena....å det är inte direkt avslappnande att ställa sig i "krigar position A" i ett par lite.för-tighta-cheep monday-jeans. Nono. Så ingen yoga för mig alltså. Det var ju tråkigt för henne, stackars feta tjej....Nu ska jag dränka mina sorger och öka min vikthysteri i en scones deg.


Shit, get a grip on yourself woman.

Öfver och ut

Mätt..

Jag sitter i mitt standard-läge: I soffan med datorn på magen (en som vanligt numera fullproppad mage) klockan är lite för mycket och på tv'n är det något värdelöst 0110-program....Just nu är det MTV. .....Vänta.....WUHU!! Pimp my ride!!!
Johanna har somnat i soffan i en söt lite smått obekväm ställning.
J: "peeper and out"
S: "haha, va?!
J: "nee"
S: "haha, va, Johanna pratar du i sömnen?
J: "Ne"
S: "Johanna vill du inte se Pimp my ride?"
J: "......"

Jahapp, då var man ensam igen då.....
Imorgon är jag och Andrew bjudna på middag hos Alberto, det ska bli trevligt. Undrar vad det bjuds på förutom enorm onykerhet, I'm exited!

Lite småtönt:
Jag blev precis lite småsugen på mina favoritmackor.... 1. Skinka, avocado, tomat och örtsalt. 2. Hårdkokta ägg, kaviar. Mmmmhmm!!

Jag har en asnice tröja!! Som alla vet är jag mamma och gudmor-Lotta Prince fanatiker.



Nu ska jag och X to the Z inleda en visuell romans. PEACE!

Lite tankar bland sängkläderna

Hur kommer det sig att jag aldrig kan gå upp? Svar: för att jag har världens skönaste hästenssäng med världens skönaste täcke + kuddar, för att jag har en laptop med trådlöst, för att jag är allmänt trött, för att det oftast regnar ute nu mera..
Pratade lite med pappa precis, han blev lite orolig/stolt när jag berättade att jag sticker till London i oktober.  Jag fick lova att jag "inte sticker till London och kommer hem som en pundare", jag lovade.
Axels kräftskiva var verkligen jätte trevlig och alla blev tokfulla, tack JohannaAdamFilipJohanAntonAceMikeyKaj för den kvällen!
Varför blev jag matförgiftad av kista gallerias sushi? Jag har snart inte ätit någonting på 48 timmar, jag får inte för mamma. Hon säger att min mage måste vila sig, men egentligen tror jag att hon tycker att jag är för fet. Men jag dricker snällt min äckliga buljong med kyckling smak. 
Nu kommer Andrew och gör mig sällskap!

Bless you all, lambs of god BLESS YOU ALL!!!!!!!


En liten uppdatering

Måndags: Jag kom hem!
Tisdags: Jag och Anders tog det lugnt hemma. Skönt och varva ner
Onsdags: Jag och Matilda skulle ha åkt till grönan, men det var stängt...
Torsdags: Jag och Anders åkte till stan. Saker jag fick med mig hem:

E
tt stycke jacka från Acne
Ett stycke klänning från Acne
Massa nya underkläder från H&M
Ett par skor från H&M
En ny kalender från NK

Senare på kvällen gick jag och Anders till Obaren en stund och jag passade på och inviga några av mina inköp.
Fredags: Jag och Matilda åkte till Gröna lund och hade en jättetrevlig dag/kväll. Jag vågade åka allt utom frittfall och uppskjuten! Efter grönan åkte vi hem till Matilda en snabbis och bytte om, för att sedan bege oss till Eken där Alberto spelade för kvällen. När han var klar vid 03 så tog vi en taxi till Ambassadeur (som söög) så vi gick ner till Hell's Kitchen istället. Där träffade jag Adam och vi stod i djbåset och dansade oss svettiga till kl05. Vi tog en taxi hem...

Lördag: Jag ligger bakis-svettig i min säng och måste börja göra mig i ordning inför kvällen. Kräftskiva hos Axel, en snabbis förbi Wok house där kallan och martin spelar, sen blir det nog trädgården som avslutar sommaren.

Lite bilder:
ObarenJag och Mat på g till grönanGrönanMartin på EkenHells från båset, hahaAdam på hells

hem söta hem

Kom hem permanent från sandhamn i Måndags 1/9, skönt som fan.
Det har varit en fet sommar med sköna människor och galna festen, mycket sprit och god mat. Framförallt sköna människor, i juni ville jag att sommaren aldrig skulle ta slut. I juli låg vi på sea club och solade dag ut/ dag in och i augusti åt vi god mat och jag fick massa fint besök: Johanna, meme, jennifer, maja, kristin, tora och jenny kom förbi.
Å najs som fan.... bilden från hela sommaren finns:
HÄR

Över och ut