Lite planer




I helgen var Denniz här och hälsade på, det var jättemysigt! Lite tråkigt nu när han har åkt bara, 23 24 25 januari gick jättefort... hur som helst har jag tänkt igenom lite hur jag ska lösa körkort och lite annat; Jag tänkte jobba en månad till och sen säga upp mig på Banana Republic, åka hem i början av mars och ta körkortet och hälsa på lite folk och krama mamma och pappa som jag saknar. Jag tänkte vara hemma en eller två veckor sen åker jag tillbaka och söker nytt jobb och stannar tills maj tänkte jag, njuter av svensk sommar och kanske spenderar sista sommarmånaden i london bara för att. Där har ni det ladies and gentlemen mina 4 månader framöver.
Ikväll ska Jd bjuda mig och Johanna på rockklubb undra hur det slutar...:)
nu ska jag fortsätta vara ledig och gå och handla! Kram på er!


Detox baby!

Som sagt ska jag och min kära sambo genomgå en 3-dagars detox för att rena våra arma kroppar på allt skit vi har stoppat i oss, druckit och sugit i oss. Vad som väntar: diarré, huvudvärk och influensa symptom. Men vi kommer vara ajax-rena på insidan! Värt det? Det får vi se!

Dag 1

Frukost: inget, eftersom vi vaknade efter "frukost-time" 14.30
Lunch: Rivna morötter, rå broccoli och skivad banan. Vatten
Långpromenad
Middag: Beansprouts groddar och skivad selleri.
Smoothie med: 1 apelsin, 1 mango, 2 kiwi, 1 banan, 1 tärning ingefära.




En dag!

Det var en gång en dag som var den 5 januari 2009, jag gick till jobbet kl 8.40 och det snöade faktiskt! Väldigt blöt snö thou, som inte ville ligga kvar och knarra under skorna. När jag kom fram och hade bytt om till jobb-kavajen och torkat bort det värsta sminket som runnit möttes jag av "Hoijer? What are you doing here so early?", "because I love my jobb soooo mutch" inte.. Det visade sig att de hade blivit ändringar i schemat när jag vart ledig som jag inte fått reda på, så mitt skift var nu 11-8 istället för 9-6.. suck, så Ian satte mig på 10-7, jag satte mig i lunchrummet en timma och sov på soffan. Men dagen den 5 januari 2009 gick fantastiskt fort faktiskt! Vipps så var jag hemma på Dudley court kl 1945 och en Johanna i soffan som väntade på mig och undrade "vad har du varit?!", det var mysigt.
Sen blev jag jätteglad när mamma loggade in på msn! Vi pratade massa och jag saknade jättemycket. Nu sitter jag och lyssnar "Hey Jude" som mamma brukade sjunga för mig när jag skulle sova när jag var liten, jag får gåshud när jag lyssnar på den. Slut!

Jag älskar dig

Nu ska jag och Johanna gå och handla! Godnatt från oss!

Give me hope, Johanna give me hope!

Jag slutade sriva ett tag för att Johanna hade kommit hit, glömde att det faktiskt finns andra som läser :)
Men nyår firades hos Ellika och Joel på Old Street och London bridge, awesome! Tack för den tillställningen! Sen har jag jobbat mest, men vi var faktsikt på Koko i camden i Fredags, och igår var det fest med jobbet för att Samir skulle sluta. Idag var jag ledig och jag och Johanna bestämmde oss för att ta en promenad i hyde park och kolla in Winter Wonderland. Det var så himla mysigt med alla karuseller och en fin skridskobana med riktig "first-date-new york-sex and the city" känsla. Sen gick vi och handlade ingredienser till crepes som vi skulle ha till efterrätt. Vi började laga mat så fort vi kom hem för att vi var så hungriga och om jag någonsin öppnar en restaurang ska jag ha det vi lagade på menyn! Vi fick plocka ihop lite grejer vi hade hemma och röra ihop, men bra blev det! Äkta vi-är-så-sjukt-fattiga-i-London meal.

Till förrätt: Ett varmt tacoskal och ett halvt äpple
Huvudrätt: Bulgur med tomatsås och broccoli på sidan
Efterrätt: (lite lyxigare) Crepes med nutella

Nu ska vi titta på film och äta våran fabulösa efterrätt!

Gott nytt år!


Koko club


Banana Republic löser fest

Lorenzo med sina bruds

Hector introducerade mig för familjen Sambuca. Hej hej!

Benben

Min och Johannas mys-middag! Housewife

Jag diskade utan diskhandskar för första gången i mitt liv, fyfan va äckligt!

Resultat!


Det är förfan 2009 nu, jag blir helt chockad varenda gång jag signar kvitton på jobbet...