DON'T DISTURB



preparing for new years eve




IIH



BLESS

Då va julen över och snart 2009. Skönt! Tro det eller ej men jag firade faktiskt också jul den 24/12 ?!
Men julafton är inte så sexig, man ligger med uppknäppta byxor och jäser i soffan framför Kalle och "Kan du vissla Johanna", sen somnar man i sitt eget dräggel som luktar julskinka och sill.
Det är juldagen som är den riktiga smällkaramellen, då är alla färdigjästa och har lite ångest över all mat som måste dansas bort, julklapps pengar som måste spenderas och nya kläder att inviga. And so we did.
Om jag ska dra hela kvällen i detalj kommer det ta massa tid och det vet jag inte om jag orkar ikväll:)
Så här är en kort version:
Förfesten kom lite tidigare en vad jag hade tänkt, den började hos moster Maria och Hasse. Vi var där på lill-jul och när alla paket var öppnade så satte sig de "vuxna" i vardagsrummet med varsin romdrink och "barnen" dvs mina kusiner och mamma och spelade pictunary i köket. Jag var nånstans mitt emellan då jag spelade pictionary med rom. Fick sen skjuts till Sophie där den riktiga förfesten skulle äga rum. Fast jag var redan full.
Lyckades klämma i mig en flaska vitt minus ett glas som hamnade över mina byxor och sen bar det iväg. Först till en annan förfest några portar ner och sen till stan. Vi gick förbi Pure där Adam skulle spela, och fick en smärre överraskning vid dörren.
"Hej, Sofia Höijer + två"
"Sorry, ingen Sofia Höijer på listan"
"Nehe..? vafan då.."
Sophie "Prova Ponny"
"Ponny Hästhage..?"
"Japp, välkommen!"
Efter en öl där gick vi förbi Ambasadeur där Hångel spelade och hade drinkbiljetter. Det som hände efter Ambasadeur är lite smått blurrigt, men vi gick iaf till Spybar. Vet inte riktigt när vi sa hej då till Sophie men det var bara jag och Matilda som gick kungsgatan ner. Jag mötte upp Felix och Matilda gick hem. Hånglade med en främling och snubblade in i Peter. Vi tog en taxi och imorse var jag väldigt väldigt bakis.


25/12 får fem av fem toasters, kanon kul! :)

JUST JA

Fick lite frågor ang varför jag kände mig "dum och lurad", det har att göra med min far och Nina, inget annat:)
Sov gott på er!!

OM

Om jag såg ut som Tatjana Patitz skulle jag va lyckig. Väääääldigt lycklig!


JUST ONE OF THOSE DAYS

l
Känner mig lite dum och lurad.
Längtar efter sommaren och problemfria dagar.

FURRRRRRRR


Jag vill ha min päls!!!! Men den hänger fastkedjad i mormors garderoooob...I will release you fur, we belong together!


THE DAY DESTINY GOT ME DRUNK

Jag och Sander hade jobbat hela kvällen på Story och skulle "bara ta En afterwork öl på East" kl 02. Jag var lite osäker på om jag verkligen ville ge mig ut på stureplan eftersom jag var trött och fortfarande hade mina jobbkläder på mig, så jag lät ödet bestämma; Om jag slapp legga i dörren på East så skulle vi ta en öl. Jag tänkte det var en säker deal eftersom klockan var 2 och dem är rätt hårda på 23 på helger. Men nej, det var meningen att jag skulle få en afterwork öl! Vi beställer in och tar en cigg. Efter en stund kommer två av kockarna och joinar och vi drar tillsammans till solidaritet, där börjar det sakta men säkert gå rakt utför i rakt nedstigande led arvsmässigt talat. Sanders och min fotverk har försvunnit och det kommer massa shots och öl.
-Utsvävning-
Jag känner att jag vill dansa! Gungar lite fram och tillbaka och staplar några steg till höger och vänster och svänger lite med armarna, söker febrilt efter en danspartner men det verkar inte som att det är någon som kan min dans ? Det är ingen som slänger med armarna likt en apa eller stapplar som en handikappad giraff. Jag inser att de som närmar sig är inte bra nog, ingen är bra nog och jag är lika otrevlig som jag är nuförtiden mot de som vågar sig fram.

-Fortsättning-
Jag tittar upp och ser Fredrik! Fredrik som jobbade i baren på sandhamn! Å va kul, han är med en arbetskollega som heter Mattias och det kommer ännu mer shots. Helt plötsligt sitter vi i en taxi på väg hem till Fredriks kompis som bor i Virtanens lägenhet på gullmars.
Klockan blir mer och mer och tillslut är det ljust ute. Det är sån sjuk efterfest-känsla och jag tar en cigg på balkongen ytterst onykter. När klockan är runt 9 så bestämmer jag och Sander att vi nog ska börja rulla, jag har ju faktiskt ett lussebak med min mamma och attenda till. Så vi promenerar till gullmars tunnelbana och börjar resan hem fortfarande onyktra och flamsiga. Vid slussen lämnar Sander mig och jag sitter själv kvar med massa irriterade resenärers blickar åt mitt håll.. Orkar inte riktigt bry mig och somnar tillslut. Jag vaknar inte fören jag är i hässelby gård, fast mot hagsätra. Jag har alltså åkt hela vägen till hässelby strand och vänt.
Kommer hem, mamma är vaken och jag är onykter. famlar runt i köket och sen ut i vardagsrummet där jag deckar på soffan. Vaknar riktigt bakis några timmar senare och drar igång lussebak med mamma som inte kommenterar morgonen, skönt.
så här slitna var vi efter ett 24-timmars pass
Nu ska vi på bio och se Avatar!

LAIDBACK

Shit, igår.
Det började så himla bra! Vi var hemma hos Sophie och drack vin och hade trevligt och drog iväg till solidaritet för att lyssna på Laidback Luke och träffa Alberto. Väl på plats blir jag uppraggad av en tjej och får värsta "I saw you from across the room"-speechet, sjukt trevlig. Sen träffar vi Hångel och drutten och därifrån går det bra käpprätt utför. Det langas öl efter öl efter öl efter öl och det kommer shot efter shot efter shot efter shot.
Hittar mig själv stå och snacka sex och jobb med Hångel och jag kommer fram till att jag ska bli hans sidekick "DJ puss", clever huh ?! haha jag dör...
Några timmar senare är jag riktigt jäkla ostadig, jag gillar inte mig själv så full för jag tycker det är så sjukt osexigt. Men there I was liksom.. Once again som bambi på kokain och trillar omkring utan direkt mål, dryg som fan och kåt som ett helvette, men ingen på solidaritet faller mig i smaken (jag föll ingen i smaken), och som pricken över i så lyckas jag stöta på ett gammalt one night stand (som var riktigt dålig i sängen och kom efter en sekund)...
- Utsvävning -
Jag ligger där och är helt mållös ? Var det där bara en "provomgång" eller? vill du försöka igen eller va händer? Det där var ju värre en Magnus Ugglas 4 sekunder, och så jävla sexig var jag inte för kan var kanon-packad och hade strumporna på mig och kunde inte rida pga tappad balans och sa att jag skulle kräkas om vi körde bakifrån. Så jävla sexig var jag liksom... Så där ligger jag, och bara ångrar mig och undrar hur det är möjligt att det kan gå till så när man är över 15.. ? Han är super generad och skyller på dittan och dattan och jag bara garvar åt honom, vi kommer ju liksom aldrig träffas igen ?
- Forts -
...så jag vräker ur mig "Nämen, är det inte Mr. One minute man?! Ser man påå, va trevligt att stöta på dig här"
mmm, jättekul att stöta på honom och nu visste hela solidaritet att han var dålig i sängen, jag lämnar honom bland undrande tjej/kill kompisar och snubblar fram till Matilda och Sophie och känner att det är läge att dra nu innan jag spyr i ett hörn eller vräker ur mig något annat trevligt. Så vi går och där tar det slut, jag vaknar hemma hos Matilda och mår som ett skåp.
På bussen hem kommer hela gårdagen tillbaka och jag inser once again att jag är mästare på att göra bort mig verbalt på fyllan.. Ser fram emot helgen. hehe.

CHATT 2

Ska börja samla på sånna här. Humor.

denna kallar jag "för vi har pratat om allt och nu börjar samtalsämnena sina" eller "jag är bakis och det här är min nivå på konversation"

 

Komentarer från inatt kommer när mina ögon bestämmer sig för att komma ur bakis koman


WUUE ME !

Idag var jag som sagt viktig och var på auktion! Vi ropade hem Gaultier för en femhunka, jävligt bra tycker jag, utropspriset var 800. Särsillt efter en chanel-dräckt några nummer innan gick för 13500, sjukt.
Kom hem jätte snöig och frusen, välkomnade mig gjorde fina nissekillen som hoppade och var glad!
Vet inte varför men jag kände mig varm och taggad på något, det var nog sen autionen och att vi kommer ha sjukt kul imorgon, pre-pepping typ! wuue wuue !!





Sees imorgooon!!

BLUNDA

Nu tänkte jag lägga mig efter en produktiv dag *not.
Detta har jag gjort idag:
*Tänkt att jag ska åka in till stan och få lite gjort
*Tänkt att jag ska boka tvätt-tid och tvätta
*Bokat tvätt-tid på torsdag eftersom jag var för lat för att tvätta idag
*Hittat min ring
*Kollat nästan två säsonger Entourage
*Slö-chattat på fejsbock men har något att se fram emot
*Lagat mat

Tja.. Men imorgon! Då ska jag göra lite roligare grejer! Jag på auktion på Bukowskis och buda på en Jean Paul Gaultier tröja! De ni, har fått i uppdrag av en mycket hemlig klient då denne fastnar på jobbet imorgon när budgivningen startar.
Och där kommer jag sitta, men kavaj och glasögon och buda med en såndär bud-spade. Oj oj vad viktig jag kommer vara!

200GRAM SEX

Så, studeringen är slutförd; man blir kåt av choklad, och Jamie Dornan

CHATT

Ne det är bara jag och min ofantligt tråkiga och sexistiska humor



PICS!

Lite bilder från Sophies 22-års firande :)

Jag kände mig rysk

Magic Mat



hos Sophie

:)

HOW ABOUT...

...you and me, and a bottle of champagne ? I wanna make out!

WEDGIEDAY

Sitter hemma med min sönderbrända hand och lyssnar på Just D och undrar vart den söta lilla flickan tog vägen. Undrar även vart 87 har tagit vägen nu.
Snart ska jag dra mig in till stan och möta upp Henrik och gå till Nada där hans vän spelar skivor. Det ska bli trevligt!

Jag är mår fortfarande oförskämt bra! Och som ett litet tecken från ovan fick jag en check från nordea på 400kr! Thanks!


TUESDAY OH TUESDAY

Jobba jobba jobba idag och igår och imorgon och hela veckan, extra långt pass på torsdag 11-15 sen 15.30- 01.30.
Efter jobbet tog jag en promenad från Stureplan till Kristineberg och hoppade på tuben därifrån, motion CHECK!
Fick sån ångest över helgen så nu har jag tagit tag i mig själv! As in: äta bättre, ett försök till träning och gå hem från jobbet osv.
Kändes bra imorse när jag gick till jobbet, lyssnade på coldplay och kände mig nästan lite lycklig. Det var ett tag sen, ingen sol... ingen ting. Men idag var det som jag såg förbi det.
Nu är jag hemma hos mamma, Nisse och Trilla. Mys-tisdag.


ÅNGEST 2.0

Det bästa är att nu jag får ångest av ångesten.
Denniz, det var jätteskönt och träffas och det känns bra att vi kan ses utan att du sträcker fram handen och hälsar som om jag vore nån du träffar för första gången.
Johanna, jag hade jättekul med dig och Kenth, och jag satt och garvade hela tunnelbaneresan åt turtle och witness:)

Såå, det är en ny vecka imorgon, det är en ny vecka imorgon...

ÅNGEST

Hela den här helgen har bara varit ångest, ångest ångest ångest. Det började i fredags när jag var hemma hos P och allt kändes bara skit. Smög iväg på morgonen och tyckte att det var sista gången. Sen kändes det som det skulle bli en bra lördag och vi skulle fira Johanna som fyllde 20 i veckan. Vi hade jättetrevligt hemma hos Kenth och drack champagne och trefemmor (härlig kombo:) ) och spelade in massa konstiga historier och garvade. Men sen började det gå utför igen, vakten på Grodan Sergel (som jag förövrigt jobbade hela sommaren på sandhamn med) betedde sig som en skitstövel och Denniz snackade massa skit. Jag började bli nykter och klockan var typ fyra. Det hela resulterade i att jag blev världens självdestruktivaste människa och åkte med Denniz på efterfest, blev full, tog droger och hade sex med honom och vaknade kl halv 5 idag i högdalen. Där har ni helgen vecka 49.

Men imorgon börjar vecka 50 och jag ska träffa Allan the bus driver. Wish me luck!


2/12 THE DAY OF SHAME

Ja.. vi hade riktigt kul igår! Jag Matilda och Jesscia samlades hos Sophie och drack lite vin och snackade skit för att sedan bege oss till cafét en sväng och hälsa på Tim som spelade. På plats mötte vi upp Alberto, Pernilla och Anne. Jag lyckades konstigt nog bli riktigt full redan på cafét..? Vi var inte ens där så länge. Men så var det, efter ett tag på cafét ramlade vi in på Spy bar och sen fortsatte det riktigt mycket utför.. Jag tyckte allt var frid och fröjd och hade en rysk beundrare som bjöd på shots, tills jag gjorde något som fick mig att ha ångest hela dagen idag.
För det första så raggar jag Aldrig ute, visst att man kan flörta men jag raggar aldrig! Och med ragga menar jag att dra vidriga lines och vara liite för intresserad.
Så, jag går förbi en kille som jag känner igen sen tidigare utekvällar och jag vet att vi har gemensamma vänner men vi har aldrig hälsat. Han är riktigt snygg, och jag tycker till och med att det är pinsamt att skriva det här. haha.

04.30, Jag vinglar fram på mina stilettklackar som jag inte längre kan gå i eftersom jag har alkohol i knäskålarna (riktigt osexigt) fram till honom och lägger handen på hans axel och ska säga nånting bra och sexigt, men.. det blir inte bra och sexigt, det blir bara jätte pinsamt.
Det blir: (riiiiiktigt sluddrigt) "Jag schöpte en drink till dej (paus) men jag drack upp den".
Vafa-an hände där ?! Hur tänkte jag ? Varför sa jag så? Jag låter ju som en alkoholist, "kunde inte hålla mig 3 meter från baren till dig så jag drack upp din drink också"
Jag hade inte ens köpt en drick till honom till och börja med, så varför sa jag så?! ÅHH, jag blir så trött på mig själv.
Men det bästa kommer nu, för nu får jag fet-dissen (vilket jag också skulle gjort om jag gick fram och stötte på mig igår efter 2 flaskor vin, 5 öl och tre drinkar)
A jag har alla fall druckit upp hans drink och han svarar:
"Du det där funkar inte" (Ja men vafan trodde jag..?!)
Jag är tyst och står och försöker hålla balansen mot hans axel.
"Men hälsa på min kompis" (BUUUUUUUURN)
Och jag svarar:
"Nej jag vill inte hälsa på din kompis", vinglar till och inser vilken jävla pinsam situation det här är, suckar och bara går där ifrån.
Sen var det inte mer med det, vi festade vidare och jag och Matilda vinglade hem till henne och däckade. Det var inte förens på morgonen när jag kommer ihåg allt och det slår mig som en stekpanna. FAAAAAN, jag skämdes hela dagen på jobbet idag och gör det fortfarande. Det kommer vara skitkul om typ 3-4 dagar men nu är det bara riktigt jävla ångest jobbigt.
Hur kunde jag göra bort mig så? haha fyfaan. Jävla spy bar, jävla fylla. Men men.. En bra grej med idag är att Busschauffören hörde av sig! Och han ville ses:) och P hade också smsat. Då blev jag glad och kom över ångesten lite, annars vet jag inte riktigt vad jag hade gjort..



I helgen ska jag ta det lugnt, så ni får ha kul utan mig:)
Ciao!

2/12

Här är morgondagen i bilder:





Ses på stan!

SMYG 2.0


dem ser nästan lite obehagliga ut när man gör dem svartvita.

SMYG


Smygtitt på en av bilderna. :)

LOADING

Sitter och ta emot bilder från senaste plåtningen:) exiteed
Bilder kommer snart

BRAVE WEEKEND

Nu blev det lite jobbigt igen..? Fick sms av den här människan som jag tänkte lägga lite bakom mig, men nu vet jag inte riktigt. Vi får la se.
Dagens klapp på axeln är ju från i helgen när jag gav mitt nummer till världens snyggaste busschaufför, haha. This is how it happened:
Jag får springa till 1an och hinner preciiis, världens snyggaste busschaufför säger: "Det där va bra gjort!"
Jag flåsar fram ett "tack". världens snyggaste busschaufför säger: "Nu kan du äta lite extra julskinka;)", och jag flamsar fram: "Så här mycket har inte jag tränat på ett helt år!". Hmm varför jag sa så vet jag inte riktigt, jag har tränat mer än så det här året..
Sen sätter jag mig och får tillslut tillbaka min normala andningsrytm, samtidigt funderar jag på om jag ska ge världens snyggaste busschaufför mitt nummer, han är ju trots allt världens snyggaste busschaufför? Precis min typ! Svensk, mörkhårig, halv-långt hår, lite vågigt och bakåt. bruna ögon och snygg, typ 25. Jag tror att han var lång också, kunde inte riktigt bedöma eftersom han satt ner..:) Så nu till nästa dilemma; Hur ska jag ge världens snyggaste busschaufför mitt nummer..? Och på vad..?
Jag hittar lite gamla visitkort jag fått på krogen och en bläckpenna från sandhamn, river bort namnet på nån man som jobbar på nån firma och kladdar ner mitt nummer och namn. Ok, bra löst. Men vad säger man då?
"Eh här e mitt nummer för jag tycker du är världens snyggaste busschaufför" eller "Du, jag i ett tomt bussgarage?"
Sen började jag fundera på vad han skulle svara och vad jag skulle svara på de, typ:
"här är mitt nummer"
"A fast jag har flickvän"
Ja vafan säger man då...? "okej, men ring när ni har gjort slut då?" amen ni fattar... Så jag tänker ut en massa aslökiga lines och funderingar på vad han kan vräka ur sig. Sen slår det mig; Hur ska jag göra sen? När han har fått mitt nummer, måste jag springa för att hinna av eller ska jag gå fram i god tid och sen stå och vänta vid dörrarna tills jag är framme vid rätt hållplats..? Man måste ju göra någon snygg avstigning, eller? 
Det slutar med att jag går fram till honom vid rätt hållplats säger: "Du kan ju ringa om du vill ta en fika nån dag" ler och går av där fram. Jag hör att han säger "A schysst, tack!" bakom mig, sen stängs dörrarna och jag ler med hela kroppen över vad som precis hände.

Jag tycker det är så himla ofta man ser folk som man blir helt stum av och aldrig gör nånting åt det. Så ett stort steg för mig och jag hoppas det smittar av sig på er!
Nu är det bara att vänta och se om han hör av sig, jag kände mig faktiskt rätt snygg dagen till ära! ;)
Gick hem till Sophie och berättade stolt:)

Helgen med Sophie och Magic mat