DAMN YOU MIRRORS

Okej det här är lit sjukt.. Men i mitt iphoto bibliotek har jag lite drygt 1900 bilder och typ en sjättedel av alla dem bilderna är det jag som står framför en spegel med min iphone. Jag vet inte om jag tänker att jag ska föreviga dagens outfit eller om jag bara är självgod. Jag tänkte att jag kanske kunde bli av med den här hemska vanan genom att berätta det för er ? Here we go:

































Please god help me

310111



Hellulu, jobba jobba hela helgen på mitt favvo-hak
Oyster bar. Det blev en liten smyg utgång på fredagen och en kabrak på lördagen ändå :)
I fredags satt vi kvar på jobbet till halv 2 och käkade skaldjur och drack bubbel, sen kilade jag ner till East och mötte upp Sebastian och Sophie. Sophie hade släppt sin spritguard, var ritkigt skön och went mad i utebaren vilket resulterade i att min bubel-fylla övergick till tequila-kaos och jag attack hånglade upp #hovis framför hans kompisar utan att hälsa.. Sen drog jag och Sebastian hem till honom och kokade te och kollade på "The name of the rose". Även Lördagen bjöd på skaldjur i form av Hummer, räkor och kolossala mängder ostron samt bubbel. När jag var mätt i magen bar det av till Liljeholmen och svartklubb där jag hittade Daniel, Ivan som jag inte träffat på länge och lite annat folk. När klockan var 8 hade jag hällt i min 9 liter vatten och studsat omkring som en lite studsboll tyckte vi att det räckte och delade taxi tillbaka till verkligheten.
Jag sov till 7 nästa dag och efter 2 filmer och lite frisk luft kvicknade jag tillslut långsamt till liv i famnen på #hovis.

MEGAHITZ




----> crystal fighters- xtatic truth <----

Det verkar tydligen inte funka att lägga upp videos.. så ni får en länk istället.





230111


ah just det, fick hem min box med "It's always sunny in philadelphia" för några dagar sen som låg och väntade på mig hemma hos mummi. Jag såg säsong 1-4 när det var det ända som hade kommit men det var ju ett tag sen och Hovis har inte sett något alls, så då beställde jag hem säsong 1&2 som vi kan kolla på tillsammans :)
Sjukt rolig och urflippad serie för er som har missat! Och för er som har missat vet ni ju vart ni kan låna nu :)

230111


Ja mina kära vänner, idag åkte jag ner från Åre för sista gången:) Tog samma tåg som Sophie, Elin och Johanna.
Nu väntar flera kvällar på East, mys hemma hos Hovis, inflytt på Grev Turegatan med Beckis <3 och mycket mer förhoppningsvis:)

230111



Honey Im hoomeeee !!!!! <3<3 Längtar efter mina två favorit killar!!!!

220111


shit...igår....jääävlar.. så full som jag va igår har jag inte varit sen jag drack hembränt för första gången å va typ 14. helt sjukt men jag har för andra gången i mitt liv minnesluckor från kvällen, eller natten. Jag vet att vi tog en taxi hem och att Hovis ringde när jag låg i Tommys knä och dregglade. Kommer inte ihåg vart jag la jackan, när/hur jag klädde av mig och tydligen hade jag kräkts också..? Det kommer jag inte ihåg.. ?! Det ända fragmentet av minne jag har är en jäkligt dimmig bild av när jag försöker få upp listerin korken på toan, och tycker att det är väldigt jobbigt att den är barnsäker, jag får alla fall till slut upp den, och jag är inte säker men jag tror att jag kan ha druckit listerinet....:S
Ja, det är bara det. Sen vaknar jag i morse med en riktigt fet baksmälla hängandes över mig, och den gamla vanliga "va faan hände igår?!"

Men men, idag är en ny dag och alkohol lär förtäras eftersom det är min sista kväll i Åre. Får vi se hur det slutar...

210111


kvällens tyg


ska snart hem till Sophie och co för lite förfest, sen bär det av till bygget. Ses i dimman fredag

210111





ikväll mötte jag upp Sophie och brydarna hos dem. åt middag och kilade ner till Dahlboms en sväng. Sen kom Tommy och Joinade och sällskapade ner till Holiday club för kinapuffar :) Nu sova och skidor, afterski och bygget imorgon woop!

180111



Hellulu, sitter hemma hos Ylva. Har precis städat och gjort fint och tänt lite ljus. Va nere på Dippan idag och hämtade lite kläder, ska försöka tömma mitt rum so fort som möljigt så det kan flytta in nån ny där. Just nu trivs jag bättre här:)
Jag och Tommy tog bilen ner till byn och shoppade lite på systemet. Jag hittade ett trevligt pinot grigio som jag tänkte prova, har precis korkat upp det. Ikväll lär det bli stök, vet inte vart än bara:)


160111

Longtimenosee nu. Sorry har haft massa annat för mig:) Är hemma i Stockholm nu men ska tillbaka till åre om en timma...Har lite smygångest faktiskt, nu när jag vart hemma med alla vänner..

Var hemma hos
Pascal igår på en gammal hederlig hemmafest! Mycket trevligt.
Jag mötte upp Sophie vid stureplan och så kilade vi bort till Diplomat och käkade middag och drack lite bubbel. Sen bar det av till sveavägen och lägga jackan på hög och hoppas på att nån inte snodde ens skor... Vi drack smuggelsprit, bröt arm, blev sentimentala och shotade tequila :) Runt 2 åkte gitarren fram, så efter några visor tog jag en taxi hem till Hovis som låg och sussade.






i fredags hade vi det också oförskämt trevligt. Jag och Hovis drog frörbi NU! och lyssnade på en väldigt kort spelning, sen tog vi tuben till stureplan och gick förbi East där vi hittade hela Nobis-gänget. Jag var fortfarande megabakis från torsdagen så jag tvingade i mig en öl som räckte hela kvällen....Runt småtimmarna hoppade jag, Sebastian och Hovis in i en taxi och åkte hem till skånegatan <3 och satt uppe och bubblade till kl7.