290710


kan inte sova, jävla bar-jobb keeping me up!

290710



Som sagt, jag gick på bio, men det blev inte lika trendigt som jag hade planerat. Jag tog sällskap av min vän Rebecka och vi såg Inception. Vi kom ut ifrån bion helt mind-fucked och jag bölade i slutet, helt otrolig film ?! se nu!

280710


Det var ju det här med att inte jobba...då blir det så här!
Ska snart springa iväg på en bio med mig själv. Skönt, men framför allt trendigt, det fick jag berättat för mig igår; gå på bio själv, luncha själv ja ni fattar. Hon har sån koll den där Rebecka. Så nu ska jag klä upp mig trendigt, lyssna på trendig musik, vara trendig och kanske träffa lite trendiga människor efter, man vill ju inte låsa in sig helt.

190710












Jag och mamma fick för oss att klippa ner nisse, kändes lite varmt med 30kg päls i 40 graders värme:)

170710


Hittade benen jag klippte av för att göra ett par shorts när jag städade. Va tror ni, slår 2011 kanske, i så fall vet ni att ponny was freakin first. photoshopade shades kommer också va jäääävligt hett

170710



Dan före dopparedan skulle jag säga om jag var min mamma, hon fyller nämligen 40 imorgon. Jag har stått och skurit jordgubbar hela förmiddagen och nu måste jag städa. tur att det är dåligt väder :)
Grattis mummi

when it hits you


130710


Jag skulle ju följt med Sebastian och co ut till sandhamn idag och träffat min bortsprugna vän dragon som har bosatt sig därute.. Men sen kom det upp lite för mycket grejer som måste fixas på lite för kort tid så det hans inte med. Men jag kommer ut snart igen! nu till söndag kanske ? :)

130710


kom in från en joggingtur med nisse. Helt dyngsur.. nu duscha och sova

040710




a new error

030710



jobba och helt crazy, hem till
salvan en stnd. Nu hemma efter morgonspliff lite spotify och kinapuffar.
puss mina fina
a just de, jobba imorgn också.....

010710

Juli.. nu har det gått fort. Juni blir iof svårslagen! Jobba idag och imorgon, regnbågsrummet på lördag och ledig på söndag.

lyssna på
den här så länge.