D-däng-häng på n see bar

Morgonen efter debaser-kvällen åkte jag och adam in till stan, jag skulle till jobbet och Adam hakade. Bakfulla och nyvakna satt vi som två fån på bussen och jag vågade inte andas pga min härliga dagenefter-breath.. Gled in på monki och haffade ett par jeans jag kunde jobba i och sedan skildes vi åt.
Efter jobbet mötte jag upp Tora och Sofie som satt på 113 50. Vi snackade och rökte, hade väldigt trevligt. Runt halv 10 mötte jag upp Bellis, Maja, Josefin, Empa, Felix, Micke och gick och satte oss på N see bar. Jag hade bestämt mig för att inte satsa eftersom min rosklide kassa hade betalat ett antal utekvällar. Men det sprack när bellis bjöd mig på en öl. Två timmar senare fick inte jag köpa mer öl för bartendern.. så här lät det:
"en öl tack"
"då måste jag dra 5 kr eftersom det är under 50 kr på kort"¨
"då tar jag två öl"
"Du får inte köpa mer öl" (flin)
"Men min kompis ska ha den andra"
"Alla dina vänner har"
"......fuck.."

Men det löste sig :D
Jag förstår inte hur vi inte kunde bli utkastade för hela hänget var redlösa. Men fan va kul vi hade! 
Kl halv 2 hoppade jag på en buss som skulle ta mig till sickla udde, jag frågade buss-killen om den stannade vid sickla alle och det skulle den tydligen göra. Tydligen inte! Jag fick hoppa av vid sickla udde och stod där som ett jävla frågetecken...Ett dyng frågetecken. Adam fick guida mig på telefon och tillslut kom jag dit. deckade med kläderna på och vakinade nästa morgon med mitt kontokort fastklistrat på röven..... 

Kul som fan hade vi iaf!

image134dagen efter

image135 image136 N see bar
 


"Be a debaser" ?

Efter en heldag på jobbet drog jag mig till Debaser slussen där Adam, Johan, Cattis med vän, Tora, Sofie och Theo satt och förade. Det var Club killers som skulle spela och vi var fett taggade. Efter en stund i regnet blev vi insläpta och ölen flödade :) Bartendern blev kär i tora och ville bjuda på öl, tora blev röd om kinderna när vi sa att hon skulle "bli bjuden på 4 öl" så det blev en drink istället :D
Club killers spelade skitbra live-raggae och vi stod längst fram och svajjade. Under koncerten vimlade jag iväg och blev haffad av en amrikan som bjöd på öl och komplemangade mina mjukisbyxor jag hade på mig (de e faktiskt coola mjukisbyxor!) :D  sen hittade jag  Adam och vi gick iväg ett tag och var fulla och sentimentala. Efter koncerten  mutade adam mig med ett par jeans från monki om vi sov hos honom så jag agreeade och följde med. (vi skulle igentligen sovit hos mig, eftersom jag skulle jobba dan efter och inte kunde stå i mina mjukisbyxor)
Fulla som blåbär gled vi in på donken och jag sludrade fram "en cheeeeesburjarä med påmmes och dip!" typ. 
Sen kom vi iaf hem och jag och adam lyckades åka på en biljett efter att jag hade slängt ur mig "Den här biljetten är för båda oss, för jag är så jääävla full".  
En väldigt trevlig kväll må jag säga!



image132image133

ibland har man ju tur :)

Jag kommer så väl ihåg förra året runt den här tiden då solen stekte som fan och alla låg nere på stranden och pressade, och jag jobbade..... Jag svettades och jobbade, var inte ALLS avundsjuk och skulle ha betalat för att slippa. Och när jag väl var ledig, ja då var det ju såklart dåligt väder....
Men nu är det ombytta roller :D Jag har vart ledig och legat på stranden för det mästa, solen har stekt på så att jag har börjat flagna. Idag började jag jobba, i samband med att det blev dåligt väder, haha! Eller dåligt och dåligt, det är ju uppehåll, men det är inte ligga på straden- väder. Mår jag bra av ! 
Jag mår dåligt av att Maja fortfarande är i france... men det har snart gått en månad och jag räknar ner dagarna :) En annan som kommer hem efter att ha vart borta i liter mer än en månad är Emelie Rosmark aka Empa! Det känns så jävla nice/weird, (weird på ett possetivt sätt) :D hon har bott och pluggat i USA och kommer hem om någon vecka, det ska bli kul och träffa henne, vi har ju vart en man kort i SÄS-Unit i snart ett år :P Välkomna hem båda två!!!

Karma is a bitch

för några dagar sen var jag, ellika, mimmie och josse på en helt skönt replokals-fest ! Det var joel och hans band som spelade några låtar som var väldans bra och sen var det fetfekke:) Mimmie drog när de hade spelat klart men jag josse, ellika och några fler stackare blev kvar tills kl 3 typ. Jag och josse fick för oss att vi skulle battla på betonggolvet och nästa morgon vaknade jag med blåa sönderbattlade knäskålar.. outch, haha. När jag och Min flygande vän Josefin, fulla som nykastrerade jack russells kom till tunnelbanan vid slussen så låg det några uteligare där, jag sa något i stil med "Sov gott på er, uteliggare" och traskade ner för trappan till ingången. När dörrarna inte öpnas inser vi att det sista tåget har gått och nästa inte går fören typ 05.30.... "karma is a fucking bitch" tänker jag högt och josse viker sig av skratt. Men inte deppar vi för det, för det är varmt och solen håller precis på att gå upp så vi går till sergelstorg och tar en taxi hem med Rasmus, Erik och Björnis som vi hittade på vägen.

Sug och svälj trevlig helg.



äntligen hemma i bromma, fulla och trötta. 

image131

Skolavslutning ?!

så jävla skönt! jag och alla andra designgymnasiet-töntar går äntligen ut nu på fredagen den 8 juni. blää, mycket i skolan nu den sista veckan. 
Ikväll satt jag Ellika och Felix på dao tills stängning, väldigt trevligt måste jag säga.

Måste bara tillägga att Jag har en underbar man vid namn Adam, den där Adam ligger mig varmt om hjärtat.