WOOP

Efter ett samtal med Debaser blev jag inspirerad att åka till söder, så det gör jag nu:)
Ska möta Johanna vid Bauer sen får vi se vart vi hamnar!



Vill typ skriva Peace, men jag tycker det låter lite töntigt...så... Ciao!

FAB FRIDAY!

Så jävla äntligen fredag!! Ska hoppa in i duschen, skrubba av mig torsdagen (som blev så jävla bra) rebota och åka till East och träffa underbara Sebastian. Ikväll har han nämligen importerat små russ från Tokio som vi ska sjunga karaoke och dricka kopiösa mängder alkohol med. Sen får vi se vart jag hamnar.

Igår mötte jag upp Sophie vid Jarlaplan och gick till Honey honey där det skulle After workas med Monkanbrånkan, bröder och Sophies familjevänner. Det började lite skevt med 2-timmar försenad mat, inte så kul eftersom både jag och Sophie var vrålhungriga.. Men det åtgärdades självfallet i form av fri middag och fri bar:)
kl nie drog hela gänget förutom jag och Sophies vän som tyckte det var dumt att lämna en fri bar så tidigt så vi satt kvar till 12 och gästades av Henke som kom förbi. Sedan bar det av till East och nu var jag omringad av män, för vi hade mött upp Niklas som hade vart ute och firat en kollega. Jag finner mig själv sittandes på East i sällskap av underbara människor så som: Henrik, Niklas, Sophies vän och Sebastian, fabulous.
När två handikappade white trash 2-barns mammor sätter sig vid oss och dricker mina gamla slattar tyckte vi att vi var klara, så vi drar till McFuck tar farväl av Sebastian och taxi hem till Niklas där vi däckade.

Å just det! Måste tillägga att jag har världens bästa mamma (och pappa) som kom hem med ett månadskort och en trisslott (som jag vann 100kr på!!?) och 500kr. Vad ska jag säga...jag har det för bra ibland:)


Nu måste jag skynda mig, jag hör att mobilen ligger och piper ute i vardagsrummet. Vi kanske ses ikväll?!

Ciao

MY NAME IS INGA

Ok, nu sitter jag på soffan hemma i blackan ? Känns helt sjukt att vara hemma faktiskt, vi hade så jääävla kul i London och träffade gamla vänner och gick till våra favorit ställen, shoppade i våra favorit butiker och åt vår favorit mat (minus ann summers och halal!)
Vi avslutade resan på Walkabout och fick två riktigt fina presenter: Ett halsband med en häst av Mat och Sophie och ett helkvälls hångel med en jobbigt het kille. Klockan blev tolv och jag blev 21, det firades med snakebites, två näsor, mer öl och allsång på bussen. Sen började det stökiga; jag och Johanna skulle ta flyget 06.05 och bussen från liverpool str station kl 03. Så vi gick och köpte öl och satte oss och fortsatte stöka, här var vi så jävla trötta och slitna efter allt vad denna helg har erbjudit så jag fattar inte att vi däckade stående. Men jag var full och pigg fast ändå full och helt slut och paj och somnade typ överallt, så om inte Johanna hade vart med hade jag aldrig kommit hem. Hela resan hem har bara vart som ett diffust eftersläp.
Men helt plötsligt är jag hemma? Det känns så fel, jag vill inte vara hemma! Fan..

Här kommer lite bilder från världens bästa weekend!

vi promenerade till notting hill

Portobello market

Middag hos Rukma innan utgång


Bond street




Lördag kväll hemma hos Filippo

Solig söndag på Brick lane

LNDN LUNCH

ny dag samma pose, solen skiner faktiskt och vi ska ska ner pa stan igen. Igar var vi pa portobello market hela dagen och sen drog vi hem till rukma och at middag. Efter middagen akte heelsen pa och vi drog till nan members klubb pa bond street. Massa champagne senare och jag star och dansar i mitt eget blod pa golvet, (vi tog av oss skorna..) det kommer massa bilder nar jag kommer hem:) Sophies kompis avslutade kvallen med att bestalla in en dompa. Sen blev det nattbuss dirr hem till pippo och jag somnade latt overalkoliserad pa johannas axel och vaknade lagom tills vi skulle ga av.
Nu ar vi fardigduschade och ska glida ner pa brick lane, ata lunch, kolla marknaden och sen mota upp Sophie och Matilda sa far vi se vart vi hamnar ikvall:)

LONDON BABY!

Nu har vi precis vaknat hos filippo pa commercial road, bakis som fan. Vi kom hit vid ett igar efter att ha virrat runt pa stan ett tag. vi tyckte att taxi var for tontar och bestamde att vi skulle ga:) gick sa dar...
Kom hit alla fall med tva flaskor vin (sa javla vart med off licens! varfar har vi inte det i sthml??) De flaskorna tomdes ratt snabbt och Johanna borjade prata engelska <3 :) Gick och la oss vid 5, da hade vi vart vakna raatt lange. Men flyget gick bra. Maste dra nu, ska vi mota upp Matilda och Sophie och sen dra till Noting hill och shoppa! :)
Ciao Bella!

GOSH !

Jag hittar alltid massa bilder på mig själv som jag har tagit i spegeln på olika klubbar..? Jag är även rätt duktig på att ställa mig framför spegeln hemma. Kan man vara mer spegelkåt? Vet inte riktigt syftet med bilderna, om jag ska fota nån speciell outfit, vad ska jag ha bilderna till?  haha jag tänkte dela med mig lite av min dåliga vana i brist på annat:





Hjälp mig

LATE WEEKEND UPDATE

Har vart lite ambivalent vad det gäller bloggandet på senaste tiden, så nu tar jag tag i ena sidan och skriver lite. Jag vet ju att ni törstar efter mina helgaktiviteter.
Förra helgen skyllde jag på bakfylla eller liknande så nu har jag hunnit glömma bort vad jag gjorde... Men den här helgen ligger fortfarande kvar på näthinnan och bara väntar på att få bli utdelad. Så:

Fredagen spenderades först hemma hos Jennifer med Linnea och Dans-Karin, 1 liter vin senare var vi på Riche, ett glas champagne senare var vi på Spybar och ett glas vitt, några öl och lite rött senare var jag hemma hos P. Det var fredagen.
Vaknar kaos-bakis kl 12 och möter upp Jennifer, Linnea och Dans-Karin för brunch på kungsholmen. Börjar med typ middag på Texas burger och jag nästan dör av mätthet och bakfylla, Linnea tyckte inte Texas burger var ett alternativ så vi möter upp henne efter och promenerar bort till ett fik. Där sitter vi och är högljudda till Niklas ringer och meddelar att han och Calle sitter på Sturehof, så vi skiljs åt och jag åker dit. Efter en stund på Sture så promenerar vi bort till Riche och tar ett glas. Nu tänker jag att jag måste hem och duscha och byta trosor, men nej. Jag åker hem till Calle med Niklas och Calle. Madde och Peter kommer och här sen fortsätter fylle-orkanen Gudrun med 1000 shots, bloody marys, rom och cola och öl. Shit. Helt plötsligt sitter vi i en bil på väg till nån hemmafest. Helt plötsligt sitter vi i en bil på väg till nån klubb. Helt plötsligt står jag och svajar utanför Marie Laveau..? Vi går in, (hur kom vi in? jag kollade skelögdt på vakten och snubblade i dörren)
Sätter oss i soffan med fuktiga blickar och sladdriga armar, Peter får min öl samtidigt som Madde tycker jag och Niklas ska hångla, så det gör vi, i riktig 14-års anda..tiden efter det dimmar ihop sig lite men efter en stund vaknar jag i en taxi utanför Niklas och tack och lov för att jag får lägga mig ner!
Vaknar i princip naken (jag tycker tydligen inte om att ha kläder på mig på fyllan) Niklas sitter i duschen och jag somnar om, när jag vaknar sitter Niklas fortfarande i duschen och jag är fortfarande i princip naken. Letar fram min bh och tröja och somnar om igen. Vaknar med sällskap somnar, vaknar, somnar tills Peter med vän ringer på dörren. Då ska vi till ciao ciao och äta pizza och sen promenera på isen. Jahapp, sen är vi på väg till Niklas kontor där vi inte stannar så länge utan går upp till Lars som bor i närheten. Hemma hos Lars gör vi skräckfilms musik tills tie på kvällen, då tar jag Niklas och Calle sällskap och jag åker hem.
Vaknar på måndag med typ ryggskott..Så det var den helgen! Ikväll åker vi till London och firar min födelsedag tills på Måndag:)






Ses på Bauer kl 19 15/3, götgatan 15 !