")=€!=



Egentligen visste jag att det skulle bli så här, men tänkte att det kanske slår fel nån gång i universum ?
Men inte igår. Mötte upp Jennifer, Rebecka, Linnea och Karin på Riche och hängde där, Linnea droppade ev efter ett tag och vi drog till kåken. Det var lite halvdött men vi slog oss ner och började en vild diskussion om styva bröstvårtor och hjärndöda killar. När kåken stängde smög vi förbi spyan men det var fortfarande rätt dött så vi tog farväl av Jennifer - Karin och styrde klackarna mot Berns. Där var det hip hop klubb och vi kände oss lite mal placé men dansade och höll minen. Runt tre är vi vid spyan igen och går in med Gustaf Skarsgård och hans två kompisar, staplar runt där ett tag och drar på efterfest vid st.eriksplan med kompisarna.
åker tuben hem med alla som ska till jobbet vid halv 8 och brakar i säng. Mamma kommer in och säger något men jag hör inte.
Nu sitter jag här, mår fantastiskt bra tackvare efterfesten, funtar på att ta ett bad och sätta mig på balkongen ett tag.
Ciao

Hmm, är skeptiskt till mobil-blogg

Hmm, är skeptiskt till mobil-blogg


I'M OFF



Jag hann! Nu ska jag kila iväg till riche och hinna säga grattis till Jennifer som sagt fyller år:)

OK

Nu då! in i duschen and get fresh. Mård jag kommer ! :)

MÅRD-DAG


Idag fyller min käre vänn Jennifer år! Och jag ska hålla tummarna att jag hinner förbi hennes födelsedagsmiddag. Om inte kommer ett litet tribute för all the good times vi har haft:P

16


Vaknade på en soffa på sibyllegatan, lte smått förvirrad. Igår hade vi veckans BB denna gång hette filmen "clash of the titans", jag var inte såå imponerad men jag hade choklad och det var 3d så jag var rätt nöjd ändå.
Resten av dagen har spenderats på balkongen med Robyn på repeat och massa sol!

240410



Jag vet inte riktigt vad som har hänt..? Jag och Donya var ute i torsdags..och jag vet inte riktigt om jag har hämtat mig helt. Är i alla fall hemma nu, igår åkte jag direkt från min övernattning till Tomas och vid tie åkte jag hem till Johanna&Mikey som bjöd på mojito och trevligt sällskap så som Jenki och "prinskrull" :) traskade hem vid halv 3 och somnade framför Superbad.

Idag ska jag jobba, ska bli skönt att göra lite nytta. Ses ikväll!

..

Gin med Donya hos mig. East. Riche. Soap bar. Kåken. Soap bar. Solidaritet. Spybar. Vakna på okänd ort (somnade med alla kläderna) åkte direkt till tomas som får ta hand om mig, vilket han gör bra. skål

210410


Då ska jag alltså sätta mig ner och skriva ett reklamationsbrev... så jävla trött på 3 så jag kräks.
Jag fick alla fall ett av paketen från H&M idag wuhu! Och imorgon ska jag och Donya ut! woop woop ses imorgon!

I ♥ YOU


iih jag kan inte lägga min ps håller mig vaken

200410


Åkte in idag för att hämta min Iphone.... men icke.. orkar inte äns förklara, jävla skit!
Hookade med Niklas och Magic som fick ta hand om Nisse medans jag satt i telefonkö hos möggel-tre.. Nu ska jag fixa käk och skriva ett argt brev till kundtjänsten.

BS



Nu ska jag in och hämta min förbannade Iphone som har vart på "lagning" i en månad, jag kommer få tillbaka den precis som jag lämande in den eftersom jag tydligen har "spräckt displayen". Bullshit. Jag kommer inte få tillbaka den som jag lämnade in den, jag lämnade den med 1 spricka i displayen och får tillbaka den med 2.
Får väl se hur detta ska gå...jag är ju inte så bra på att förhandla... MEN jag har lite inner-boost efter min lyckade installation av photoshop igår! so maybe. :) Annars får jag väl täcka sprickan (sprickorna) med klistermärken eller nått...

TEKNIK 0 PONNY 1


Jag överrumplade mig själv och installerade photoshop! Här är grejerna jag har beställt!

SONNY




I love you sun! Idag har jag och mamma vart på jakt efter en ny mobil till henne, gick faktiskt bättre än vad ja väntat mig! Vi hittade en vit fin nokia till henne som hon var nöjd med. själv sitter jag på balkongen och solar och lyssnar på john mayer. Shoppade lite igår också! Så fort jag har fixat photoshop kommer det bilder :)

SUNDAY



Har jobbat hela helgen, kommit hem och däckat ofrivilligt på soffan både fredag och lördag.. Så tänkte ta min helg nu eftersom jag är ledig mån-tors :) !
Ska möta sander snart för lite cava på story.

velar fram och tillbaka om jag ska klippa av mig håret eller inte...hmm

HARD WORKWORK

Kom precis hem igen efter ännu en dag av hårt arbete;) Idag skruvade vi i de sista skruvarna (jag fick skruva med borrmaskin!) i äkta bygglovs anda. Jag och Hadrien byggde en hyll-grej till förrådet och eftersom ingen av oss är speciellt händiga så improviserade vi lite, resultatet blev....snett och vingligt..men jag planerar inte att bli snickare så jag var stolt över vår vingel-hyll-grej.
Sen satt vi i solen och vek servetter och annat små-plock.

Imorgon öppnar vi!! Wuhu be there or be freakin square 


GUNS

första dagen på jobbet, vi riggade hela uteserveringen och jag var byggare bob hela dan.
Nu ligger jag hemma på soffan med spagetti-armar och garanterad träningsverk imorgon. Yeeey, Kan ändå inte låta bli att längta tills imorgon:)

TERASSEN



Jag och Maja gjorde sprit-smoothies och satt på hennes "terass". Senare på kvällen smet vi iväg till biljardhallen vid odelpan med Tony och Niklas. Good times och 4 kannor öl senare var jag sämst på dart.
Ikväll blir det zutt och Alice i 3D

YOU SIR SUCK!

Tydligen räcker det inte med att min kropp straffar mig för mitt smäkta alkoholintag, nu ska mina materiella tillbehör straffas... Fan. Är det här för att jag fick jobbet jag ville ha ?
Jag lämnade in mitt liv på lagning (det låter skitfånigt jag vet! Men det finns mycket som jag inte klarar av utan min iphone! Kalla mig handikappad, jag tar det!) Fick reda på när jag gick in och sökte på min reparation på Anovo att den bara har legat där i tre veckor?!! Ingen har ringt, ingen har smsat eller mailat ?! Va fan är de för jävla service ? De skulle tydligen ha skickat något kostnadsförslag för att jag har "spräckt displayen" vilket är riktigt jävla mycket skitsnack! Det är en liten spricka i ena hörnet, och det var inte ett problem sist jag skickade in den! Jävla Idioter. Jag ringde till tre och var arg och sa att de lika gärna kunde skicka tillbaka den efter som den ändå bara har legat där i 3 veckor!! Så jag får den förhoppningsvis (?!!!!!??) på tisdag. Jävla puckon! Skicka med DHL pronto!!! Åh va trött jag blir.
Men jag ska väl inte klaga för mycket för Sophie har väntat på sin Iphone i typ 7 veckor, jävla skrot Telenor!
Skulle vilja tilldela 3, Anovo och Telenor sodomi med grovsalt och örfilar, och inget "S&M-sex-vi-har-ett-kodord-när det börjar göra ont, ne för det gör ont! Lika ont det gör i mitt huvud när jag står mitt i stan och inte hittar för att min jävla kiss-nokia inte har någon kart-funktion!


Jag tycker att jag lyckades se riktigt jävla arg ut, eller hur!
Nu ska jag fortsätta vara sjuk!

ORGINELL..

Jag har alltid fått höra att jag är lik olika personer, eller om jag "har en storasyster?", det är både kul och lite tråkigt eftersom man helst vill ha ett orginellt utseende (tycker jag iaf). Det har vart rätt lugnt nu ett tag och jag har gått tilbaks till att tycka att jag inte ser ut som alla andra:). Men helt plötsligt så kommer det igång igen, det går som i vågor det där... Nu i helgen har jag fått både skamliga och smickrande påståenden.

Yes please:

* Audrey Hepburn (tack David!)
* Bilden på tjejen vid ingången till East (haha, tack Magic)
* Lisa Snowdon (hmm..)
* Petra Nemcova (i wish killen från riche)


hmm...:

* Citty
* Liz Lemon i 30 Rock (fu adam!)


Enough med ytligheterna. Nu ska jag fortsätta vara sjuk!
Ciao

"ÄR DET BARA FREDAG??"

Blev lite ställd när jag såg att det var fredag idag..? Vi har vart ute sen i onsdags så det känns som söndag idag.. Men sweet med några extra dagar att skylla fyllan på! I morse vaknade jag i Gullmars med smink i hela ansiktet och en rejäl huvudvärk. Plockade ihop mina grejer och beredde mig på en walk of shame, det gick bra. Jag har för mig att solen till och med sken. Kom hem och trasade ihop i soffan några timmar men nu är jag fit for fight, en dusch och två John Mayer skivor senare!

Gårdagen spenderades mest på east och en snabbis på bar där jag mötte upp Sophie och Amanda, men vi tog en taxi tillbaka till öst sen. Och där satt vi..? Vänner kom och gick, drinkar kom och försvann.
Jag blev påhoppad av en väldigt framfusig bög, ihälld tequila (som jag absolut inte kan dricka) och rökte säkert 4 paket cigg (jävla uteservering) :)

Men som sagt, nu ska jag in till stan och möta upp Alberto och co. Vi kanske ses?



Ciao!