Verklighets punch.

Nu har jag precis bokat min biljett till London... Shit va verkligt allt blev...Nu ska jag åka, jag ska åka till London om 6 dagar..?! Hjälp jag är både skiträdd och helt i ...extas! Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Va fan ska jag göra i Liverpool ? ta tuben ? Vad ska jag ha med mig ? Jag måste ringa nån...!! Vem ska jag ringa?!!!!! AHHH....!!
Jag ska åka själv.....Hur ska jag hitta ?? Jag försöker intala mig att "Det löser sig", det brukar funka....Men kommer det lösa sig den här gången ? I guess I'll find out.....

Jag lyssnar på Coldplay för att försöka lugna ner mig, hoppas det funkar.

Kläd-dag.

Exakt, jag började med att tvätta, titta på mina senaste inköp och prövade en inställning jag hittade på min mobil, min garderob blev naturligtvis motivet:) då slog det mig: Den 30 oktober blev en kläd-dag. Jätte fånigt, men vafan jag är arbetslös, jag går bara och väntar på att få åka iväg ?!
Här är alla fall lite bilder.

Senaste inköp aka "tröst-shopping".. (en klänning och en body är i tvätten och skorna ville jag inte ha i sängen)


En skön inställning jag inte visste att jag hade


Nu ska jag hänga tvätt!

Små små saker

Idag när vi var ute och övningskörde fick jag en påse twister, allt det ligger i min säng. Jag får lite ångest över att jag vart rätt duktig och oduktig på senaste tiden, jag har vart duktig och ätit relativt nyttigt men jag har inte tränat.
Men just nu förtjänar jag choklad.
Jag har även införskaffat mig en ny liten grej, en liten grej från monki som hänger i min mobil. Mamma lyckades slarva bort mitt rosa snöre som jag haft i en evighet och något måste jag ju kunna ta tag i när jag tappar telefonen, för tillfället är det den lilla grejen. Jag har spelat lite betapet nu på kvällen men ännu är jag ej nöjd :) Sen blir det till att somna till vänner!

Om jag ändå hade strl 22..

Då hade jag kunnat svassa okring hemma med ett par sånna här mockasiner..Jag vill det

God morgon

Just nu är jag lite rädd för att gå upp...Jag bor i blackeberg, det finns vampyrer här har jag hört och sett. Kanske en i min lägenhet...Man vågar ju inte chansa.
Nu ligger jag och pratar med Johanna i telefon, hon hjälper mig. Fan, jag måste ju gå upp nu! Måste plugga det sista. Men det är så skönt här i min varma säng, inga vampyrer kommer nära när jag ligger här, nisse vaktar också!

Jag och nisses leksak grisen vaknade precis

Premiär

By the way körde jag i högklackat till reimersholme igår! Ha.

Nu ska jag lägga mig. God natt

Fake poop

Jag vaknade med ett galet shoppingmode i hopp om att min lön hade kommit, så jag och Johanna åkte in till stan. När vi satt på sandys på götgatan såg jag att det hade den inte gjort.. så Johanna lånade snällt ut pengar till mig:)
Inne på monki haffade jag ett par skor, vi strosade runt lite och åkte vidare in mot city. När klockan var 1545 hade endast 1par skor, en topp och trosor inhandlats och vi var på väg att ge upp och åka hem när jag plötsligt fick ett infall: "ska vi se på bio?" och så blev det. 2 biljetter till "Låt den rätta komma in" kl1600 och både jag och Johanna var nöjda och glada.
Efter filmen var jag rädd för att åka hem och Johanna insåg att hon hade suttit på sin choklad hela filmen, denna var nu i flytande format och på Johannas byxor och på biostolen, very entertaining. Johanna var först ut från salong 5 på sergel, och jag gick garvandes bakom.

Helgen v 43

I fredags hade jag och Johanna en väldigt trevlig kväll. Hon jag och Joey gick och såg "Patrik 1,5" kl 21.10 (som för övrigt var jätte mysig!) Efter det åkte vi till Baltazar och blev pang-fulla, och efter Baltazar blev det East till stängning.. Lördagen då, Jag, Johanna, Jennifer, Meme och Dea satte oss till slut på "ett litet hak" efter att ha gått runt hela stureplan. Två glas vitt senare började vi dra oss mot Sturecomp, där Alberto spelade för kvällen. När vi började ledsna på sture så var vi på väg till spyan, men när vi stod utanför blev jag jätte osugen på att betala inträde för att stå och trängas med sillisar och pretto-mustascher, så vi tog en taxi hem. Jag var riktigt snack-full och babblade på hela resan fast ingen lyssnade, men det gjorde inte så mycket, jag sa väl inget viktigt alla fall. Ikväll pluggar jag teori med mamma. Duktig!

Fredagen i bilder:

Koja

Jag har bygt en koja, solljuset i mitt rum gör så att man inte ser något på min dispaly på datorn...Hur ska jag kunna se på vänner ?!! Det blir lite varmt efter en stund.



Crap. Men nu när jag fick mitt sms måste jag faktiskt skriva till: Eller..?

Varför fick jag inte min lön idag? Varför får jag den på måndag? Varför har inte mobilbyrån ring och sagt att jag kan hämta min mobil när de sa att den var klar igår, och att den skulle komma "på fredag"? Varför har jag inte gått till gymmet än? Varför gjorde jag bort mig i farsta? Varför är min nästa uppkörning i dalarna? Varför måste jag ägna hela sön, mån, tis till att plugga till teorin?

Svar:
För att Aircall är sämst och inte inser att jag hade planer i helgen som involverar pengar. Jag vet inte varför mobilbyrån inte har ringt, but they better!!! Om de inte ringer kommer det ligga en brinnande påse hundbajs utanför deras dörr, som kommer vara rätt obrinnande och äcklig på måndag när de kommer tillbaka från deras helg! Jag har inte gått till gymmet än för att jag åt för en halvtimma sen och måste vänta en halvtimma till (säger vi). För att jag blev nervös och inte tittade på några skyltar över huvud taget. Tydligen finns det heller inga nya tider i stockholm fören nästa år, så kl 6.30 ska jag upp och köra till dalrna..?*! För att jag nån gång ska kunna fixa teorin, det är dags att sluta tro att jag är någon slags kille som bara kan hela boken utan att behöva öppna den.




JESS!!!!!!!! JAG FICK PRECIS ETT SMS SOM SA ATT MIN MOBIL ÄR KLAAAAAAAAAAAR!!!!!




Och ikväll ska jag faktiskt träffa Maja! I love you. Och sen se Patrik 1,5 med Johanna (I love you too) och kanske Joey (I dont know you yet....but maybe I'll love you when I do?)....Have a nice broke weekend alla som jobbar på Aircall....Nu vet jag vart jag ska adressera påsen....

Farsta.

Idag kl 13.50 kör jag upp....Nu kl 11.36 är jag nervös. Jag tänkte vara duktig och hinna träna innan uppkörningen, men mina 6 vänner i central perk tyckte tvärtom. Jag får nöja mig med att jag ska tvätta idag, för duktighets-faktorn på det är väl relativt hög..?
Nu måste jag hoppa in i duschen så jag inte blir underkänd av hygieniska skäl.

wish me luck....



självdestruktiv



Jaaa, ja koommeeeeer

Mer "ska"!

Idag failade jag teorin, jag borde skriva hur besviken och arg jag är på mig själv men det tänker jag inte, och om jag hade pluggat hade jag verkligen inte behövt heller. Jag borde släpa mig iväg till gymmet en massa om det ska bli några pengar i London. Jag borde verkligen tvätta så jag kan vara snygg på lönings-fredag. jag borde bla bla bla, nu till de jag ska göra!
Jag ska fixa uppkörningen (även om jag inte kört tillräckligt)! Jag ska bli smal igen! Jag ska inte shoppa för hela min lön, den ska sparas till lägenhet! Jag ska gå ut i det fina vädret och kissa nisse! Jag ska yoga ikväll (om jag hinner)!

duktig.

Haha, fan vilket tråkigt inlägg, det blev lite Mia Thörnblom: "öka din självkänsla" över det hela, men det är ju härligt :)


Jag vill ha min macbook!!!

You can download your friends ?

Jess I can, är inne på säsong 2 nu och jag kan inte sluta... jobbigt att jag har typ 8 till som väntar. Men men är man arbetslös så är man.

Nej, tillbaka till min nya addiction, glöm cigaretter och alkohol......"So no one told you life was going to be this way  (klapp klapp klapp klapp)"

Just nu...

..Har jag ett fett craving, eller 3 feta: Nya macbook, en lila nano och en ny väska att slänga omkring med i London....





plopp plopp

Vilken helg ? Haha, Tors-måndag har spenderats på ett ställe med 3 personer, hemma hos mig med Denniz, Vincent och Johanna.
Torsdag: Jag och Johanna hade inga speciella planer förutom en massa alkohol och en tom lägenhet i 4 dagar. Denniz och Vincent kom förbi och joinade och vi spelade nintendo 64 och buzz tills alla deckade 3 liter vin and many more senare.
Fredag: Grabbarna kilade iväg till systemet och fyllde min kyl med alkohol, alla visste vad som väntade för spelkonsollerna stod kvar. 8 ploppar senare och Denniz deckar på nisses sov-maddrass.
Lördag: Efter ännu en hård natt tar sig alla hem och jag åker in till stan för att käka middag med Svempa, carl-oscar och Hampus. 3 rätter senare på riche och jag önskade att jag hade sånna där strechiga gravid byxor. Jag åker till Grill med Jennifer Emma och Rebecka, vi tar några glas vin och hoppar in i en taxi med målet: Berns. Vi är där och efter ett antal glas vitt (6 om jag inte minns fel..?!) så är alla rätt glada, jag var iaf :) Runt 2 bestämmer jag och Rebecka och Jennifer för att ta en cykeltaxi till sturecompagniet, Jennifer bangar vid norrmalmstorg och springer tilbaka till Berns..? en kvart senare ringer Denniz och jag tar en taxi till Tc. Vi plus bobby och Aido åker hem och deckar.
Söndag: Johanna kommer över och joinar. Jag hon och Denniz ligger och degar hos mig tills kl 8, denniz drar och vi köper pizza. Somnar till Spirited away och Idag är det måndag...Mamma kommer snart...Jag vill ha mer ploppar och mer nintendo.. Kom tillbaka nästa helg..


härligt

ikväll ska det drickas vin å lite propp. härligt för igår kväll låg jag och Johanna och chillade på min bäddsoffa och kollade på spirited away. Mys. Nu ska vi iväg och möta Henrik Grunden å lösa systemet, najs jag är sjukt taggad. Senare hmm, vi får se :)

En velig Onsdag

En seg kväll i kväll. Igår var vi på knast och lyssnade på denniz och robert, innan det var vi hos Johanna och drack skumpa och spelade wii, sjukt härlig start på kvällen :)
Jaha vad gör man den 15 oktober då..? Johanna kommer hit snart och skakar liv i mig. skynda, jag tynar bort snart.
Så länge ska jag kolla lite lägenheter i London faktiskt! Duktig!


Nedräkningen fortsätter.

idag är det cirka 12 dagar tills jag åker.... dvs om jag åker den 26 vilket är tänkt, jag har inte köpt någon biljett bara.
Jag drömde att jag hittade en på Ryan air för endast 200 kr, det måste väl vara ett gott tecken?
Idag är det stunna pants time!


Fäshion beep beep

Attention! Modeblogg! Kära läsare idag var jag och Johanna på söder och shoppade, jag lånade till mig ett par byxor det var fet GAH-faktor på?!!! shit kolla in?!! ::




På vissa bilder väljer jag att inte visa ansiktet för att behålla min anonymitet!
Trendigt eller vad ?

Keep up the god shop fashionister and fashionistas!!


lackmode

Idag är jag en trött människa. Vi fick till det rätt bra igår tycker jag, började med att jag och Johanna skulle hämta upp våra öl i skanstull. Vi lyckades hamna där tills 1 halv 2 kanske, rökte proppar och drack en joppsan. Sedan bar det av till solna där vi dygnade så jag och Johanna åkte hem vid 3 nästa dag och jag deckade i soffan och här ligger jag nu... Jag var nästan på väg till Party Mc's men fick inte med varken mig själv eller Johanna.
Nu tittar jag på Videokväll med Luuk. Trött som faan

smack my bitch up

releasefest

Igår hade Mekk my day sin releasefest för nya skivan och jag Johanna och Sara fick gratis t-shirts. Festen höll till på H62 och vid 11 började det droppa in lite folk. Det var en trevlig kväll med mycket musik, jag fick höra bobby live för första gången och sen dansade vi oss svettiga. Just nu är jag lite för trött för att skriva men det kommer mer sen


Det var ju det här med förändring ja...

Var hos frisören idag efter en del övertalning av mig själv. Det hade gått så långt att jag nu inte änns brydde mig om att borsta igenom det och när det var torrt kunde man nästa inte se skillnad vad som var svinto och vad som var hår... sååå, jag var solna centrum och gick in på första bästa salong och sa: Klipp mig!
När jag va färdig såg jag mig i spegeln och tänkte: jahap, då var man här igen då..... Jag känner inte att jag behöver säga något utan refererar till bilden nedan



det är ca ett år mellan varje bild...

När man blir ett med lakanen...

Jag har kommit till ett jobbigt stadie: jag kan inte gå upp ur sängen?! Jag har massa viktiga saker jag ska göra idag. och jag ligger här och bara låter tiden rinna iväg.
Jag ska åka till hornsgatan och lämna in två mobiler på service, en ska mamma få.
Jag ska åka hem och packa i ordning en tränings-väska och ta med min dator.
Jag ska duscha och sätta på mig något anständigt då jag och Johanna ska ut och äta och sen gå på mekk my days releasefest.

mmm det är inte lätt när man ligger bekvämt.


Imorgon blir det förhoppningsvis en nacka-date med Torasnora. Det ska bli mer en trevligt.


Nu är det bara 24 dagar kvar tills jag tänkte åka, va sjukt.. 24 dagar går jättefort! Sen säger jag hejdå till regninga bajs-stockholm och hejdå Sverige. Det ska bli najs att komma till ett annat land med andra människor, samtidigt som jag har finfina vänner som redan bosatt sig. Wuhu!

London passar mig bättre. det känns som om det kommer bli skitbra! Jag kommer komma ur sängen i London och jag kommer göra coola saker och träffa coola människor. najs..