jajjamensanfattasbara!

Igår var en mycket trivsam dag må jag säga! Åkte in till stan med bellis och mötte upp jossan och ellika, vi gled in på souk och ellika och josse klädde ut sig. jag och jossan tröttnade och drog. Efter en stund ringde ellika och ville att vi skulle komma och titt på dem när de stog och delade ut reklam på gatan:)



Efter jag och johanna fotat och roat oss lite på våra vänners bekostnad så blev jag rätt hungrig och ville åka hem så det gjorde vi. Mikey kom med bilen och haffade oss vid stora mossen där vi hade hämtat upp johannas vovve. drog med oss mimmie i farten och åkte och handlade. Vi skulle baka egen pizza och jag var väldigt skeptisk, pizza degen låg ihop-rullad i en pappersburk(??) och såsen på en etikett-lös glasburk.....hmmm, mycket skumt tänkte jag. Tillslut åkte deg+tomatsås+ost+skinka+räkor och ananas in i ugnen. Jag, johanna och mikey satt spännt och väntade på resultatet. Mimmie brydde sig inte så värst mycket, hon skulle nämligen äta middag hos pappa och mamma2. Efter ca 15 min kom mikey inspringande med en brännhet bakplåt och nästan kastade ner den på bordet, haha. JÄVLAR vad god pizzan blev!!!!! Mitt i maten kom jag på att jag och jennifer skulle in till sturegallerian på gratis-fylla!, så jag och mimmie skyndade i väg till tunnelbanan.
Hemma hos jennifer klämde vi i oss massa rött vin och skyndade ner till tunnelbanan. Inne i sturegallerian var det gratis mousserande vilket vi utnyttjande till fullo, 6 glas senare fann jag mig själv och jennifer sittandes i MQ's omklädningsrum svamlandes och hemsläp och bra killar. Efter ett tag så började vi fundera på hemfärd och jennifer kom på att hon hade chips och dipp hemma!
Hemma hos jennifer pamik-åt vi och sedan la vi oss och kollade på scarface. Jag somnade efter 3½ minut. Bra kväll!
    

Nya brillz :D

Idag kom äntligen mina glasögon!! slut på allt kisande haha. Väldans nöjd, ett par svarta plas-bågar och en par guldiga pilot.

image151             image152



Helgen kommer bl feeeeeeeeeeeet! sepefekke på fredag, china på lördag. träffa felix på söndag :)

haha

Nu har nästan hela vecka 40 gått, mån-tors är blott en dimma av alkohol. Fredag bakful, jobba lördag i kista.
Slut med pojkvännen, blandade känslor. på senaste tiden har han bara bevisat att det var rätt beslut så det känns ju skönt. trött som fan... blä.
Grey festen var klockren, vidrigt mycket snygga människor där, speciellt en. Sprit för 900 personer, kan aldrig sluta bra. men det gjorde det! ååh, fun fun fun