STRENGTHstrength

Ligger utslagen i soffan efter 4 dagar med Seamus som kom och hälsade på. Nu är han i London och jag är bakis.
Funderar på vad man ska hitta på ikväll.. Kanske slår en signal till MrCanas och kollar läget.
Later!


INC

Lyssnar på Moderat, tack Adam. Ska snart in till stan och möta en polare från London som är här tills lördag.



bajsbajsade lite i ps som försvinner snart...


JEZZ

fan va skönt att det känns bra!! Det kommer bli en bra helg. Bra bra bra

FAIL

Att komma hem idag var som att stoppa ner handen i en vingummi-påse och stoppa det man trodde var en svart i munnen för att upptäcka att det var en äcklig grön.
Har alla fall börjat tvätta..

NEXTWEEK..

..Tvätta min fabulösa kavaj som jag inte har haft på väldigt länge. Äta massa luncher. Lämna in mina bågar. Ta tag i det där jobbiga. Gå långt och länge. Titta klart på Twin peaks. Träffa dig och dig och dig. Och lite till..

SUNDAYSHOP

Efter en superb helg med Tora och co tyckte jag att det var läge att införskaffa lite nya prylar.

+ Denimskjorta
+ lacktights
+ Sidenblus
+ Bolero/kofta
+ Ögonfransböjare


EKAF

Vi skulle bara ta några öl och drägga på söder. Började på Wollmars med den gamla vanliga öl och en shot, eller en öl och en pytte-skvätt jäger. Jag hade min fickplunta och senare sprang vi iväg till Marie laveau. Hängde av mig jackan och satte på mig för att joddla iväg till Baba sonic. Tora bytte inträde för en öl av några brasilianare som Ofelia hade hookat upp på Marie laveau. Vidare till spyan där vi dansade tills.., ja tills klockan blev 4 och jag knallade upp till tuben och åkte hem och superdäckade.
Ikväll ska jag ta en öl med nanna på Söder, så får vi se vart vi hamnar.


Badaa

Idag var första dan på Carlings och jag höll på att försova mig, men det gjorde jag inte. Jag hann. Och när jag kom dit hade vi tagit på oss jeansskjortor alla tre.
Sålde lite jeans och vek tröjor, åkte hem vid halv fyra. Kändes bra.
Nu ligger jag i ett bubbelbad och laddar för en eventuell utgång. Vi kanske ses.

Lagom

Mötte upp Jenny, Sofie och Tora på söder och hängde tills fiket svängde och vi blev utslängda. Kilade hem till Jenny och hängde vidare. Somnade på Jennys wonderbara-super-bäddsoffa.
Träffade Tora och åt en sallad med beliisimooo feta. Snackade skit och promenerade.
Imorgon ska jag in och göra bra ifrån mig på carlings.
Nu sitter jag och degar i soffan i min favorittröja och snart ska jag krypa ner i ett bad och kolla Twin peaks.
Allt är bra och i veckan behöver jag ta en öl.

Kanske du, men inte jag

Satt i en bil i ca 6-7 timmar igår, upp upp upp till funäsdalen för att hälsa på familjen Wilhelmsson.
Resan bestod av:
Lyssna på Muse albumet
Lyssna på ljudbok
Sova 4 kapitel (ca 2 timmar då varje kapitel är runt 30 min)
Lyssna på Paramores nya album (vet inte riktigt varför jag laddade ner det..? Men det var helt ok)
Lyssna på lite mer ljudbok..
Väldigt mycket lyssna. Lyssna lyssna lyssna, så nu kan man ju tro att jag inte vill lyssna mer, att jag har fått nog av album och ljudböcker, speciellt ljudböcker. Där missbedömer man en sann lyssnare! För sen när vi var  framme (runt midnatt) längtade jag hela vägen från bilen till hotellet efter att få lägga mig i sängen och lyssna på min ljudbok.
Faktum är att det ända jag vill göra nu är samma sak. Så det ska jag göra efter att jag har skrivit om hur mycket fin snö det är här! Det är lite konstigt att jag blir så himla lycklig och upprymd av lite fryst vatten. Men snö, det är ju helt underbart; man kan åka skidor i det, man kan ramla i det utan att det gör ont, man kan göra snöbollar och det bli ljusare ute. Man blir lite barnslig sådär.
Menee nu är det som sagt dags för mig att lyssna!

jag vill nästan säga att den här snön är lite trasig, broken snow as we say in the international sektion

Kallt och lite varmt

Lite ändrade planer eftersom klockan blev lite mycket, men jag mötte upp Johanna och Jazzy på söder och "fikade" :)
Styrde kursen mot hammarbybacken och mötte upp Kenth. Väl uppe var det vääldigt blåsigt så vi gick på hajk efter lä, på plats hookade Kent upp oss med varm choklad. Så satt vi där ett tag och huttrade och kollade ut över stockholm. Johanna och Kenth var mysiga och jag och Emma kollade på. När solen gick ner och det blev ännu kallare gick vi ner till tvärbanan och åkte till gullmars och åt pizza.
Imorgon åker jag, mamma och janne upp till Funäsdalen och hälsar på Ingela och Pelle. Ska bli skönt att komma upp till fjällen och andas frisk luft och träffa lite famlij. Nu ska jag göra en macka och prata med mor min.


I need some love too


Lateagain

Jag är segast i hela världen, men jag har vart seg av en anledning; Jag har sökt massa jobb! Nu har jag klätt på mig och ska springa iväg till tuben och möta upp Tora och Johanna.


Watch out for my sparkling pants, you could get blind...

.


big glasses and green hair

Morgon..Lunch?

Hellu babes, nu har jag fått vila ut ordentligt, ställde timer som väckarklocka och den började räkna ner från tie timmar så det känns ju bra:)  Ska precis ringa Johanna och Tora och stämma träff. Vart i stockholm ska man befinna sig där här gången montro, brukar alltid sluta med att vi möts vid slussen:)
Jag ska försöka smyga in på nån frisörsalong och ta reda på vad man kan göra för att ta bort den hämska gröna tonen i mitt hår (Ja, GRÖNA) och lämna in mina bågar och få slipat glas insatt. Lite senare ska Johanna, fiftykent, jag och nån mer säkert sätta oss i hammarbybacken och dricka varm choklad och titta på solnedgången! Gay gay gay säger ni,  Hur mysigt låter inte det säger jag?! :) Nu ska jag hoppa in i duschen iaf.
Ciao ciao

Running to city in grandmas shoes



Mummi

Nu ska jag lägga mig och vila huvudet efter en turbulent dag. Är så himla glad att jag har världens bästa mamma som är så klok och stark och alltid finns där när jag har det jobbigt. Jag är lyckligt lottad om jag blir hälften så bra som hon är.

Godnatt Mamma&Pappa


please empty

Har vart ute på en långpromenad med nisse och luftat huvudet lite. Behövdes efter gårdagens drama

Speedman

Mötte upp Ellika och drev omkring på stan en hel dag, asnice eftersom vi inte sets på väldigt long time.
När klockan blev stänga alla butiker åkte jag hem till Mummi och lanade, åt bullar med mjölk och delade med mig av muse albumet som är awesome.
Nu ligger jag i sängen med Johanna hos pappa och kollar scrubz.


Citystaden

Nu har jag mitt pick och pack och är så nära frisk man kan komma, ska rulla in till stan ett tag och checka läget ang jobb. Det är dags nu, jag är redo. :)
Undrar om Johanna jobbar idag..Det ska jag ta reda på nu.

Har även kommit fram till att jag ska sluta gräva ner mig i allt! Så done!

Ciao från blivande icke-funderare, nästan

White weekend

Har legat sjuk hela helgen, vilket som sagt var rätt åt mig. Tyckte ändå lite synd om mig i fredags när pappa åkte till landet och jag låg själv hemma med massa feber.. Men nu är det inte långt kvar till jag är helt frisk, febern är borta och jag känner mig lite pigg, och jag fick mina grejer från Asos idag.
Mamma tyckte inte jag skulle ligga hemma själv när jag var sjuk så hon kom och hämtade mig och åkte till Ica och köpte bullar och Oreos, och nu är jag hos mummi. gotta love her!


självdisciplin var det ja..

Onsdagen började oskyldigt och jag var sjuk. Åkte in innan åtta till Johanna och köpte min parfym, och åkte hem till henne (redan här borde jag åkt hem och blivit frisk). Pratade med Rebecka som var i stan och bestämde att vi skulle ses och ta ett glas vitt och snacka. Vi möttes vid svampen och gick till Riche. Ett glas vitt blev två glas och sen vidare till utecompagniet där Alberto spelade sitt sista gig för sommaren, efter ett tag började vi frysa och gick en sväng till Obaren där jag hittade Adam, hans vän och hotshots.. Jag tänkte att klockan redan var mycket så nu kunde vi ju lika gärna gå till spyan..and so we did. Kom hem lagom till pappas väckarklocka ringde och föll ner i min säng och vaknade runt tolv, lite sjukare. Nu var det alltså torsdag och jag och Nanna hade bestämt en vecka tidigare att vi skulle ses, så jag hällde i mig cvitaminer, ipren, strepsils och hoppade in i duschen.
Vi möttes vid fridhemsplan, tog ettan till Stureplan och gick till east för champagne och lite sushi, gick en sväng förbi Lydmars och tog en taxi till himlen därtill och hälsade på Alberto som spelade. På himlen var det rätt lugnt så vi satt och pratade medan jag var helt hypnotiserad av utsiken. mm sen gick vi en sväng förbi kvarnen och var där i cirka 2 minuter ooooooch sen gick vi till mcdonals och sen heem.
I helgen kommer jag ligga parkerad i sängen och bli frisk! Ses nästa vecka!

Rebecka på Riche+Obaren

Nänänä på East

Nu till Seinfeld och cvitaminer!