Studenten!...

...Var igår! En underbar dag och tack alla som var närvande!! Grattis till Johanna, Maja, Martin, EG, Och alla i Kungsholmens gymnasium som också spang ut igår!

Lite bilder:
image354

image355

image356

image357

image358

image359

A just det..

Idag hämtade Adam mig och vi körde ner till ängbys båtklubb och låg och solade på hans båt. Naaaajs, jävligt varmt, men naaaajs.

image351
image352
image353

Tjuhu

Helgen var fantastisk!
Fredagen spenderade jag med: Johanna, Mikey, Ellika, Joel och Axel på ängbybadet med 2 flak öl och 3 engångsgrillar. Lördagen bestod av Sturecompagniet, Hells kitchen och en sjuk hemmafest på Sibyllegatan.
Nu i veckan har det inte hänt så jättemycket.. Jag blev paniksjuk igår och trodde att jag skulle få öroninflammation, men idag är det mycket bättre. Jag hade ju inte velar vara sjuk på studenten på fredag.

Lite bilder från helgen:
image348
image349
image350

Ses på Fredag!

jaha..?

Min mobil blev stulen (tror jag) men det måste den ha blivit?!! Den låg bakom disken igår och helt plötsligt gjorde den inte det ? Jag har letat i heela butiken och i hela lagret, men den finns inte? Hmm, tur att jag hade försäkring på den:) Men inte på sim-kortet..:( så, det är bara att langa numret!
Kram kram!

image347

högtryck

Idag låg och och Giovanna på gräsplätten hos mig, vindstilla och skitvarmt! Jag fick lite väl mycket sommarkänsla och band en liten krans :)



Imorgon tänkte vi dricka öl, grilla, röka vatenpipa och chilla nere vid ängbybadet, ses där!

Sofia "small face" Höijer

Samma glasögon på två personer.. ?

image341

Drama i whisky

Jag hade 12 flaskor whisky i min källare, men då min hustru ej kunde tåla mitt innehav av sprit bad hon mig att hälla ut alltsammans i vasken. Eftersom jag inte vågar säga emot henne började jag det vanskliga arbetet sålunda: Jag drog proppen ur den första flaskan och hällde innehållet i vasken, med undantag av ett glas som jag drack ur. Jag drog sedan proppen ur den andra flaskan och hällde innehållet i vasken, med undantag av ett glas som jag drack ur. Jag drog proppen ur den tredje flaskan och hällde innehållet i vasken, med undantag av ett glas som jag likaledes drack ur. Sedan drog jag proppen ur den fjärde flaskan, hällde flaskan i glaset som jag sedan drack ur, sedan drog jag vasken ur det nästa glaset, hällde proppen i flaskan och drack ur glaset. Därefter drog jag proppen ur halsen, hällde vasken i flaskan med glaset och hällde whiskyn i flaskan. Då alla flaskor var tomma stödde jag huset med ena handen under det att jag räknade flaskor, proppar och glas med den andra, det blev 29 precis. För att vara riktigt säker räknade jag en gång till. Den andra gången blev det 74. Då huset passerade förbi, räknade jag det hela en gång till och till sist alla huset, flaskorna och vaskarna med undantag av en propp som jag hällde i huset och drack ur.

En grej bara

Stackars man, sa psykiatrikern till den nyintagne patienten. Kan ni ge mig någon anledning till er schizofreni?
-   Jag ska försöka förklara vad som hände, svarade patienten, och fortsatte:
-   Jag gjorde bekantskap med en änka som hade en vuxen dotter. Vi gifte oss, och en tid senare gifte sig min far med min styvdotter. Därför blev min fru och jag svärföräldrar till min far. Min svärdotter blev samtidigt min mor, eftersom hon var gift med min far.
En tid därefter fick min styvmor, alltså min hustrus dotter, en son, och den pojken var naturligtvis min bror, eftersom han var min pappas son. Men har var också son till min hustrus dotter och alltså hennes dotterson, och då blev jag även morfar till min bror.
Så fick min hustru en pojke och denna blev min fars svåger. Min sons styvsyster är också hans farmor, eftersom han är hennes styvsons barn. Min far är mitt barns svåger, eftersom hans syster är pappas hustru. Jag är alltså bror till min egen son och han är mormors barn. Jag är min mors svåger och min hustru är min farmors mor ? ja, kanske min farmors mormor. Mitt barn är min farmors nevö och jag är farfar till mig själv. Jag är bror med min far och samtidigt både far och son till honom. Min hustru är min mormor, mor, svägerska och svärdotter. Jag är far och son till mig själv.
 -   Tack, då förstår jag, sa psykiatrikern.

Schuul

Jag lyssnar på Madonnas nya skiva som jag från början inte tyckte var så bra, men jag ger det en ny chans. Jen och jag sitter i skolan och stresspluggar det sista inför projektarbetes inlämningen imorgon. Vi var lediga idag men var duktiga och åkte in till skolan kl.10 i morse  och nu sitter vi här. Börjar bli hungrig igen...Jag ska åka in till stan och möta mamma vid 17.45 och fixa min studentmössa hos farbror micke, sen hade jag tänkt att resten av min kväll skulle se ut så här: Träna, ta ett bad och läsa svenska häftet, peela och smörja in mig i mitt nya bodybutter (Som jag tjatat sönder ören på Johanna att jag ska få) som luktar jordgubbar och godis, lägga mig i sängen och njuta av mig själv och lukta gott, kolla på scrubs och somna. Som det ser ut nu så kommer det bli något åt det här hållet: Plugga, plugga, somna på tangentbordet, plugga och somna illaluktande och otränad.


jag ska bara

I morse tänkte jag att jag skulle plugga, det började bra och jag satt snällt framför datorn och skrev på mitt projektarbete. Sen blev jag hungrig och solen som värmde min ena axel lockade... nu ligger jag på balkongen, äter bonke och slåss med mig själv psykiskt. Ehh.. ha en trevlig dag!

P.s Stor eloge till
Josse som fick MVG på sitt projektarbete!!!! I wish. d.s

  


100/10

Hmm, tänkte att jag skulle prova vårat nya bredband snart, när jag orkar ta mig in till mitt rum och städa det. Just nu hittar man inte datorn under alla kläder som ligger utspritt. Jag vill hitta nån film som jag kan se men jag kommer inte på nått.

10/5

Jag orkar verkligen inte röra på mig. Har legat i soffan sen jag kom hem från jobbet kl halv 6 och kvällens dilemma lyder: körslaget eller antikdeckarna...Hmmm.....Mina damer och herrar, ikväll slår Svensk tv rekord i sämst! Samtidigt som jag förundras över tv'n funderar jag på om det är värt att duscha och byta om eller om jag ska förmultna i soffan i mina jobbkläder. Vi får la se.

Skivan igår var trevlig. Jag Maja och Ullis var skandal-morsor som snortade kola, rökte och drack. Middagen var nice och Dj'n sööög. Men vi hade skit trevlig i alla fall. Under kvällen blev jag en naken man, men fann mig själv efter en stund. Jag fick även ett tal tillägnat till mig under middagen, smickrande (även om det var ett uppdrag)




Just ja. Efter skivan mötte jag och Johanna upp Stefan och Lange och jag tog rekord i "kortaste krogbesöket". Precis när jag gick in på white room så såg jag att alla andra stod på gatan så jag vände och gick ut igen.

Baren Sofia och Club goa Jossan

Vaknade yr och hungrig i morse kl12 av en obehaglig känsla, det visade sig att jag låg på mina hörlurar som jag hade haft till datorn när jag kollade på film samma natt. Jag har fortfarande träningsvärk (sen i måndags) i hela kroppen och funderar på hur fan jag ska kunna röra mig graciöst ikväll i mina vita klänning, när jag ser ut som en gammal tant med reumatism i hela kroppen så fort jag ska sätta mig ner. Det löser sig.
Nu sitter jag med
Johanna och pratar om vad vi ska klä ut oss till på fredag (Josefin Bratts skiva) det är skandal tema och vi tänkte vara "Linda Rosing" och "Emma Andersson" aka "bigbrother Linda" och "Robinson Emma". Måste köpa ballonger och dålig självkänsla. Undra var man kan hitta det, på blocket kanske.

image321image322

björne och woddie

Det kändes som om det var läge att vara hemma idag eftersom jag inte riktigt hade hunnit vila efter helgen. Bellis skiva igår var himla lyckad och jag hade jättekul. Trevlig middag med mycket lambo. Ikväll skulle murre och grabbarna haft sin skiva men den blev flyttad från lokalen hem till murre, men det bli säkert soft.

Ska snart iväg och träna med Lotta på sats. Men nu ska jag nog sova lite först.
Lite bilder från igår:


2/5, en kväll att minnas

Skön kväll i fredags. Vi började med ännu en jättegod midag hos Rebecka, sedan bar det av till mariatorget och ner till vattnet där Emma och David hade båtfest:) Efter 3 öl för 60 kr och en vidrig shot för 10 så tog vi taxi till Stureplan, där mötte jag upp Lotta på East och sedan gick vi till Solidaritet. När vi hade rökt några cigg och druckit några drinkar på Solidaritet drog vi efter min begäran till Spybar. Det var sjukt mycket folk där så vi gled omkring en stund och dansade lite men bestämde oss för att fortsätta till Hells Kitchen. På hells var det bättre drag och mer plats. När jag stod väntade på min tur i baren kom det fram en kille från Australien och började snacka, och hans kompis var jättelik George Clooney haha. Det tyckte Jennifer var sjukt nice så vi hängde med dem ett tag, När klockan började närma sig 5 så skulle vi allihopa (jag, Johanna, Rebecka och Jennifer) följa med och äta frukost på Scandic Anglais där de bodde, men de hade inte börjat med frukosten så vi sket idet och sa hejdå och började knalla mot tunnelbanan.
Jag och Johanna blev trackaserade av 3 polacker på vägen hem som ville att vi skulle säga en massa saker på polska, så efter jag hade sagt några ord så började alla 3 asgarva och den ena sa:
"You just said that your underwear is too small"
Och jag blev lite fylle-förnärmad och sa genast:
"My underwear are fine!!"
Sen ville dem att vi skulle gå av med dem vid åkeshov och röka hash med det tyckte inte vi var en så lockande idé så vi sa hejdå till dem och gick av. När vi kom till Blackeberg fick vi 7-eleven killen att öppna en halvtimma tidigare för att vi ville ha brownies, och efter det gick vi hem till mig och deckade framför "Liar Liar" 
Mycket trevlig kväll!

image305

Den här aftonen ska tillbringas på Café Umbra på Bellis skiva. Temat är "genom tiderna" och jag tänkte vara woodstock :)

Klart slut

The true täbb

Ännu en skiva med lyckat tema, den här gången var det Axel, Henke, Caesar och grabbarna som fixade fest med "täbb"-tema. Jag och maja tog detta på största allvar och gick loss med brunpudret och mascaran. Min vän och jag förvandlades på 10 min till "täbb goes valtho"... När vi kom till Engelen var det som att ställa sig i kön till viper room, alla hade som jag och maja bråkat med solpudret och stoppat in byxorna i vita adidas strumpor, skjortkragarna var uppvikta och håret stylat. Fyfan. Men det var en trevlig kväll. Nästa skiva är nu på söndag, då ska Bellan och Sigge med vänner ställa till med fest på Café Umbra. Ses där!