0,2 megabit



Mitt internet kommer igång inatt. då kommer bilderna. :) puss


min egna lilla utställning









"inställningar" typ.. ?

soft pink




bara för att det är sån dag



Måndag alltså. Efter en minst sagt tumullt helg så var det skönt att slippa aktivera sig och laga mat, därför blev det bio och äta ute med mummi.
Fick även en liten bonus vilket är nisse som är här och sover inatt:) mys.
Vecka kommer enbart bestå av jobb jobb jobb. rätt skönt faktiskt.

(lördag)



Lördagen blev en bra dag. Det bjöds på öl med gammla flammor och psykos-vantar från H&M.

Waiting for Hovis


Jag har lyckats lura hit #hovis även fast han skulle hem till sknegatan och diska och raka sig:) Godis fick han med sig också <3

Dagen efter valentin



Jag har en väldigt fin #hovis som knackar på med blomma och puss.

Det börjar bli sent






You know, an everyday-dream ?


Ägd 2.0


Fridayfunkday




Godmorgon i snön. Själv har jag gångavstånd till mitt jobb och sitter och äter lunch på sängen:)

MEGAHITZ



Beckis la till denna på "
Ponny&Bexter: MEGAHITZ" och jag har inte kunnat sluta lyssna på den efter det ! Så jäkla grym

Jag ramlade dit igen...


fan..

Google vs. tvättstugan






Nu sitter jag istället för att gå ner till tvättstugan och hämta upp min tvätt i sängen och googlar saker inklusive mig själv... hittar massa skojiga bilder från skojiga kvällar och skojiga tider, känns bra att sommaren är på g (även fast man kanske inte kan tänka sig det nu i snörusket..) och få fler varma sommarkvällar att minnas...

Backin up song

Det här är helt underbart. Titta på den översta först.




FÖRE EFTER FÖRE EFTER

Före






Efter






Nu i helgen har jag och Beckis flyttat in och gjort i ordning :) Jag har också hunnit med att jobba och klämma in lite fezt (hur nu det gick till..) 
I fredags gick jag och Hovis upp i ottan och åkte och hämtade släp på preem och bytte bil med farbror Kaj eftersom min golf  inte har dragkrok. Raka vägen till Beckis och packa in hennes grejer och krångla ut en säng från källaren sen kl.13.45 raka vägen till Grev turegatan. På vägen dit ringer min farbror och säger att golfen har dött och han ska iväg på begravning om en timma. (!) Så vi får slänga in alla grejer på 10 min i porten och lämna Beckis för att sen rejs-köra tillbaka till islandstorget för att lämna släpet och sen till vällingby med bilen. Vi sladdar in på LGT prick 15.00 där min (lite lätt stressade) farbror står och väntar. Pappa hjälpte till att fixa bilen och sen åkte jag tillbaka till Grevis och hjälpte beckis med det sista, sen var det bara att springa iväg till jobbet kl18.
Runt tie kom Sophie, Amanda, Johanna och Rukma som hälsade på från London till Oyster bar och drack lite skumpa till jag slutade. När jag var ombytt och klar promenerade vi ner til Riche och mötte upp Linnea, Jennifer och Matilda som redan var blåa om läpparna av allt rödvin :) när vi var klara på Riche tog vi en taxi till Odenplan och mötte upp Amandas pojkvän och sen drog jag Sophie och Rukma till Berns. Vid halv fyra var jag olagligt o-stabil så vi trängde oss in på max med resten av Stockholms hungriga fylkon.. Taxi hem och omedelbar däck.
Lördagen var det jobb igen tills Axel, hans kollega och hennes bror kom och jag hakade på hem till honom för cuba libre och mexikans tequila. Men jag va lite trött efter fredagen så När Einar kom sen drog vi hem till mig och somnade till en film.

Movitz


Glad och ledsen på samma gång. hörs senare

LORDS OF DOGTOWN & Z-BOYS



såg Dokumentären bakom lords of dogtown filmen (wich i Love!) kunde inte låta bli och screen printa lite, sköna bilder eller vad.

MEGAHITZ











PONNY&BEXTERS: MEGATITZ

Silver columns, Chateau marmont, Yelle, Dada life, lifelike remixer, Kid sister, Miami horror, PNAU, Simian mobile disco m.m

Enjoy!