packa kappas papsäck

Mm, jag var helt övertygad om att det inte fanns en chans i hela världen att jag skulle få ner allt i min enda väska, men mina packnings-skills visade motsatsen! Jag fick ner allt! Väntar bara på att mina handbagage-väska ska torka så får vi se om alla skor får plats i den. Jag fick ner 3 par i resväskan så nu är det bara 6 par kvar...
Träffade Madde idag också! Vi bestämde träff vid Liverpool street station och satte oss på witherspoon och tog en öl och en cola, jag har ont i halsen så jag ville inte ha en öl. Det första hon sa va "GUUUD va lik du är Mange!" sen pratade vi om allt och inget i två timmar. Jättekul att träffa henne, får hälsa på nästa gång jag är i London.
Men nu längtar jag hem till Mamma och pappa å alla flickvänner och pojkvännen!


Packning...Och här va bara alla grejer som låg på golvet just då, resten hängde i garderoben..

Johanna i garderoben

Det börjar likna något!

Klart! (nästan)

impäckt


två timmars inpackning! fint å bra så!

YES!!!

JAG ÄR INTE SÄMST!!!!!


--->Kolla här då pappa!!!!<---



Fynda sig lite!


Men är det inte det coolaste ni har sett?! Hittade på Brick lane marknaden och blev helt överlycklig, som jag har letat efter en polaroidkamera!!!! OCH även haft som smygdröm att ha en riktigt snygg gammal analog (kemisk som min all vetande mamma informerade mig om) systemkamera. Awesome! Nu måste jag bara ha film....

House-warming party

Igår åkte jag och Johanna hem till Jd en sväng, han hade inflyttingsfest sisådär 4 månaders försent:) Kul att träffa lite nytt folk och briljera med min nya braiga engelska;) Vid 1 blev jag och Johanna emotional och hade deeptalk och kramades. Idag blir det film i soffan och somna tidigt. Hoppas ni haft en bra helg, hoppas maja och bellis haft en bra helg för dem saknar jag väldigt mycket just nu! Har ni det eller?! :)




ciao bella

Sweeney Todd

Igår så jag Sweeney Todd igen. Jag älskar den filmen, infact så älskar jag alla Tim Burtons verk.
Jag gillar gotiken i han filmer och när han och Danny Elfman gör något tillsammans blir det så himla bra. Sweeney Todd är den ända skräckfilmen jag kan se flera gånger för blodet ser inte så äckta ut, mer orange rött. Tur för mig!

Filmen Sweeney Todd
"Benjamin Barker lever ett perfekt liv i London tillsammans med sin fru Lucy och dottern Johanna, innan han blir åtalad för ett brott han ej begått och blir utvisad ur England. Mannen som åtalat honom, Domare Turpin, är sjukligt avundsjuk på Barker och besatt/förälskad i hans fru Lucy. Han bjöd över henne till sitt hus där han sedan våldtog henne. Efter 15 år återvänder Barker - som Sweeney Todd. Han längtar efter att återse sin familj, men i huset där de bodde träffar han i stället Fru Lovett. Hon berättar att Lucy har tagit sitt liv och att Turpin har adopterat hans dotter. Han bestämmer sig då för att hämnas." (Wiki)

"Sweeney Todd är en fiktiv brittisk barberare/massmördare som ska ha skurit halsarna av kunder i sin raksalong i London och låtit göra köttpajer av kropparna. Detta skulle ha ägt rum omkring år 1800 och resulterat i avrättning genom hängning för Todd. Redan på 1800-talet uppmärksammades bristen på konkreta bevis för Todds existens och flera drag i berättelsen kan spåras till äldre berättelser. Inte desto mindre framställs Todd än idag för det mesta som en historisk figur och figurerar flitigt i framför allt anglosaxisk populärkultur." (Wiki)

Lite bilder från filmen:













romantiskt

Å va skööönt, nu har vi hittat två tjejer som kan ersätta mig och Johanna och de flyttar in i början av mars. Jag och Johanna har även bokat biljetter hem till Svedala! Wuhu hem och kramas! Idag åkte vi till Westfield gallerian som jag har velat åka til jätte länge, vet inte varför vi inte har gjort det. Det tar ju  bara 12 min med buss... Det är Europas största galleria och är 150 000 kvm stor, ca 30 fotbollsplaner! Hade inte alls pengar, men hittade hårband och en blomma på h&m som fick följa med hem.
Jag kommer svälta ihjäl...men jag kommer svälta ihjäl snygg!

kärleksdagen

Jag och Johanna fixade ihop oss själva på date dagen i ära, vi åkte till London bridge och gick på tate modern museum och kollade på tavlor och konst en hel dag, jättemysigt. Efter att vi hade vart kulturella i några timmar åkte vi hem och gjorde oss i ordning för kvällen, vi skulle möta Jd på en bar i clapham common vid halv 10. Vi kom dit och hade en mycket trevlig kväll alla 4 tillsammans.
När vi skulle ta natt bussen hem tyckte Johanna att killen som satt brevid henne hade söta fräknar, så de vräkte jag så klart ur mig till den stackars 12-åringen. När vi gick på bussen satte han sig allra längst bak, stackarn...

Idag bestämde jag mig på riktigt för att komma hem till Sverige eftersom jag inte har något nytt jobb och måste ta körkortet innan halkbanan går ut, så: Stockholm here I come faktiskt! Ska bli skönt att träffa mamma, pappa alla vänner och fram för allt Denniz. Ska få lön nu på fredag så då bokar jag min biljett hem.
Ska ha visning idag (tisdag) och en på torsdag eftersom jag behöver någon som kan ersätta mig när jag flyttar.
Nu ska jag och Johanna kolla på "En djävulsk romans" och förhoppningsvis somna!
Kram på er!

Min och Johannas date

Tate modern museum

Min 4-meters halsduk

Jd och Cecilia

64th and social

Johanna och Cecilia

Snön kom och jag sa upp mig

Igår när vi var på Walkabout började det snöa! Det blev snöstorm och jag var helt lyrisk. Vi hade snöbollskrig och alla engelsmän blev helt tokiga. Jag blev bara så himla glad över att se snö överhuvudtaget, jag fick ju ingen till jul och det har praktiskttaget vart vår här i två månader, jag fick ingen vinter alls?! Men den kom igår:) Och idag på väg till jobbet låg den kvar och det snöar fortfarande:)


Jag sa även upp mig idag, hade tänkt vänta nån vecka till men det blev idag. Jag är så himla trött på mina oprofessionella chefer och nu kan jag åka hem tidigare också. Jag får lön nu på fredag och det kommer gå till hyran, nästa lön om två veckor kommer gå till flygbiljett hem:) ses snart!