"Vad säger man då? Fréééézaaaa??"

Bästa kvällen på länge må jag säga! Jag har vart taggad i två veckor på utgång, och eftersom jag inte haft några pengar så har jag inte kunnat gå ut.. Men löning i går och jag var taggad till tusen. Jag hade peppat alla jag pratat med och träffat. På fredag-dag så åkte jag och jennifer till stan och shoppade lite, och till min stora besvikelse så började folk droppa av. Wtf ?! tillslut struntade jag och jenn i att försöka och drog ut bara vi två. Men oj vad bra det visade sig att bli :)
Vi startade i gamla spårvagnshallarna på Birger jarlsgatan där vi drack gratis och sjöng singstar. Vid ett-tiden började det krypa i kroppen på mig jennifer och karin, så vi promenerade ner til stureplan och gick till Neu där karins kompis spelade. vi dansade å dansade och fia fixade lite gratis drinkar, vid 3 nångång droppade karin av och tackade för sig, jag och jenn fortsatte. helt plötsligt var jennifer borta... faaan tänkte jag, nu kommer jag ju aldrig hitta henne igen. men jag drog en chansning på "ute och röker" och det var hon ju, hon hade även med sig ett sällskap på två herrar, ett par väldigt trevliga och allmänt klockrena herrar, trivsamt. vi gick in alla fyra och fortsatte röjja, 2 timmar senare var det lite väl mycket "firmafest tryckare" över det hela, men var vel för att få iväg allt folk och mycket sant, 4 minuter senare tändes lamporna och det var dags att lämna stället. Mina fötter gjorde så ont att jag knappt kunde stå upp och allt jag ville var att spendera min garderobs växel på seven eleven. så vi hoppade in i en taxi allihopa och begav oss till st.eriksplan. Inne i butiken satt vi och snackade och det kom fram att filips pappa bodde i spanien, jag fick självklart för mig att visa upp mina strålande spanska skills och började habla Spenska, "jag kan faktisk säga jordgubbe?! (väldigt svensk uttal) Freesa?? Filip skrattade åt mitt kassa uttal så jag skärpte till mig och tänkte "tjurfäktning", väldigt spansk och manligt klämde jag fram "Fréééza!", fillip försvann snabbt ut genom dörren och vi fattade ingenting. 4 minuter senare kom han in halvanfådd och tärögd..."vad hände" frågade jag, "ne jag var tvungen att gå ut och vika mig dubbel, och i allt skratt fick jag ett hostanfall". åhåå...? det hela var väldigt komiskt. 
Nån tjuga fattigare gick vi hem till viktor som bodde 1 meter från seven, klockan var nu ca halv 6 och jag var helt slut. Jag och filip delade en taxi och deckade hos mig. Sjukt trevlig kväll. Tack jennifer!



    

Leyla

Ikväll fick jag ett oönskat samtal. Leyla begravdes igår. Jag skämms så oerhört mycket att jag inte orkade de sista månaderna, och nu kan jag inte göra någonting åt saken.
Leyla dog av cancer, begravdes i rocksta på henne 19-årsdag, var en av mina första bästa vänner och vi kännde varandra i 9 år.
 Jag vet att du har det bättre där du är nu och jag hoppas att du vet att jag älskar dig.




 .image159.