WHEN IN...STOCKHOLM. ?

Så, löning i natt alltså. NAJS! Fast jag får knappt röra de pengarna för de ska gå till London. För er om har missat det så åker jag, Johanna, Sophie och Matilda till London och firar min födelsedag, 11-15 mars. Kommer bli awesomee!
Sitter just nu och pratar med Anderas som har lyxen att vara i ett annat land just nu, fritt från SL-kaos och raggsockor. Inte alls avundsjuk på 30+ och sol...inte....alls... . .

Ikväll har annars vart en rätt bra kväll om man jämför med dagen (då jag blev smittad av mammas magsjuka, och ligger hemma från jobbet..)
Jag har haft tid att kolla klart på Joy Division dokumentären, förnyat min ELLE prenumeration och fick "4 trendiga nagellack" på köpet (jess!), kollat på en hel del SNL, druckit proviva som mamma kom hem med och lagt massa saker i shoppingbagen på Asos.com (får INTE checka ut den!!!!)
Om jag blir frisk tills i helgen (vilket jag måste) ska jag Jempa och Rebecka-kaah ut slira på stan, long time no slir.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting och hoppas på sommar och längta till London! 

Här vill jag vara nu!


BTW

You can call me Mrs Almighty. Im Am your father



...M..NO...

Är alldeles för bakfull och blöt i ögonen för något skriftligt mästerverk. Har varken tvättat av smink eller tagit av mig trosorna från igår så egentligen är det fortfarande lördag, på min kropp ialla fall.
Återkommer med en weekend update imorgon.

Här är en trött jävla bild på mitt "nya hår", lyckades färga typ allt i badrummet. Mamma blev sådär glad.




HELLO-LO-LO-lo

Ja men seriöst, vart fan tog mitt liv vägen ? Ena stunden sprang jag, Sophie och Mat runt på stan halva natten 8 dagar i veckan och livnärde oss på vin och cigaretter (väldigt sunt och bra för själen som du frågar mig!) och nu ba, SNAP! ...kommer jag hem och däckar på soffan kl 18.30.. finns inte en chans i hela världen att jag skulle åka in och "ta en öl" som vi gjorde varendajävlakväll förut, asså jag skulle typ hellre betala för att slippa, samtidigt som jag skulle betala dyrt för att fortsätta. Men jag hittar inte balansen mellan att vara arbetslös och awesome/ arbeta och vara helt slut...what the hell..
Nu är det verkligen som den där supertråkiga stereotyp grå-Svensson-livet:
Vakna, jobba, äta, sova (däcka). HALLLÅÅÅÅ Livslust vart tog du vägen ?!!?

Funderar på att lägga ut en annons på blocket: 18-årigt sinne sökes i utbyte mot trött,livlöst stureplanspatrask och om det följer med ett par fasta bröst och en platt mage så kan man få numret till DjHångel. typ ?

Mitt inre idag:


Mitt gamla "hippa" liv, rest in peace forna "hippa" liv:










ITS TIME FOR