ENDWEEK

Helg helg helg, varför tog du slut så fort, och varför var du så förbaskat kall ?
I fredags tog jag på mig min skinnjacka och tyckte att "det skulle nog inte vara någon fara", jag hade ju faktiskt kofta under. Gick ut och kom till hälften av backen och vände direkt. Så..på min vinterjackan igen då...ändå frös jag!! Jävla skit "polarvinter". Kom till Johanna, drack massa vin och hade skittrevligt. Begav oss mot oxid där Sophie hade klubb och kände redan här att jag var mycket mer en väldigt onykter. Kommer inte riktigt ihåg hur länge jag var på oxid men helt plötsligt var jag på "roche" som jag kallade det i sms till Sophie. På Riche var Jennifer och Rebecka och en överalkoholiserad Ponny. Hela alltet slutar på donken där jag och Jennifer ger upp för att det är för kallt och åker hem. Vaknar nästa morgon riktigt bakfull och åker senare till Maja för rötjut och fish-shots, mellanlandar på treat blir onykter och arrogant och valsar vidare till Marie Lavaeu. På vägen hittar vi Anders, Niklas och co som hakar till Marie. Vid stängning tycker jag och min inre promillehalt att vi ska ha efterfest hemma hos Maja, vilket vi hade. Däckar tillslut på golvet med Niklas kl7. Vaknar bakis igen och beställer pizza med Maja, somnar till paradise hotel, vaknar, somnar, bakissvettas och mår illa efter pizzan, kollar the hills, kollar the city, somnar, vaknar igen, spelar kaleha, åker hem.
oooch jobba imorgon. Kick off på fredag btw, ska bli kul :)




WEEEEKEND

oj vilken helg. Alldeles för trött för att skriva nått fyndigt, jag och Sophie hade efterfest och drack vin till kl 8 imorse.
Fredag, Sophie och hennes vänner hade klubb på oxid, så vi var där å sa hej. Gick till amba och hälsade på alberto och hångel som spelade och raglade iväg till solidaritet vid halv 5. På solli hamnade vi i bråk med två zuperstekare en kvart innan stängning. ägde dem och ramlade hem till Matilda.
Lördag, segar hos Mat, glider i väg till treat och sedan till Bar. En sväng förbi amba och sen hem till Sophie.
Idag är jag helt död och ska orka mig upp och jobba imorgon. så jag säger godnatt med detta smakprov från helgens karatefylla


READY REALLY ?

Sonja Rykiel åker på idag. Eller ingen alls ? Man får ju passa på nu när man är 20 och allt fortfarande är fast och tight. Alberto ringde precis och undrade över lista, självklart kommer jag och kramas med dig!

Har sagt till mig själv att jag ska hoppa in i duschen i 4 timmar nu, kanske dags att göra det. Sen vinpimpling deluxe hos joe på öfvre (om jag hinner) 
Hoppas vi springer på varandra ikväll! :)


NOISE





Kvällens spelschema:
Oxid och säga hej till Sophie
Velour om jag hamnar på söder
En sväng till Obaren kanske, kanske till spyan, kanske kanske?
oklart schema indeed.. hm. återkommer när jag skärpt mig

RUN RUN

fick lite bilder från Camilla Wellton-visningen på nalen av david idag. Ni får såklart ett litet tjyvkik. Kanske mer...vet man aldrig:)

LOOKING UNHAPPY-CONTEST

I win!!!!
En anledning att vara unhappy är att jag och Matilda got fucked in the ass by runk-SL idag. Man får tydligen inte åka på reducerad remsa när man är 20, tycker jag va tråkigt 1200kr fattigare. Men jag delar ut lite sodomi tillbaka och går med i planka.nu
HA!
Nu ska jag hem till Maja och spilla vin på byxorna och diskutera paradise hotel. Mm, ni hörde rätt

BABES!

Har glömt att säga att jag finns på Twitter också för er som inte får nog. Woop Woop!


PonnyHasthage



BLAME SNOW

Förlåt förlåt. Mm, så ja. Det är över nu, jag är tillbaka.
Jul/nyår var fab-ulous. Jul firade jag med mamma janne, hundcirkusen och en sväng nere hos Morfis<3
Nyår på Valhallavägen där jag och Felix hostade fest för nära och kära. Jättelyckat förutom mitt lilla utbrott på två äckliga småbrudar som sedan åkte ut med huvudet före. Som sagt, jäääättetrevlig kväll/natt och sjukt kul att det var så himla blandat med folk:) 2010 började väldigt bra.
2010 har hittils bestått av: att halkat omkring på all snö och is, vart ute med Sophie&co, gav mellandagsrean 1 chans, vilket mellandagsrean inte förvaltade så bra. Legat med ex, igen, ätit massa El Nacho med Johanna:). Kollat lite för mycket film bakfull. När jag tänker efter har 2010 hittills bara vart en djup bakis-oas. Vilket man iof inte ska underskatta...! Jag behöver ju inte vara bakis på något jobb, så jag får passa på så länge jag kan:P #sesakerpositivt
Igår var jag och Sophie ute en sväng och hälsade på Alberto som spelade på Grodan, slirade hem till Chris (priiiiick 4 som vi looovat) på hal is och delade en import-cigg, hittade burger-batman och fnissade så mycket att jag har träningsverk i magen idag. Mmm..roligare än så blir det inte hörrni!
..återkommer när jag har något vettigt att säga..?
#burgerbatman