301110



Godmorgon

MEGAHITZ


ett litet smakprov

291110



Nä om man ska masa sig ur sängen på riktigt kanske.. Har som vanligt inte gjort ett skit typ. Snackat med Bexter<3 och #hovis och lagt till massa feeta traxx på min och Beckis spellista --->
MEGAHITZ <---
Ska göra mig i ordning och gå upp till Dahlboms och käka med Elise, Walle och Linnea snart.
Och vet ni, nästa gång jag jobbar är det December! Sjukt va!
Later

281110




shiit, det har vart några hårda dagar nu. I förrgår åkte vi på efterfest i björnen med 10 galna norrmän och festade till 7 på morgonen, och efter de åkte vi på efter-efter fest hemma hos skipper, så jag och Linnea va hemma kl 14 nästa dag. Jobba dinnershow barpass var inte det ultimata den dagen.. Igår efter vi stängde gick vi upp till Dahlboms och tog en öl och sen var det efterfest hos kockarna. Kom hem vid halv 7 och kastade mig på sängen och mina cheeseballs, så tittade jag och Linnea på tv en stund innan jag tok-däckade. Idag ligger jag i sängen och blir människa igen:)

241110


haha, så jävla bra

241110





godmorgon mina damer, idag vaknade jag lite smått bakis och tittade ut genom fönstret och såg att det snöade:) tredje dagen i rad nu. Det är sån mysig jul-snö, fluffig typ :P Idag ska jag jobba också, ska täcka en Rebecka i servisen som fyller år, och så får vi våra kläder idag också! :) spännande

Igår tittade vi ju som sagt på publikrepet för wallmans dinnershow som var helt fantastisk, efter de gick vi upp till Dahlboms och drack öl och snackade skit med Walle, Elise, Linnea och artisterna och sen droppade det in lite fler folk.
Kom hem lite smygfull och orkade titta på ett avsnitt stripperella innan jag däckade.

231110




Lookoftheday :)

ok, inte het ok, gick upp och duschade för en halvtimma sen, och när jag säger "gick upp och duscha" menar jag gick upp ur sängen för första gången idag.. Och hade helt glömt bort att vi ska vara med och repa idag med artisterna.. tur att jag gick upp för vi ska mötas om en halvtimma. Nu ska jag springa ner och göra lite frukost, hehe.

231110



Idag vaknade jag sådär sent igen... fast jag la mig tidigt. får se vad som blir av den här dagen

221110


221110



Hallå ella! Idag har vi roddat upp alla barerna och fyllt på så att det bara är att köra för smygpremiären på onsdag! Efter vi var klara gick jag ner till Ica och handlade lite, (äntligen!) nu är det slut på min hemska uteliggardiet! :)
3kg havregryn, knäckebröd, yoghurt, smör, russin, mjölk och chezedoodles :) Im all set up!
Nu sitter jag på rummet lyssnar på genrepet genom golvet och funderar på om jag ska sova lite, har fortfarande inte vänt tillbaka dygnet.

211110






Idag när jag vaknade var jag redo att ta livet av mig, helt seriöst. Hade sprit-ångest för första gången och hade inte ätit på två dagar och va helt pank, jag mådde kass i stora lass. MEN, runt kl 6 kommer Walle och knackar på och räddar mitt liv:
- Vill du äta middag med oss? Vi har gjort tacos.

Så jag blaskar av mig i ansiktet, och hoppar i min onepiece och glider ner till köket där Jesper, Linnea, Walle och Elis har dukat upp jättefint och tänt ljus. Efter middagen ringer min pappa och säger att han satt in en femma till mat, Tomas ringer och säger att han kommer upp och hälsar på och sen spelar vi gin rummy. Det kallar jag en vändning från heaven! I kväll somnar jag mätt och glad:)

211110

(varning för tanit inlägg)
shiiit, igår... först gick vi till åregården för att kolla på ett smakprov från wallmans showen, sen gick vi till warsens för mat (jag åt inget..). Efter gick vi ner till åregårdens vinrum en snabbis men det var så sjukt mycket folk där så vi gick vidare till Dalboms och hängde där tills stäng. När det var dags tog vi en taxi hem till Jesper där det vankades efterfest, efter 2 glas sluddrigt vin somnade jag på soffan och vaknade inte förens det var dags att ta taxi tillbaka till dippan.
Vaknade imorse sepe bakis och helt tom i magen så jag fortsatte på min stadiga: tuggummi och vatten-diet. Nu ska jag lägga mig och dö en stund. Later

201110

Vi ska snart göra oss i årdning inför artisternas show som de ska ha på åregården ikväll. Ska bli kul att se den på riktigt, har ju bara hört hur de har repat genom golvet:P Sen blir det vin hemma hos Jesper!
Laterrrr

201110



Det här mina vänner, är en annan hemliz-blogg som bara mina närmsta stallkompisar har tillgång till:) här kommer allt snusk och skvaller hamna. Nu blev ni nyfikna va! ;)

201110




191110









shiiit va mätt jag är. först 10 olika viner och sen 11 rätters, all mat var fantastisk. Nu ligger jag bara på sängen och flämtar typ. jag avlider

191110







Hellu! Idag var första dagen på jobbe, mest genomgångar, en till grand tour och kontrakt som behövde skrivas på. Har en timma ledigt innan vinprovning och avsmak på menyn.
Här har det dessutom snöat hela dagen och pendlat mellan 10- 12 minus. kallt som fään!!
Vad har ni gjort ?

191110


åå jeeeeezzzzzzz, har suttit med mitt världskapstest sen kl 17 idag och nu är jag klaaar!! shit. En lite för lång applåd till skådisarna som var med och gjorde detta fanatiska test möjligt. äppelkaka med en hint ironi för er som inte känner mig. nu ska jag kolla vidare på stripperella och sussa, ska vara på jobbet kl 10 imorgon:)



181110



Kolla vad jag hittade idag! Jag vill nog ha den, å så kan jag ha min onepiece under! :D

181110





Jag har fortfarande inte fått min prov så jag hoppar skidorna idag, lite svårt att åka utan liftkort:) istället dansar jag runt i rummet till denna
drop it like it's hot och tänker på becka!


181110





utsikten från rummet





Här bor vi:)



Så första dagen i åre, vaknade av att solen sken och himlen var blåblåblå, blå himmel har man ju inte sett sen i somras typ så det var ju en upplevelse. Kilade ner till Inter sport med Lulle som jag bor och jobbar med för hon behövde en skidhjälm. Och snart ska vi åka bort till Duved och testa skidbackarna där, måste bara göra ett test så jag kan få mitt liftkort!

171110



Framme! Har fått the grand tour och packat upp! Jag ska alltså bo här de närmsta 6 månaderna, helt sjukt..

171110


kom på att jag måste lägga upp en hejdå bild också:) !

171110


Hämtade ut min systemkamera igår:)

171110


här är filmen vi såg, helt fantastisk

171110







Hey! Nu sitter jag på tåget upp till Åre faktiskt! Har åkt i en timma och allt är redan helt snö. Lämnade mitt rum helt nedpackat, vännerna kramade och #hovis pussad imorse halv 10. Can't stress enough att jag kommer sakna alla sjukt mycket och hoppas ni kommer och hälsar på!

Sista kvällen i Stockholm spenderades med Einar, vi gick på premiären för filmfestivalen och såg en fantastisk öppningsfilm av en fransk snubbe som va 21 år(?!) riktigt grym. Efter filmen var det upplyst med facklor hela vägen upp till brunnsgatan där efterfesten var, var lite smygtrött så vi lättade efter ett glas vin och mötte upp Matilda vid East och åt en sen middag. Runt 12 sa vi hejdå och köpte chezeballs och åkte hem och somnade till planet earth.
Nu blir det stripperella, macka och the som #hovis fixade imorse <3 
Hörs sen!

081110


sådär så då flyger jag om ca en timma.
Snackade med hannes för typ två dagar sen (min bättre hälft som tyvärr bor väldigt långt ifrån mig) och har sagt att jag ska komma ner och hälsa på flera gånger men så har det aldrig blivit av...:( men efter vi la på så var det bokat och klart att jag skulle komma ner! Vi tänkte även ta en tripp ner till malmö och hälsa på ankan som pluggar där. Ända knepiga är att jag inte har så mycket pengar och inte bokat nån biljett hem, men men det löser sig! Nu måste jag dra!

031110


wuhuuu! varmaste fölet nuu

031110


för ett tag sen hade jag så hät mörkt hår...hmmm. ska man ta tillbaka det eller ?

021110




kom att tänka på det här:
äkta kärlek





011110



massa massa ettor, ingen som jag är värd dock.. jag har vart sämst på den här adressen men det beror på att jag inte vart hemma på typ 2 veckor OCH att min systemkamera ligger på nån bussterminal i flemmingsberg (ska ta tag i det imorgon)
Kan ju uppdatera er som inte vet att jag har börjat jobba på ett ställe som heter "Oyster bar" och är precis vad det heter; en ostron bar. Jag har sålt min hästenssäng för välbehövliga pengar och hängt massa hos Hovis.

Snart åker jag till Åre också! bara 18 dagar kvar typ :) Tiden har gått så himla snabbt! Å å!! Vet ni vad jag har beställt!! En One piece! (se ovan) Jag kommer förmodligen leva i den uppe i kylan:)

Men nu är det färdig uppdaterat! Dags att sova!