Photoshoot i gamla stan

Designer-duon Emma och Danielle aka "ED design" har sprutat ur sig ännu en hel kollektion. Tidigare i år gick jag deras visning, och nu fick jag äran att stå modell för deras lookbook. Det hela ägde rum på bakgatorna i gamla stan och Kalle gick lös med sin kamera. Här är några av bilderna.

   


hängselbrallan Åke

Nu står det en gubbe inne på jobbet som heter Åke, han har gråa mjukisbyxor med hängslen och bilder på Carola och nakna tjejer i ett fotoalbum. Han bor under trappan på Åhlens city och den ända som kommer och får pengar av honom är Leyla K.

image146

nu känns det lite bättre :)

Några dagar har gått och jag har vänt om från ilsken till lycklig. Några anledningar till min ilskenhet och irritation har vart att vissa personer inte fattar vart gränsen går. Skaffa kille, låt bli min! Mamma har vart gnällig över att jag ligger som en bulldeg på soffan och slaviskt kollar på Disney channel (som förövrigt är det bästa jag vet) Min mobil är borta och jag verkar inte få tillbaka den, vilket gör mig vansinnig innombords! Men men, det är inte mitt problem hur den kommer fram, och fram ska den. Alla har tagit körkort förutom jag. Jag har ingen praktik.. ååh jag kan hålla på i evigheter.

Men nu till det positiva:
Adam är snäll och kramas mycket när han är full. Mamma har snutat gnälla, jag kom på att jag bara behövde plocka undan och typ sluta slänga kläder på golvet, så hon tvättade alla mina smutskläder vilket resulterade i 9 maskiner, mycket tacksam! Jag har snackat med acne och väntar på svar (hoppas hoppas hoppas) jag har tagit tag i mitt körkort och körde till uppsala och tillbaka, det gick bra:) Var på Martins kräftskiva och det var jättetrevligt! Mimmie har en satelit-kille, som inte är dum i huvudet! BRA!! Mamma är även klar med 3 års pluggande och är nu nykläckt beteendevetare, grattis! Jag har börjat träna igen efter ett uppehåll på typ tre månader (sommarlovet) och det känns så jäkla skönt att bli av med allt flummfet :D 

så det lutar åt rätt håll :D

Fred ut
image145

Blä blä

Blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä. Men DÖ


Ska vi ta en tripp till trädgården ?

Japp det gjorde vi, eller jag och josse rättare sagt. När vi kom in så stötte vi på en massa vänner från olika håll, Adam och hans häng, tora och hennes häng, Josses arbetskollegor ja och många fler:) trevligt var det iallafall. Något annat som också var väldigt trevligt var att ölen bara kostade några ynka kr fram till kl23. så vi beställde glatt in 4 öl åt gången ända tills 22.59.  Efter det hade både jag och Josse Play-do lera i knäskålarna och vågade tränga oss i toalettkön. Kul var det tills jag och Adam skulle gå. Nu är det ett faktum; varenda gång jag och josse befinner oss samtidigt på Trädgården så lackar vi på varandra. Eller förra gången var det jag som var lack och nu var det hon så jag antar att det gick jämt ut nu:) jaja, inte gillar jag henne mindre för det, faktum är att hon är en av mina skönare kompisar som står mig väldigt nära om hjärtat. 
Jag och Adam lackade lite med, eller lackade mycket, det löste sig och vi åkte hem till Adam och sussilurade.
image141image142image144





I onsdags var det röjj på dao, det var trevligt tills hela stureplanseliten dök upp, ne men jävlar vad mycket folk som var där!


blä blä blä