det får plats ca 5 bilder på en diskett

Som sagt så har jag städat idag och rensade ur hela våran "dator-låda" som ingen har rört på ca 2 år, i lådan kan man hitta gamla "fias mix"-cd skivor med Aqua och blink 182 och massa annat skit. Man kan även hitta en hög med disketter med etiketter som lyder: "fia med vänner", "fia i svart tröjja" och lite annat, jag tror att jag går i sexan på de flesta bilderna haha. Jag stoppade in disketterna och här är några av bilderna jag hittade...

      


Om man har för mycket tid ?

Idag har jag försökt fördriva tiden så mycket som möjligt. Jag har tvättat och städat på mitt rum, och alltid när jag städar hittar jag något roligt som jag fastnar vid. Det kan vara t.ex. en gammal dagbok eller bilder som jag aldrig hunnit sätta in i något fotoalbum eller "strass stenar" och lim, som lyckligt ovetande om vart de skulle hamna låg och skräpade i min sängbords låda. Innan jag han reagera själv satt jag och klistrade på stenarna på mobilen... ? Jag är hopplös med sånt där, ge mig en sax när jag är lite rastlös och jag klipper sönder mina byxor.. så nu sitter jag här med en "pimpad" mobil och jag vet inte riktigt om jag vill det.

Men den passar ju bra in på kvällens skiv-tema : Täbb!  

image292

I Berns svettiga lokal..

..kände jag mig nästan som i A Clockwork Orange, fösta scenen när de sitter i mjölkbaren. Vet inte varför...Hmm det kan ha vart alla tv skärmar på väggarna som visar lite olika saker varje gång man är där, igår fick man följa en  gul bil i city, jag antar att fortsättning följer. Efter Berns gick vi till Hells Kitchen och hade en skön helkväll, vi mötte upp stefan och hans vänner som redan hade gjort sig hemmastadda. Johannas ragg E-type var där, det tyckte jag och stefan var roligt.
När vi var klara på Hells vid 5 så var det ljust ute och det tyckte jag var väldigt trevligt och somrigt! Sen åkte vi hem till Stefan och deckade och jag han ramla ca 5 ggr innan vi somnade. Trevligt.

image288   

blä

Idag kommer tiden gå långsamt. Inget vill funka, jag satte på mig tröjan bak och fram och ut och in och upp och ner innan min kropp och plagget ville samarbeta. Jag måste iväg och träna men just nu orkar jag inte riktigt.. Räkningar ska betalas och nisse måste ut och kissa. Hmm, tvätten måste tvättas.
Men ikväll blir nog bra!

image287

nyvaken

Jag kan ju börja med att tacka för igår, Tack. Rebecka firades med en helt fantastisk middag hos henne, och 2 glas druckna och ett utspillt senare bar det av in till stan. 515, 2an, Stureplan och in på laröjj. Någon drink senare för mig och några liter champagne senare för Jennifer var hon räääätt full och råkade sätta sig i mitt knä och spillde ut champagne i ansiktet på sig själv och i knäet på mig (det gjorde inte så mycket, jag hade ju grundat med ett helt glas vin innan så mina byxor var nästan förberedda på det). Jennifer stannar upp i allt röj och blinkar panikslaget, "jag ser inget, jag ser inget", vi går ner till dansgolvet och ut till toaletterna men på vägen blir vi haffad av en testosteronhajpad kvinnlig(?) vakt som tar tag i mig och Jennifer.
"Din kompis är lite för full"
"nejmenassådetärluugnt", sluddrar en dyngsur Jennifer ur sig

"Tyst nu! Jag fixar det här!", säger jag och ska vara hjälte och rädda jempa från att bli utslängd, men det gick inte så bra och helt plösligt stod Jennifer på andra sidan repet.

En timma senare möts vi upp på Kungsgatan och virrar runt ett tag, men tillslut tackar vi för kvällen och skils åt varsitt håll .

När vi har lämnat varandra går jag upp till tunnelbanan och inser att den har slutat gå så jag ringer mamma som får komma och hämta mig.
Det kanske inte låter så men det var en trevlig kväll. Denna afton ska nog tillbringas på Berns. Ses där!

 
  


festhissens första tillställning

Idag på engelskan tog vi en liten rast och gick upp på garagetaket 7 våningar upp och satte oss i solen och tog en cigg. Garagetaket har vi hängt på sen ettan och man börjar nästan känna sig som hemma när man intar sin egen "spot" :)

Det började en dag i ettan när Albin fyllde år och vi åkte upp "som ett litet äventyr" högst upp i den höga garage byggnaden, och så hade jag, Alice, Gustav och Albin hade hittat ett nytt hang around!

Men tillbaka till idag, vi hade med oss Rebecka som fyllde år idag (Grattis!) och åkte upp och satte oss och rökte och snackade, det var helt vindstilla och jättevarmt. Hissen ner spårade vi sönder och hissen till engelskan lika så. Trevlig dag i skolan, en lektion, lite garagetaks häng och hissfest.

image277
 

24/4...

....Var inte en så bra dag. Det börjar med att jag försov mig till nationella gick hem och mådde dåligt som fan eftersom jag var sjukt bakfull från kvällens skiva. Hela resten av dagen låg jag som förlamad i soffan och tyckte illa om mig själv eftersom jag vart så klantig och missat nationella och inte ens tagit hand om tvätten nu när jag ända var hemma. Det blev inte bättre när mamma kom hem och jag var tvungen att stå till svars varför jag låg i soffan med gårdagens smink och kläder med håret spretandes åt alla möjliga håll. Tillslut fick jag nog av mig själv och tog nisse med mig på en långpromenad, lyssnade på hela the kooks nya skiva (som förövrigt är svinbra!!) och rensade tankarna.

Först gick jag förbi båtvarvet nere vid kananbadet och hälsade på pappa som fixade det sista med båten som ska sjösättas den 1 maj. Det är alltid skönt att träffa pappa, men just nu var det bara skönt att träffa någon, vem som hälst. Sen gick ner till vattnet och satte mig en stund tills solen gick ner och det började bli kallt, då promenerade vi hem igen och jag plockade med mig lite vitsippor till mamma som förlåt för jag vart en sådan kass dotter.

När jag kom hem 2½ timma senare kändes allt mycket bättre och mamma var glad, jag städade mitt rum och sen kollade vi på tv tillsammans. Så levde dem lyckliga i alla sina dagar.

image276

Vårdag

Jag åt ju min trejde glass för i år idag! Hade lite bråttom så jag var tvungen att välja fort (alltid lika jobbigt). Jag ryckte åt mig en twister:)

image275

Nostalgi

Jag fick tillbaka min dator som har vart på reparation typ ett halvår. Och i den hittade jag maaaaaassa gamla bilder! bland annat på mig och mitt låååånga hår.....fick genast ångest och ville ha tillbaka det...vissa bildera är ju lite...posiga haha.

      

egoinlägg...:)

pickabb

Idag var jag tvungen att få sova. Efter att ha jobbat bakfull 4 dagar i sträck och ha sovit ca 3 timmar varje natt kändes det som att det behövdes. Men när jag väl gick upp vid ca 15.30 så insåg jag att jag hade gått miste om ett himla fint väder! Så jag tvingade Adam att äta picknick med mig. Han slutade runt halv 6 så jag begav mig mot nacka, när jag kom fram kom vi båda på att vi inte hade några pengar att köpa picknickmat för så det blev en kebab var och en cigg i solen. Bättre än inget alls! Adam är för bra för mig. Han köper mat till mig och älskar mig.


Igår var jag och Johanna och Stefan och såg "be kind rewind" på bio, sådär bra. Kunde inte alls sätta fingret på vad jag kände efteråt..? Jag hatar när jag inte vet vad jag känner, det är samma känsla när jag ska köpa glass. Jag vet inte om jag vill ha en magnum mandel eller en twister... åh nu fick jag lite miniångest bara jag tänker på i sommar och mina framtida glassval.

image266

makeover.. pppff

Jag tittade på bilder från förra året, ganska exakt ett år sedan....och ser till min stora förvåning att jag ser exakt lika dan ut nu som då? Men vafan tänker jag, hela 2007 var ju ett ända besök till frisörsalonger?! Olika färger och former och visningar och allt fan var det var ?!! haha, Grön/blåa slingor, kritvitt, mörkt, mörkt med ljusa slingor och nu samma som exakt ett år sedan. Jag är helt enkelt tillbaka på noll igen.

image265

deeeeeeeg

Nu är det sådär jobbigt igen... Fast den här gången är det inte skolan, nu är det brist på pengar. Lite fel tidpunkt också, just under "skiv-säsongen" (haha) så äger jag ca 3 kr och en liten skvätt Jack Daniels. Hmm,

Denna vecka är fullt upp med allt känns det som:

Onsdag: Studiedag men ska jobba på Aircall Ringen till stängning. Sen direkt hem duscha och skynda till Deas skiva, där det är 20-tals tema och jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig....

Torsdag: Skola sen direkt till skärholmen (där jag får 320kr/timman för att "det var långt bort och på så kort varsel") och jobba till stängning.

Fredag: Samma som torsdagen.

Lördag: Jobba på Ringen 11-17.30 sedan Jakob&Pourias skiva.

Söndag: Jobba på Ringen 12-17.30 sen hem och dö. Eller tänka på hur mycket pengar jag kommer få FAST inte fören i maj...

image264

Den där tiden allt var bra

image263

Idag smög jag in på
Johannas blogg och fick en nostalgikick! Hon skrev: "Var livet lättare när man var femton?" fast egentligen var det rubriken som framkallade alla dessa känslor, den löd "När jag var femton år." Samtidigt som jag läste de här 5 orden tillsammans kom det som en tsunamivåg av känslor och gamla minnen från den tiden man var 15-16 och livet var relativt lättsamt och skönt. Nu så här kommer man ju bara ihåg alla roliga och härliga saker eftersom det är så hjärnan funkar, men när man tänker efter noga så kommer även den här ångesten, längtan efter att få bli "stor" och accepterad, gå på krogen, och få ta studenten. Allt sånt som kändes så långt bort. Sen har vi ju även attityden och självkänslan ala 15 år:) Som kanske inte alltid var på topp.

I alla fall, jag kommer ihåg 15-16 som en bra tidsepok i mitt liv, särskilt nian som fortfarande är den bästa tiden i hela mitt liv. Den tiden spenderade jag i Södra Ängby skola och på Martins/Henkes/åallaandras hemmafester. Då hade man blivit lite för stor för att hänga med häxa i ljudarn och för liten för att klubba ute. Men samtidigt så gjorde inte det så mycket för vi hade vårat stora coola gäng som alltid hängde ihop, och gjorde saker tillsammans. Jag hade börjat jobba och kunde unna mig saker utöver studiebidraget som då inte räckte så långt.


Alla dessa cafébesök då man fick röka inne (På Kofí Birger Jarlsgatan slet jag och Bellis ut många stolar), Sommarlovs dagarna som spenderades nere på ängbybadet och sommarnätterna på någons altan med (om man hade lite tur) några öl. Jag kommer speciellt ihåg en kväll/natt hos Bellis när hon bjöd till med lite fest. Och senare den natten/ morgonen satt jag, Bellis och Micke kvar på hennes altan och snackade och fyllde en stor kruka med fimpar (som vi glömde tömma ur..) Härliga tider.


Och nu sitter man här på en ledig dag och pluggar i skolan, men å andra sidan så är inte studenten så långt borta längre.   


image262 

too cool for tickets

En halv-häftig konversation mellan mig och......mig.. och Ellika som vägrar svara på msn...



- Sofia says:

svaradå!

- Sofia says:

ellikaellika!

- Sofia says:

viktigt!

- Sofia says:

ååh

- Sofia says:

om du vill köpa biljett till min skiva har jag lagt undan en till dig vafaan men du svarar ju inte å du säger säkert ba "ååh neej nu ringer sofia jag orkar inte svara, för jag är alldeles för cool för att prata med henne. Tss jag är fööör cool och det är inte hon å va coooooool jag är som inte svarar" men sluta upp med det för jag ÄR cool!

- Sofia says:

Nu ska jag sova för jag är cool !

- Sofia says:

COOL!

- Sofia says:

gonatt ellikaförjagtrorattjagärcoolastavalla

- Sofia says:

ps. ring mig när du har kommit ner lite på jorden och säg om du vill ha biljetten eller inte för jag måste kirra det imorgon ds.

Hon är så cool den där Ellika....


Förväntningar

Är inne på andra spåret på Gnarls Barkleys The odd couple. Än så är det inte nån besvikelse :)
Fick en drös med svenska uppgifter som jag måste göra också, så mina lediga dagar (onsdag, torsdag och fredag) kommer jag spendera i skolan... Vad gör man inte för vitamössan

image261

Hahah

All credd litt Stefan haha, inte för att vara elak Johanna men det var faktisk sjukt kul.


http://kundeintebrymigmindre.blogspot.com/2008/04/ja-du-johanna.html


Wuhu!

Jag sitter i skolan och hopp-lyssnar på Gnarl Barkley's No time soon, awesome. Nya skivan The odd couple kommer nog bli feeet. Hem och fixa. Jag är glad idag, snart ska jag och Adam ha picknick och bli sentimentala på vitt, å va mysigt!

image260

Stureplan 3 år

Igår firade stureplan 3 år och jag och Johanna gled in lagom till all gratis champagne var slut. Vi vimlade omkring på ett väldigt fullproppat sturecompagniet, och träffade lite bekanta ansikten. Kul med en riktigt tillställning och massa uppklätt folk! Några glas champagne senare var strupen len och fötterna runda, och efterfest-timmarna kom närmre och närmre så vi bestämde oss för att gå vidare till Hells kitchen. På hells var det bra drag och hyfsat med folk men vid halv 4, 20 "vart är du" sms senare till bortsprungna Johanna (som inte alls var bortsprungen utan satt och drack skumpa med E-type) så avslutade vi kvällen, lite udda och panikslaget men tillslut så kom vi hem till Johanna. Fumlade oss till sängen och deckade.
 

 


Inga lektioner=Ängbybadet!

Idag och igår spenderade jag och Johanna massa mysiga och soliga timmar nere på Ängbybadet. Spelade in videos och fotade, åt glass och solade. Mmm, om det ska vara så här fint väder vill jag aldrig mer gå till skolan, skita i studenten och bosätta mig på Ängbybadets strand :)

1April
   

2April
  

(Johannas bilder)

Foto2

Igår var jag på en 80-tals plåtning med Richard. En skön idée också, han skulle göra alla 4 årstiderna a la 80-tal. Så klockan 10 på morgonen gick jag richard och stylisten till myrornas och plockade på oss 2 resveskor med "80-tals grejer". Bilderna kommer snart antar jag :) här är lite bakomscenernabilder :

   

Foto1

Mötte upp david på stadsbibliotektet och fick bilderna från plåtningen i danderyd. Hittade några som jag blev nöjd med. hääär: