these boots are made for walking

My tog tag i mig och släpade med mig på stan, eller till oxford street. Fan va mycket folk...Värre än julrea på Drottninggatan kl 5. Men det var skönt att komma ur min bakiskoma ett tag. Vi gick och kollade på stövlar och skor och jag tyckte att det var tråkigt att jag bara har 14kr på mitt konto...men men. My köpte hela vänner boxen med alla 10 säsonger, nedsatt frå 200 pund till 60?!! Så vi sitter och kollar på första säsongen nu, och en franska tjejen fyller år idag så vi ska äta pizza och prata med deras franska vänner snart. Sjukt otaggad, jag vill bara sova.





Doggy <3 !

Jag pratade med mamma idag (och mormor innan det) och hon berättade om snö, förlovning, jul och Nisse! Fan va jag saknar nisse...
därför får han ett inlägg idag och lite "best of" nisse bilder! :)

Nisse välkomnar

Ibland åker vi båt

Ibland är vi på sandhamn

Ibland tar han min klubba

Ibland blir han buren

ibland pussas vi

ibland blir han vild å galen och genomskinlig

Min lilla bäbis.

Nu ska jag duscha och försöka att inte vara så bakis...My steker köttbullar till mig :)

how the F kom jag hem igår..??..

..var min första tanke när jag vaknade imorse. hade alla kläder på mig och kontokortet i bh'n?
Igår var vi och tog en drink efter jobbet som slutade i vilt dansande på gayclub med mina chefer. lite för trött för stt skriva nu. fortsätter senare


jag var G-A-Y igår

"Do you stuff the filling up the turkeys ass ?! That's disgusting!"

Klev precis ut ur taxin hemma från Jd's Julafton i high bury. Jag firat Engelsk julafton och julafton utan min familj för första gången i mitt liv. Igår hade vi julfest här hemma, jag kom hem från jobbet kl 7 och då började vi göra i ordning hemma (My och Karin hade redan fixat det mesta) och sen kom alla. Det var jättetrevligt och vid 23.45 ringde Jd och sa att det är nog bäst att du tar bussen hit nu för den sista går om 15 min, det är nämligen ingen kollektivtrafik ALLS som funkar den 25 på deras julafton, inget. Jag vinglade omkring i lägenheten och försökte plocka ihop det jag skulle behöva för morgondagen och sprang till bussen och han precis ta den.
Dagen efter vaknade jag och fixade till jul-look nr2, Jd och Mike hade lagat mat hela morgonen och när jag var klar kom deras vänner. Vi åt deras julmat som bestod av stuffed turkey (stor fågel med fyllning uppstoppad i rumpan) ugnsbakade rotfrukter, nån slags sallad å lite annat, det var jättegott! Vi smällde smällkarameller och hade såna där kronor i silke. Sen drack vi massa mousserade och vin och efter maten spelade vi texas hold'em om alla julklappar. Jag vann asmycket grejer! Ett halsband, ett rosett-diadem, ett rosett-hårspänne, lurviga tofflor, en t-shirt med texten "I like girls who like girls", två nyckelringar och en fickspegel! Jag ska nog bli professionell texas hold'em spelare och leva på det! Kl 20.30 började jag nyktra till och längta hem lite så jag ringde en taxi och nu är jag här men alla mina julklappar på mig:)

Våran julfest, mer bilder kommer snaart!




Lite julklappar!


Mer bilder från Jd kommer.

Hoppas det där stället som vi tänkte gå till ikväll är öppet!

Glad påsk!

Jag har köpt en liten julklapp till mig själv för att jag har vart så duktig. Den kommer på julafton och då ska jag bli överraskad och säga: åååh! En sån som jag alltid önskat mig. Helst av allt önskar jag mig ett stort paket med Denniz i, men jag tror det skulle bli rätt dyrt..med frakt och så. Jag får vänta...31 dagar<3


Den typiska pass/id/körkorts-förbannelsen

Varför blir man alltid så ful på alla sånna viktiga tillfällen som när man ska ta sin Id bild eller i mitt fall; passfotot. Gick och hämtade ut mitt nya pass idag på svenska ambassaden och blev inte ens förvånad när jag tittade på bilden, "Jaha, krigsfånge den här gången då" på min Id-bild ser jag ut som en Jugoslav med för kort lugg och på mitt förra pass ser jag ut som en lite-smått-besviken-trotsig fjortis... Jag får hoppas på körkortet!

åh, skit..

igår när Jag och My var på walkabout blev min mobil stulen. Med mitt svenska kort i. Jag har kvar mitt Eng nummer (+447356104834, ere va..?) jag har bara inget att ringa från och ni kan inte ringa mig...Men ni kan alltid ringa hem hit!

Det var allt!
ps. jävla äckliga engelsmän!!ds

xmas feeling

Vi väntar fortfarande på killen som ska bekämpa småkrypen... Så jag och my kollar på julkalendern på svts hemsida, jag har inte sett något så vi kollar från början. Vi har sett 3 avsnitt och jag tycker nästan den är lite smårolig. På måndag bestämmde vi att vi ska åka till IKEA och köpa lite julpynt och sånt till lägenheten och när vi kommer hem ska vi julbaka. Mys! Lite juligt blir det iaf!
Snart kommer mina två favoriter!

"Bara du slog en signal"

Vet ni, eftersom jag aldrig har några pengar på min mobil så jag kan ringa så kan ni ringa mig! Vi har en hemtelefon här som det ändast kostar ynka 45öre/min att ringa till.
numret är: +442074020025. Vi som bor här heter My, Karin och de två franska kommer jag inte ihåg men de svarar typ aldrig.
Eftersom jag jobbar så lägger jag upp tiderna här:
Söndag 21 dec 9-6
Måndag 22 dec Ledig
Tisdag 23 dec 12-9
Onsdag 24 dec 10-7
Torsdag 25 dec Ledig
Fredag 26 dec 11-8
Lördag 27 dec 8-5

Ring!

hjälp..?

Jag sov inte så bra inatt så när jag vaknade var jag alldeles snurrig och mådde illa, jag ringde och sjukanmälde mig, lovade att komma imorgon för att lära mig kassan och somnade sedan om. Kl12 blev jag väckt av en av de franska tjejerna som sa att det hade hänt något "förskräckligt i köket", så jag vinglade upp ur sängen och gick ut till den andra i franskan. När jag kommer in i köket står hon med damsugaren i full gång bakom kylen lite smått blek i ansiketet och jag får förklarat för mig att de har hittat ett "bo med kryp" bakom kylen. Jag går ner till receptionen och säger till våran doorman att han ska ringa till nån slags kryp-dödare eller vad det heter, så nu sitter vi och väntar på att de ska komma....Jag är trött och mitt huvud känns tungt.
Matilda åker till Sverige i morgon, fan va skööönt att fira jul hemma...! Det kommer kännas så tomt att året tar slut utan att jag har fått fira jul...? Så jag ska iaf gå förbi henne idag innan hon ska till jobbet och säga hejdå, hon ville kolla på Mamma mia så jag antar att vi ska göra det:)
Nu ska jag hoppa in i duschen!

Här är den där rysska natklubben jag snackade om Jempa! :D Jag har aldrig vågat gå in men jag täntke på dig när jag såg den !


Mätt!

Jd kom förbi en stund på kvällen, så vi gick ut och åt. Vi hamnade på wagamama, han sa att det var ett jättebra ställe och när jag kom in och tittade på menyn så insåg jag att det var ett nudelställe, ironiskt. Nudlarna förföljer mig..?! Men det var jättegott, inte alls som mina micronudlar:) När vi var klara följde jag med till bussen och promenerade sen hem. Jag gick förbi Selfridges fina skyltfönster, har hittat en gul klänning till dig (Johanna) btw!


Selfridges

Johannas klänning!


Men nu ska jag sova, jobba 9-6 imorgon, hoppas jag hinner träffa Matilda imorgon innan hon åker hem till svedala över jul.

ZzzZzzz....

Mitt livs första nattpass avklarat! 11pm-8am. Jag har aldrig fått betalt för att vara uppe en hel natt förut, och om jag fick välja så gör jag det inte igen. Stor eloge till min käre mor som pallade med att jobba natt samtidigt som hon var en helt underbar mamma som lagade mat och gick ut med nisse och hjälpte mig med allt. Hur orkade du ?! Jag känner mig helt förstörd efter en natt...Superkvinna, jag älskar dig.

Men som sagt, nattpass! Jag kom ju inte dit med världens bästa förutsättningar, var fortfarande trött och bakis efter onsdagens utgång och hade inte sovit så mycket den natten och kunde inte sova något på dagen heller. Så jag var rätt trött när jag kom dit vid elva. Vi delade upp oss och jag gick ner till menswear och började prissätta alla rea grejer medans de gjorde om groundfloor. Vi var ett skönt gäng och hade ipod och högtalare som höll oss vakna. Alla hade lunch vid
3 am och kollade på friends och drack kaffe och redbull (utom jag som hade glömt min plånbok hemma och fick nöja mig med vatten) :)
När klockan var 6 låg jag och hector på golvet och dubbelcheckade alla lisor.
När klockan var 7 somnade jag på toaletten men vaknade när nästa person kom in, det var ju tur...
När kolckan var 8 tog jag hissen ner för att dricka vatten i köket och hajade till när jag insåg att jag stog i vårat lager och svajade. Då gav jag upp och klockade ut med alla andra.
Så jag gick hem och la mig och tvingade mig upp kl 4 på förmiddagen för att kunna sova på kvällen. Så nu sitter jag och försöker hålla mig vaken. Ska jobba imrgon kl9.
Våran gata på väg hem i morse:

Hemma!


Lucky charm!

(Det här är ännu en Min-sepeskadade-tur-berättelse)

Idag var det äntligen dags för mina bakisbyxor att åka på, på riktigt! Jag har smygfuskat när jag bara har tagit några glas vin kvällen innan och ta på mig dem dan efter, men det känns inte rätt! Jag kan inte ljuga för mig själv eller mina bakisbyxor.. Men som sagt, idag var det dags. Det var jag-somnade-med-kläderna-på Dags.
Sjukt trevlig kväll igår, oväntad. Jag flyttade in med Matildas hjälp (tack igen hjärtat!) runt kl6, Cecilia frågade om jag ville haka på och ta en fika med Lina vid Marble arch vid halv 8 så det gjorde vi. Vi satte oss på starbucks och när vi hade fikat klart och skulle gå hade Linas väska blivit stulen ?! Hon hade hängt den på stolen hon satt på och antagligen hade nån bara hakat av den och tagit med sig den..? Men det som är det konstigaste är att vi inte märkte något, jag och Cecilia satt ändå mitt emot. Som tur va hade hon mobilen och tunnelbanekortet i jackfickan, men hennes kamera och plånbok försvann.. Vi började leta och snackade med personalen och sen gick vi till Polisen och anmälde den stulen.
När jag och Cecilia kom hem hade de andra tjejerna gjort en hel ugnsplåt med min favorit efterrätt: Gino! Fast med massa frukter, det var annans, hallon, melon, banan, vindruvor och massa annat och smält vit chocklad på, ASGOTT! My skulle ut med sina två vänner som var på besök och frågade om jag ville följa med, först kände jag mig rätt otaggad och pank, men det vända rätt fort och jag bytte om och sminkade mig. Så vid 12 så tog vi bussen till picadilly och gick till ett ställe som hette Metra. Jag ställde mig längs fram och sa att jag stod på lisan och att "John" hade skrivit upp mig, min lögn funkade och vi gick in före alla :) Allt var trevligt och Simon bjöd på typ 8 sambuca shots och vi dansade och hade askul tills jag upptäckte att min mobil var borta..! Vi började leta men gav upp tillslut, och jag tänkte att det inte gjorde så mycket eftersom det bara är något materiellt och jag har alla nummer kvar på mitt svenska simkort. Men Carro tyckte att jag skulle prova att ringa till den iaf, jag som inte kan mitt nummer...Men det kom som en snilleblixt, och jag knapprade in numret och ringde och nån SVARADE! Jag sprang upp på gatan från klubben och skrek "WHO GOT MY PHOONEE?!" och en polis kom fram och berättade att de hade tagit en kille de misstänkte för snatteri och att när de tagit honom hade min mobil ramlat ut ur hans ficka och han hade erkänt att han hade stulit den ur min väska på klubben. Jag kramade polisen och tackade och kramade igen, han verklade lite besvärad men jag tror att han gillade det innerst inne :) sen kramade jag alla andra och var jätteglad och helt chockad över vilken j*vla tur jag hade haft?!!
Klubben stängde och jag och Carro gick hem hela vägen och jag däckade på sängen med alla kläder på, och nu sitter jag här i mina bakisbyxor och njuter av min lediga dag. Hoppas ni har det bra hemma, här kommer lite bilder från igår!

Uppspelta Sofia och söta Cecilia på polisstationen:)

Skumpa, vin och gino i nya lyan!

På Metra


Hörs snart igen!

Sl.se

Jag blev lite stockholmig och längtig så jag gick in på sl.se och "planerade en resa". Jag tänkte åka till söder och ta en drink med typ meme och Jennifer, jag tänkte att vi kunde åka in runt 9? Men jag vill inte bli för sen hem för jag ska typ upp tidigt imorgon och göra något viktigt! Så här är in till stan


Från Blackeberg onsdag 17 december kl 21:04 till Slussen kl 21:33

Ta tunnelbanans gröna linje 19 från Blackeberg mot Hagsätra.
Den går från Blackeberg 21:04.
Du är framme vid Slussen 21:33.

Restid 29 minuter.

Trevlig resa! 


Sen när vi har haft en jäättetrevlig kväll ska jag hem, och då blev det krångligt.. ?!




Från Slussen onsdag 17 december kl 03:53 till Blackeberg kl 05:28

Ta buss 191 från Slussen mot Sergels torg.
Den går från Slussen 03:53 
och kommer till Sergels torg 04:02.

Vid Stockholms central byter du till pendeltåg 35 mot Bålsta.
Det går från Stockholms central 04:43 
och kommer till Spånga 04:56.

Vid Spånga station byter du till buss 116 mot Vällingby.
Den går från Spånga station 05:01 
och kommer till Vällingby 05:16.

Vid Vällingby byter du till tunnelbanans gröna linje 19 mot Hagsätra.
Den går från Vällingby 05:26.
Du är framme vid Blackeberg 05:28.

Restid 1 timme och 35 minuter.

Uppgifterna kan vara ofullständiga på grund av tidtabellsbyte.

Trevlig resa! 


Vad hände här? När slutade 198 mot backlura gå ?! Vi får nog ta taxi, det är billigt här btw! Inget jävla taxametern-startar-på-40-kr crap. Nä nä, men jag vill fortfarande hem en sväng ju. ta lite tunnelbana som funkar! Jag tyckte att det var jobbigt i stockholm på vintern med sls klassiska "det blev snö i år igen?!" men det är ingenting mot Londons underground! Jag satt fast i South kensington i 30 min på väg till jobbet så jag kom 10 min försent, och jag vet inte varför för de sa inget..? Min vän James sa att det är för att tågen å spåren är så himla gamla och att de håller på att bygger om, men de kan inte stänga av alla linjer på en gång. Så de lagar lite i taget typ.

Kolla va långt hår jag har fått btw!

Caio bella!

 



Sådäärå!

Nu sitter jag i soffan i nya lyan! Mycket trevligt, det första jag gjorde var att gå och handla middag på somerfield. Det inhandlades: Bulgur, morötter, tomat, äpplen, knäckebröd, broccoli och färskost.
Jag tänkte att ni skulle få se lite bilder från Earls Court lägenheten, så här kommer dem:

Här kommer man in först efter trappan från dörren, rakt fram är det vardagsrummet/sovrummet och till vänster är köket och sen badrummet.

Köket

sovrum/vardagsrum. Bilden blev lite cp för jag var otålig med panorama inställningen :)

Hej då Flat E 97 Ifield Road SW10 9AS London!

Min lilla packåsna


Nu ska jag gå och fika med Cecilia som bor här (som jag jobbar med) och Lina som också är från Br.
Å va det här känns sköönt!

snaart

Godmorgon, jag vaknade för 30 min sen, jag ställer alltid klockan typ en timma för tidigt så jag kan snooza och ligga och dra mig. Jag är ingen morgonmänniska. Idag ska jag jobba 12-9 sen får jag besök för sista gången på Earls Court och jag är ledig imorgon. Matilda ska komma hit och hjälpa mig flytta in på Edgwere road/ dudley court! Så jag och Matilda blir grannar nu'! Gud va jag är skyldig Matilda en middag eller massa saker, hon har verkligen följt med mig på lägenhetsvisningar och hjälpt mig att flytta och hjälp med massa. Tack hjärtat! Så ikväll är sista kvällen här, det ska bli skönt för det är lite ångest att ha bott här jag när vet att varje dag kostar massa pengar.. Men nu är det slut på det.

Det finns två tjejer som jag saknar väldigt mycket också förresten, tack för alla fina kommentarer haha. Jag började faktiskt skriva ett dokument där jag la upp en bild på varje person och skrev massa, sen tänkte jag maila den till er, men den han inte bli klar och den ligger fortfarande och väntar på att bli färdig. Men eran lät så här:

Maja och Johanna, er tänker jag på en massa också! Jag blev av med en massa saker när jag flyttade: skor, kläder, smycken, dabans men framförallt En granne och en trogen nattbesökare, Frukost hos Giovanna och nattsnack med Majse.. Jag saknar SATS med er! Fan, hur ska jag hålla mig i form ?? Vem ska jag baka kakor till ? Vem ska få mig att skratta tills jag gråter...åh. England och jag behöver lite fler grannar och nattbesök. Jag får vända mig till Ebay, det är ju inte lika dyr frakt som till Sverige, ha!  Saknar er.

Inte så mycket men lite iaf:) Ni vet ju att jag saknar er som fan, och jag vill ju att ni ska komma hit, julrean har redan börjat?! vad väntar ni på??
Puss på er och alla andra suckers hemma! 

Yeah...almost forgot

Jag är fortfarande ARG!

So big you can almost touch it ?!




Jag är jäättetrött, men mamma jag har en lägenhet nu! Flyttar in på onsdag, och jag kan gå till jobbet från den. Kan skriva hur/var/när imorgon för nu ska jag sova, jobba imorgon.

Undra om Johanna får betala extra för sitt lilla mandarinträd som växer i hennes mage efter hon svalde 20 mandarin kärnor. Om jag hade haft pengar hade jag stöttat. Får jag döpa det till Kristian? Det känns som om Kristian kommer bära sur frukt, alltså sura mandariner. Fast det är ju bra för det äckligaste är när mandariner är söta och torra typ som efter julafton. Det är julafton snart och på marcs & spencer kan man köpa massa små julklapps-set, hej jag har ingen fantasi så jag köper ett julklapps-set från marcs & spencer som dessutom går som reklam på tv. Å jag fick det där julklapps-settet från marcs & spencer som alla andra fruar med fantasifulla män fick, vi kan gämföra set du och jag?! Blått nääe, jag fick gröönt! På tal om grönt så går sound of music som musikal här på west end, på reklambilden man kan se i tunnelbanan är det första man möts av det vidrigaste leendet jag sett, eller leenden. Jag kan tänka mig att millisekunden efter bilden tog ändrade hon från "aah pepsodent" till äcklig tant med ful engelsk  dialekt och blåste cigarettrök i ansiktet på barnen....suck.godnatt

Lucia

å det regnar.... jag har jobbat 9-6 med en röd rosett i håret för lite jul-känsla.. Nu ska iväg med jobbet. Ha en trevlig lördagskväll!

Fredag 2008 december 12

Idag var jag ledig. Vaknade rätt tom i huvudet och kroppen. Igår åt jag middag med en kompis från jobbet, vi gick till en trevlig italiensk restaurang nära mig, delade på en flaska rosé. Gick hem till mig med en billig flaska mousserade och pratade och hade det trevligt, jag berättade om mitt dilemma om lägenheten osv.
Igår var jag arg på Anders och idag med, jag fixade den här lägenheten så snabbt jag kunde för att du skulle ha någonstans att bo och slippa hålla på som jag har gjort i en månads tid. Jag sprang på lägenhetsvisningar efter jobbet när jag slutade sent och var trött och åkte runt i hela London för att du skulle kunna komma hit och bara kunna landa, samtidigt som jag levde i min egen resväska hos Jd. Vi flyttar in och en vecka senare, kommer jag hem från jobbet och får: "jag flyttar ut imorgon" i ansiktet. Jaha....Så som sagt sitter jag i en lägenhet jag inte har råd att bo i själv, hade inget internet, jag jobbar 9 timmar varje dag och nu ska jag börja om från start igen, för att du inte gav London en chans och ville ner och Brighton och kolla fotboll. Jag kommer inte vara arg på dig länge till, men i några dagar tills saker och ting är fixade. Bara så du vet.

Så idag gick jag upp, gjorde mig i ordning och åkte in till stan för att skaffa ett mobiltbredband. Jag gjorde det och hittade en family guy box och en dvd film för inga pengar! Tack.
Jag satt på tunnelbanan på väg hem lika tom och likgiltig som när jag vaknade och lyssnade på all musik på slumpning, så strömmade plötsligt "swing that tambourine" genom hela kroppen, jag tog ett djupt andetag tänkte på Denniz och andades ut med ett leende. Nu känns allt bättre.
Jag sitter hemma och tittar på tv, har datorn i knät (med internet!) och äter middag.
Imorgon ska jag jobba och sen gå på julfest med jobbet:) Vad händer i ElStockholmo ?

Kolla kolla, och Ja det är "the notebook" ni ser, och ja jag köpte den! Den är romantisk och jag behöver lite visuell romantik nu!

Ja idaa...



Smisk&smäll från LondonTown!

jag kom på!

Vi har ju faktiskt christmas party på lördag med jobbet! wuhu! Jag ska göra en lista med glad-saker, det behöver jag nu!

1. Julfest med jobbet!
2. Johanna kommer om 20 dagar
3. Dee kommer snart! Längtar till Jan!
4. Jag ska kolla på en lägenhet imorgon
5. Vi har massa rea på jobbet snart!
6. jag har fått en egen banana republic brickaaa :D
7. Det är inte så kallt
8. Jag är ledig imorgon!!
9. Jag pratade med Ellika idag! Det var längesen och jag saknar henne!!
10. Jag börjar få långt hår snart
Tio saker räcker!

Kollaaa:

lite långt hår ?


nu känns det bättre!

you guuuys!?

Nu är jag tillbaka på noll igen, Anders langade dissen till London och lämnade mig för hans mecka i Brighton....Så nu sitter jag i en lägenhet jag inte har råd att bo i, utan internet...Jobbar varje dag och känner för att släppa allt å dra hem. Jag har ju jobb iaf...å snart är det julrea:) plus att johanna kommer snart (skynda?!!)
sitter å letar något som jag kan bo i så länge...damn. Men, som vanligt så antar jag (hoppas) att det löser sig!

Önska mig lycka till...tänk om jag hamnar på gatan...jag kommer allafall ha snyggast skor av alla uteliggare, thats a good thing

ciao bella

vahetere

jag känner att jag måste förklara hela "fittsås"-grejen. Min chef är från England obviosly...och hon frågade mig efter stägning om inte jag kunde lära henne lite svenska, hon kunde redan "synd för dig" (haha?) och frågade mig vilket det äckligaste ordet jag visste var, jag svarade "fittsås". Jag hjälpte henne uttalade det rätt och sen frågade hon var det betydde.. hur förklarar man..? Jag direktöversatte till "pussy sauce" och hon vek sig dubbel av skratt....tur för mig... sen gick hon och sa det till de andra svenskarna som såg lite besvärade ut.

Snippsnappsnut så var pussysauce sagan slut!

I was working as a coctail in a waitress bar

Hellu, jag är inte död! Eller idag är jag det för vi var på walkabout i går, men annars är allt bra. En annan knegar ju 40-timmar i veckan (ja Johanna, jag vet att du kommer jobba mer..!:) ) så man är ju trött när man kommer hem...trött och tråkig. Jag är inte tråkig på jobbet, jag har kavaj och fina skor, ler och säger välkommen till folk och har aldrig händerna i fickorna eller armarna i kors. Mina chefer gillar mig och i morgon blir jag uppflyttad till kassörska!
Vi har flyttat in i lägenheten (som inte har något internet, och inga snälla grannar som vill dela med sig?!) och vart och storhandlat och städat och pillat och fixar så den är mysig. Jag har fixat tvn, behöver jag så mycket mer....ne, a internet kanske...men annars är allt bra där med, jag går upp varje morgon och går till jobbet, duktig.
Det är snart jul ?! Men oj, vem jobbar 10-7 på självaste julafton ?! Jag !!....suck.
Dee när kommer du ? Jag lyssnar på Mr Ragnstam och smälter...skynda..
Du får den tillbaka av mig :P
Kärlek


Våran fina gata

Fina köket

Fina killen..! för det är så!


Förresten lärde jag min chef säga "fittsås" i går, det var kul!

Ciao bella!

Helgen v48

Så, denna helg har vart riktigt najs! Jag har äntligen hittat en lägenhet, fått en jobb som jag gillar att gå till (jag gillade att gå till det idag iaf) och jag var ute i går.
Lägenheten: Ligger vid Earls court, det är en studioflat med separat badrum och kök. Inte stort, men jag tror vi kommer kunna klara 3 pärs där:) En dubbelsäng, en dubbelbäddsoffa och en hopfällbar 90-säng.
Första tanken: Lite mystisk och mysig, nästan lite fransk känsla över den men ändå väldigt engelsk, ett ställe man vill sitta och dricka rödvin i stora glas och röka inne i.
Den ligger i ett väldigt fint område centralt men ändå inte så att man störs av storstaden. Den är högst upp i ett 1 eller 2 våningshus (klassiska engelska radhus) med köksutsikt över hustaken. Mmm. Tänkte försöka flytta över alla mina grejer imorgon eller på tisdag.
Jobbet: Började idag som sagt, 11-8. Vi var 6 st nyanställda som blev introducerade och vi fick prova massa kläder "för att se hur allt satt" jag är numera officiellt size zero, det lönar sig att vara fattig. Vid tre hade vi blivit visade allt och haft lunch så då började vi "jobba", inget konstigt eller annorlunda jämfört med något annat klädbutiks jobb bara de att det är 10 gånger bättre :) Och jag får 50% rabatt på 6 plagg i månaden, 75% på utvalda plagg (för att jag ska vara klädd i butikens märke) och 30% om jag vill köpa något i present även fast jag inte är heltidsanställd, super!

A just det, jag var ute igår, själv:) gick till en club där en kille jag träffade föra helgen jobbade, Amika hette stället, ligger vid high street kensington, sjukt festligt. Det var som en spårad kväll på sturecomp fast najs. Jag kom hem rätt ostadig med lika mycket pengar i plånkan som när jag gick hemifrån, jag älskar att vara pank! Man blir fullare då (censur mamma)

Nu ska jag sova, upp och jobba kl 9 imorgon på banan republiken!
Ciao bella!