Just ja!

Vi var ju på grodan igår!
Jag och Josse drog in vid 10 och satte oss på grodan och tog en öl. Vid halv tolv gled vi ner till klubben en trappa ner där det var typ 5 pers, så vi gled omkring och tillslut ca kl 1 så tänkte vi "äh, vi drar till marie laveau" och tog ut våra väskor och jackor ur garderoben och gick. 50 meter ner på grev turegatan mötte vi Erik, Erik, Jonas och Doktorn som var på väg till grodan så vi ändrade oss och gick tillbaka:)
1 timma senare hade Josse låst in sig med Jonas och hade toalett-fight, jag och Erik tokdansade och Erik stod och smuttade på sin whisky. Doktorn vet jag inte vart ha var..? Helt plötsligt var klockan 3 och jag fann mig själv skogsraves-dansande tillsammans med Josse Erik Erik och nån kille till som jag inte kände. Sjuktkul, tillslut gick vi upp och hämtade ut våra saker och raglade hem. Mycket trevlig kväll!!

  

Vrnc Mgg

MMmm, jag får klumpar i halsen och vill gråta av lättsamhet när jag lyssnar på Verinoca Maggios Unga lite förkylda stämma.

image238

Crn Wstr

åh, bara för att jag tänkte på Carin Wester så var jag tvungen att gå in och kolla på hemsidan.
Om jag får välja:

  

  

såja!

Jag har funderat lite på det här med bloggen, jag ska nog skriva lite oftare:) jag gick in och kollade och såg att jag hade 103 sidvisningar härom dagen. Det var kul.

Funderar på vad jag ska jag göra ikväll också..Jag har nästan inga pengar och så ska jag vika hela min helg åt att stabilisera min skolsituation tänkte jag plus att jag inte har några rena kläder.. så en soft hemmakväll med lite chips och dipp skulle ju inte sitta fel.

Å andra sidan så har jag lovat josse att haka på till grodan, jag har lovat maja och tora utgång och jag är rätt taggad själv plus att jag tänkte tvätta idag.. Hmm jag kan inte riktigt bestämma mig.

En annan sak som gjorde mig besviken var det nya "modehuset" i vällingby, jag gick precis in på hemsidan och kollade vilka butiker som fanns och kännde mig inte alls sugen på att åka dit ? I nya superduper hajpade miljonprojektet K:fem (som det heter) finns bla:

Best of brands
Brothers
Esprit
Gina Tricot
Make up store
Mango
Mexx
Resteröds
Topshop

Hmm, inte så impad. Jag hade fått för mig typ: monki, filippa K, Carin Wester :) men det var nog bara något litet drömscenario som jag målade upp och intalade mig själv. Jaja, nu ska jag springa ner till tvättstugan!

?

Jag vet inte vad jag tänker nu, men igår va crazy. Ace/stach var galet fett om man tänker bort allt oskönt folk haha. Men en nästan gratis fylla senare brydde jag mig inte så mycket. Jag och mimmie puttades och knuffades på dansgolvet och jag svimmade. sen gick vi hem några timmar senare. Nu ska jag sova snart. Veronica maggois skiva är sjukt mysig har jag hört, 17 är awesome



image229

Nya skuur!

Jag gick in på Zara och hittade de här fina små sakerna! De ska med på onsdag och invigas :)

 image223 


Myspys på Ön.

Dagen efter påskfirandet åkte jag och adam ut till hans mammas land och badade bastu och tittade på fransk film. mysfaktorn slog nästan i taket :)

Men innan myset hjälpte vi till att röja ur en gammal bod som skulle rivas och göras om, och jag fick en overall som jag aldrig ville ta av mig!




 image225 


Påsken den ska firas med Pride-ägg!

Det är ju en tradition att vi firar påsken hos fröken Johanna på Bergenhielmsvägen varje år, och den här påsken var ju inte något undantag. Påskmiddag och sedan bjuds det in väl utvalda gäster att komma och dricka och dansa med oss :) Här kommer lite bilder!

                 


Tack alla för en ytterst trevlig kväll!

Mormor!

Idag gick jag förbi mormor som precis har kommit hem från sjukhuset. Benet är läkt (hon ramlade och bröt benet på två ställen för ca 3 veckor sen) och hon var på gott humör som hon alltid är, samtidigt finns det alltid en smula sarkasm i luften hos mormor och det är kul :) Men det som är bäst med mormor är att hon har två garderober med skor och annat som jag alltid får gå in och plocka från, och idag hade jag mina svarta stövlar så idag rotade mormor i stövel-hörnan! Det här hittatde vi!



Ett par blåa Palmroth
image199image200



Ett par svarta med klack
image201


Aj...

Jag fick en brödrost och en långfranska i födelsepresent av mamma, jag blev himla glad för jag hade nämligen önskat mig en brödrost. Igår satt jag och Maja i mitt rum med min brödrost och rostade massa mackor och tittade på top model, myspys! Men för att komma till saken:
För ca 10 minuter sen hände det igen! Jag hade rostat massa mackor med smör, ost och apelsin marmelad. Kokat te och skulle bara gå in till mig, sjunka ner i min stol och göra ingenting. Jag går rätt snabbt för jag inte vill att mackorna ska kallna, sen säger det bara pang och jag tappar mackorna och spiller ut allt te på golvet, ser prickigt och vet knappt vem jag är för några sekunder. När allt har lagt sig och jag ser igen undrar jag va i helvette det var som hände ?! Då har jag med full fart gått rätt in i kryddskops-dörren som jag har glömt öppen efter att ha hämtat te. Jag kommer nog dö snart i förlust av för många hjärnceller om det fortsätter så här....

(jag fick även min parfym DKNY apple och ett jättefint silver halsband av mamma)

Rota runt lite och titta vad man kan hitta?!

Jag hitta lite bilder från när jag fyllde 18 :)

    
   

Lite reklam?

Titta gärna in på min pojkväns blogg och även på hans fars!

Adam
Niklas

En liten rehab resa med mamma!

image188

Egypten Med mamma feb08. Mmm varmt och sköönt

seg på att skriva

Sorry alla en person som läser min blogg haha eller nu kanske det är uppe i två :) mimmie och johanna vet jag är aktiva blogg-läsare av alla olika sorters bloggar. Hur som helst är jag seg på att skriva.. men jag ska bättra mig för  mina två läsares skull :) Men ialla fall en liten uppdatering kanske kan behövas:

I lördags var det ju som sagt fördrink, det blev jättetrevligt verkligen. Så trevligt att ingen gick ut (fast det var nog för att vi kom på det försent och ingen hade pengar) men det gjorde ju inget faktiskt. Tack alla som kom, jag och Johanna blev verkligen glada och vi hade sjukt trevligt! Och tack för alla fina presenter och blommor!

image189


Söndagen då...Jag var tvungen att gå upp rätt tidigt för att diska i ordning och hjälpa mamma och städa innan hela släkten kom... Jag behöver kanske inte nämna att jag var grisigt bakfull och hade känslan av betongkeps samt matchande skor. ("betongkeps" det känns som ett gammal uttryck..?)
Adam sprang snällt ner och köpte pizza a la oxfilé+bea, mycket uppskattat. Vid 3 droppade diverse barn och familjemedlämmar in. Jag började taktiskt med att lura in alla barn i mitt rum och locka med guitar hero som jag satte igång till de små liven, bra drag för ingen kom ut igen :) Sen var det bara att sätta sig och vara vuxen (för det måste man vel när man har fyllt 19?) och trevlig och känna sig duktig för mitt smarta drag, och jag såg hur alla mostrar och kusiner drog en suck av lättnad, "nu behöver jag inte oroa mig över vaser och annat och kanske skulle ha behövts ersättas".
Fina paket fick jag också! När alla hade gått deckade jag mamma och janne i soffan och mycket mer hände inte den kvällen, skulle ha åkt till adam som då var hos pappaniklas men jag orkade inte...   
slippslapp slut

vart tog alla djuren vägen?

image178Imorgon (15/3) är dagen då jag fyller obetydelsefulla 19 år :) Det ska firas med en "fördrink" (som nog har spårat lite) med Johanna som fyllde den 13/3. Vi har pratat om i snart 3 år att vi ska ha något tillsammans eftersom vi fyller så nära varandra och att det blir billigare än att ha något själv :P
Förberedeleserna har varit många, I onsdags åkte jag och johanna till ikea och inhandlade 22 cocktail glas, sedan bar det av till matssons band och köpte rosa och gröna band (alla drinkar ska ju ha rosetter!) Och igår städade jag som om "rent hus" tanterna skulle hit och inspektera; diskade 3 gånger, la alla cocktail glasen i blöt och diskade och pillade bort etiketterna, damsög, städade mitt rum GRUNDLIGT, inget skyffla allt under sängen den här gången inte, eftersom vi antagligen får skjutsa in folk i mitt rum om det bli för trångt.. Jag kände mig nästan som snövit när hon får hjälp av alla djuren, fast mina djur bestod av en hund. Men man kan ju alltid låtsas?

Och imorgon ska man hinna klä på sig, träna, knyta alla drinkar, fixa håret, blanda drinkarna och dekorera, springa omkring och panika över lite töntiga grejjer och sen smeta på sig ett fett smila och välkomna alla. Å VILKEN HÄRLIG DAG DET KOMMER BLI! ne men seriöst jag är sjukt taggad faktisk :) hihi

02.29....

När man är uppe såhär missinatta (vilket är dumt när man har en massa saker att tänka på) så tänker man på alla saker på fel sätt.... de blir liksom "övertänkta" för att man inte har något bättre för sig, och det är oftast på nätterna man tar fel beslut. Saker som verkar klara på dagen blir på natten något som man fortsätter tragla med, även fast man inte vill.
Det jag tänker mig tokig på just nu är: Älskar, älskar inte.....


jag blir typ emo på natten haha.

50 år senare sitter man där med nickname "crazy-catlady"

haha, jag tänkte på mimmie och kom att tänkte på katter och hittade några klipp som jag med min skruvade humor tycker va skitkul hahahaha


http://www.youtube.com/watch?v=2GWPOPSXGYI&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=DpA2tMrQ4RU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=snV2_JF4Oes&feature=related

den sista garvade jag mest för valet av musik haha.

jag är sjuk......tur att jag har kerstin som jag går och pratar med vaje vecka..

måndag= ångest

Det vore typ soft om måndag inte fanns, utan att veckan började med onsdag och att det lixom inte blev som "första dagen efter helgen" utan att måndag och tisdag redan hade vart fast man inte märkte det. äh skitsamma, måndagar suger.... särskilt dem måndagar som kommer efter lov... Men nu är alla hemma och det är bra.
En till grej som suger är att band of horses inte blir av eftersom Adam klantade till sig och sen var jag ett pucko.. Jag som hade längtat å allt.... nu är det bara tisdag kvar sen blir jag en glad människa.


fuckfuck

igår var det lördagen den 1 mars, idag är det den 2 mars (14 dagar till min birthday)
lördagen firades med förkrök hos johannas kompis stefan, efter några öl hoppade vi in i en taxi med den ooooskönaste killen jag har träffat. blä. Vi drog en snabbis på löröjj, sen staplade vi vidare till hells kitchen. Efter hells kitchen var jag ett svin och jag vill nog helst glömma det.
fan vad jag är oskön.
Jag och Johanna hade iaf sjukt kul!!

image177


image174

image176

jess jag är cool

synd att kl är typ 3 och jag har 459 promille i hela kroppen när bilden togs annars hade jag ju kunnat vara ännu lite cooolare och kanske tillåmed lite snygg, menmen nu ska jag somna och vakna relativt nykter......

image173
ace&stach 26/2