WÄLCOMEN

Ja, det känns lite så! Jag har släppt det här med Mr.Man, åh känns lite töntigt att säga då men skitsamma. Känns lättsamt och fritt och bra! Känns jätteskönt! Sen hoppas jag kunna jobba jobba jobba och det känns ännu skönare! Jag tror jag och Hannes har hittat en as fet lägenhet, Tackarrrrrr!
Idag är en dag jag vill gå ut på stan och bara hoppa omkring och träffa massa folk! Det kanske blir så. Eller nu blir det så! haha.


Ses på stan!!

FÖRRESTEN

har jag berättat att jag nog ska flytta ner till my homeboy Hannes?! Det kommer bli så stört fett !


GO


Å, jag vill ha bilder från senaste photo shooten...och visningen..! Nu!

GONE

Kom precis på att mina bågers har vart borta ett tag nu.. I miss them.. Tror att de är hos Tora faktiskt. Får ta tag i det!

I love you glasses..please come back..

Idag har jag gjort väldigt mycket ingenting.. Eller jag har passat nisse och gått ner till tvättstugan..hehe. Sen kom mamma hem och var glad, så glad att hon gick ner och köpte pizza till mig :)

Vet inte ritkigt hur den här veckan kommer bli...Öl-date med LL cool Josh på bauer onsdag (yeej) och jobba på torsdag. Vill hinna med massa saker också. Vi får la se :)

ciao bella


SORRY

Har vart lite osugen på att skriva på senaste.. Men det har inte hänt allt för mycket:)
Har jobbat lite och vart ute mycket, har ju vart tvungen att sysselsätta mig när vissa karlar får för sig att lämna sunk-Sverige, not that I blame them...
Helgen har vart en stor fet födelsedag. I fredags firade vi Matilda som fyllde 21 ända till kl 6 på morgonen och i går lördag firade vi Mikey som fyllde 22, de kalaset slutade också runt 6 när jag ramlade ihop hemma hos Mr&Mrs Giovanna.
Idag är modet "Brutal-bakis" och jag ska försvinna under mitt täcke med family guy s08.


Träffade en mycket intressant människa i fredags btw. Och kan jag sluta vara smyg-förtjust i Cimon som verkar vara Sveriges största douche.

PRESS


Tisdagen vecka 45 invigdes med bio, jag och Johanna såg Inglorious Bastards av min favorit filmskapare Quentin Tarantino (och ja den hade premiär för tre år sen). Lätt den bästa film jag sätt på väldigt länge, jag var helt skakig i knäna efter bion. SE !!
När vi hade lugnat ner oss lite åkte vi och mötte upp Hannes och Sander som satt på Ackurat och drack gul öl. Vi hookade och släpade oss iväg till medis. När vi kände oss klara med stan satte vi oss i en taxi och åkte hem till Sander, höll oss vakna till kl halv 7, dog och återuppstod.
Imorgon ska jag och Nanna ta en After work, After no-work för mig...
Ciao Bella!

WEEK45


Vecka 45 känns som en bra vecka! Efter en en helg som var väldigt o-halloweenig konstigt nog.
44 hade rätt mycket att bjuda på thou så det blir svår toppat, Min australienska vän från London var här och hälsade på tisdag-Lördag så det var ju kul. Jag visade honom monteliusvägen, stureplan, hur man ligger bakis i soffan en hel dag och vänta utanför medans jag gick en visning på Nalen (dörren var tydligen låst..?)
Men nu har han åkt hem och jag är själv igen, eller inte helt själv. Vi har bestämt oss för att bli seriösa nu, så jag är seriös nu! Fast jag är seriös själv hemma i stockholm tills den 12de, då är vi seriösa tillsammans.
Nu ska jag lägga mig och kolla "How I met you mother" s02!
ciao bella