Isabelle Joandi äntligen 18 år :)

Var lite halv sliten sen i fredags när jag , Erik, Jack, Johan W, Noa, Jennifer, Bellis, Fille hade vart ute, Började på Treat slutade (på donken) på nån hemmafest på sveavägen, brudarna som hade festen (och alla hennes vänner)  var fett osköna och dumma i huvudet och slängde ut bellis och fille (?!) men annars var det var trevligt och jag var full.
Jag var helt överrumplad av vädret ?? Från kl 23.00 när vi åkte in till kl 04.30 när jag och jennifer kom hem till mig så hade jag endast t-shirt ?! helt sjukt, över en natt blev det sommar.. ?
 
Men nu till själva grejjen: Bellis har äntligen fyllt 18 ! Det firades med nära och kära i hennes trädgård från kl 19 tills det blev ljust på morgonkvisten. Det var verkligen trevligt! Lagom mycket folk och förmycket att dricka, fint väder och god mat. Jag hade köpt med mig en bukett rosor i rött och vitt, 18 st såklart:) och en flaska skumpa, vilket jag tror uppskattades.
Sjukt kul, och på onsdag så ska vi ut alla brudar och fira igen :)

Nu är det bara du kvar mimmie :) å josse såklart men det blir inte för än år 2008 :D haha


Grattis hjärtat!
image130

blöt badrumsmatta!

Vidriga jävla teoriprov. Alltid ska man vara så där retligt nära allting. Efter jag fått reslutatet ville jag bara gå hem och gräva ner mig under köksgolvet oh ligga där tills någon kom och hittade mig.

Men men, det är vel bara gå hem och läsa om allting och skriva en gång till och lyckas. Hela den här dagen har vart värdelös och regnig. Som tur är har man ju människor som får en dag som denna att ljusna lite iaf, Jennifer som alltid står ut med mina osköna komentarer och att jag aldrig har några pengar. Adams famn som man bara kan försvinna i. Josefin och hennes smutsiga mun, Mimmie som alltid har ett öppet hus man kan komma till och må bra i :) Isabelle som alltid är där med cigg och fina ord :P Maja som alltid har sköna resonemang och kan åka från hagsätra för att dricka te om man är ledsen. Johanna som alltid är bäst på fest och Ellika som är den klokaste människa jag vet. Prinsess-tårta, Nelson, mamma!

Klichéigt, jag vet, men ibland måste man påminna sig själv att det finns bättre saker att tänka på än regn och att saker går åt helvette. Någonting som är vääääääldigt tråkigt och regningt är Maja ska åka till Frankrike och vara där en måndad! Det tycker jag att hon kan sluta med!





image129


Det bli ju bara bättre.. ?

Hej hopp! Jag tror att jag har börjat få grepp om mitt liv nu :P Kom i tid till Engelskan och gjorde det jag skulle på lektionen. Adam är en också en anledning till att saker ocg ting känns bättre. Ska vara duktig och jobba idag också. Jag har kommit på att jag trivs sjukt bra på Aircall, även fast det är en sugig kedja och det går åt helvette så trvis jag med att luras och snacka skit :P Sköna arbetskamrater, slappa tider och bra betalt.

Ska trycka lite tröjor och hoods hade jag tänkt mig, det ingår i ett projekt i skolan. Jag har två mönster klara som jag ska göra, det kommer mera sen. 

image126image128



Ride on

My new babe!

Wuhu, jag har skaffat mig en ny bebis! Han är fin, han är ny, han gör mig glad!
Lilla Snällmar! Snällmar är en Nokia 6300 som ligger och laddar så sött brevid mig på jobbet just nu. Jag har precis matat honom med ny musik och bilder, hihi.
Gamla Sylvester-Samsung blev förstoss lite chockad när han blev utbytt men det är smällar man får ta. 

Den här helgen har vart väldigt lungt och skön..(?!) väldigt olikt mig. I fredags låg jag, jennifer och mimie och degade framför TV'n hos mig hela kvällen och igår var jag och Adam ute och åt och gick på bio, Spiderman 3 blev det, och om jag ska betygsätta den får det typ 3 ½ smultron av 5 möjliga. Efter Bion gick vi hem till adam, chillade lite och la oss.
Jag tror nog att det kommer funka. Jag tycker om Adam.

Beyonce den walande nakenrumpan.

Ja, då sitter man här i gårdagens kläder och smink med en bultande huvudvärk och skavsår på tårna. Var det värt de?! Klart som fan det var värt de!!

Jag fick ett samtal av Stellan som frågade om jag ville hänka på en betald beyonce koncert i globen, han hade fått biljetter genom jobbet. Och inte bangar jag på lite vardagslyx så jag sa ja. 
När vi kom till globen satte vi oss med de andra samsung-människorna och började dricka vin, jag han få i mig tre glas så när koncerten började var jag lagom rund om fötterna. Vi kom fram till att platserna vi blivit tilldelade sög så vi smet ut och sneekade in oss längst fram istället, mycket bättre! Det var hyfsat bra drag och under en låt fick Stellan för sig att snurra mig när vi dansade, skitkul idé! Men då kan jag redovisa en liten lista varför man ine ska bugg-snurra under en koncert:

1. för att du har en ca 30 cm yta att stå på, så om det går snett så blir det ett oönskat stagedive på folket nedanför, som troligtvis är stora starka svart män höga på sterioder eftersom de har legat i hårdtrimm på gymmet ett år innan för att kunna spöa Jay-Z och fria till Beyonce, eller små blonda fjortisar som har hela väggarna fulla med beyonce posters de fått i frida. Så antingen blir man nermosad av en stor svart man och får dricka tomatsoppa genom sugrör resten av livet, eller få en massa arga föräldrar som vill ha pengar för sina små fjortis-barn som är totalkvaddade för att jag har landat på dem. Ingen bra grejj..

2. För om man är full kan man inte äns bugg-snurra på en fotbollsplan ?!

3. Man bugg-snurrar inte på en Beyonce koncert!

Jaja, trevligt var det och Stellan lyckades fånga mig innan jag skulle ha rasat ner så det gick bra. Efter koncerten så mötte vi upp samsung-folket och sammanfattade de hela med lite för många lugna waliga låtar. En dräkt som hon hade var en hudfärgad naken-dräkt med paljetter över brösten bara.. ?! fattade inte riktigt grejjen med den. Ialla fall drog vi på efterfest  på Cafét, och stockholms chefen betalade för rubbet med sitt vidriga företagskort. Efter lite förmycket champagne och drinkar vaknar jag plötsligt med pannan i handflatan av att Stellan kommer in på damtoan och skriker "SOFIIA!" Jag tittar ut genom mitt bås och vägrar erkänna att jag deckade, "ne jag kissade i 30 min! Jag var jättekissnödig!" sluddrar jag fram och raglar ut ostadig som bambi på amfetamin.
Sen kom vi hem på någon vänster... Trevlig kväll må jag säga.


Beyonce koncerten
image117

image118

Cafét
image119

Valborg

Började med en trevlig middag hos josse, jag var väldans sjuk och otrevlig till en början vilket jag verkligen fick förklarat för mig. Som alla andra helger de senaste 3 veckorna har inte mitt cash flow vart allt för fett efter som min lön är en månad uppskuten...! Så jag köpte med mig icas grillkorv med det billigaste jävla korvbördet jag hittade, om jag inte hade hittat ett billigt 4-pack så hade jag fan köpt en formfranska och stoppat ner korvarna i. Så när jag gled in bland folket riktades samtliga blickar från fat med ox och fläsk filé, klyftpotatis och tsatski mot mina brända billiga grillkorvar, men mätt blev jag iaf! sen började jag och Jennifer dricka våran tequila som vi köpt kvällen till ära. Vid 22.40 gled jag, mickan, Olivia och Lisa iväg på joels skiva på Undici. Där väntade Ellika på oss och vid det laget hade tequilan satt sin verkan på min arma kropp, som tur va sa det inte "pang" men full var jag. Vi hängde av oss kläderna och gik och beställde en öl (?! Why?! haha)  och satte oss vid joel och de andra grabbarna. Det vaer verkligen trevligt. Sen fick Ellika för sig att hon ville skaka rumpa till reaggeton så jag joinade henne glatt:) Sen blev jag uppbjuden av en ytterst osmaklig kille med riktigt moppefjun och fula byxor, jag hintade med att jag inte kunde just då för att jag skulle kolla SL på min mobil, men han fattade inte vinken utan stod snällt och väntade tills jag var klar. Pucko...
Runt halv ett började jag dra mig tillbaka mot bromma eftersom jag hade lovat brudarna att komma tillbaka efter skivan, men josse var full och arg som vanligt så Adam som väntat på mig hos josse fick komma och mötte mig vid Blackeberg istället, sen traskade vi hem och väckte mamma för att vi försökte vara tysta i hallen.


Hoss Josse 


image114

På skiva

image116