sjuk?

Vaknade imorse och kände direkt att jag var på väg att bli sjuk..ont i halsen, öm i kroppen och svidiga ögon.. Riktigt oskönt.. Men men jag antar att jag förtjänar det efter helgen.
Åkte ut till sandhamn och bartömningen på dykarn i lördags. Det slutade väldigt onyktert.
Först åt jag och Matilda middag och delade på en flaska vin och några öl, sen vid halv elva kilade vi ner till dykarn för att kolla läget, och till vår fördel var Adam där och smusslade in oss (dealen var: betala 1000kr och drick/ät hur mycket du vill) vår deal: Gå in gratis och drick hur mycket ni vill, Gratis. En riktigt härlig herpes-fest med fish flaskor på bardisken som man svepte ur lite som man ville.
Man fick inte ta med sig drinken ut men det gjorde inte så mycket för när man blev röksugen ställde man ifrån sig den, rökte och tog en ny när man kom in. Fantastiskt. runt 12 raglade vi ut ifrån dykarn och satte kursen mot Seglarhotellet. Väl på seglarn var det fullpackat med folk och champagne vilket jag tyckte var äckligt och trevligt. Kan inte riktigt redogöra för mig mellan 11-01 men jag tror att det var en blandning av mig runt vimsandes efter Matilda, rökpaus och toabesök.
Uppe i parhus nr4 fortsatte vi lite halv-lamt med nån slags efterfest som jag inte minns så mycket av och sen dunk ner i en säng.
Dagen efter satte vi oss och osade i övre baren och åt varsin seglartoast, jag åkte hem och avled i sängen.
M det var min helg!

Sandhamn

Va kul vi hade :P

Dykarn

Godmorgon!

Lunch

 

Nu ska jag bli frisk tänkte jag!


who I tell you, WHO?

Glöm allt jag skrev igår, insåg inatt att inget coolt extreme mind makeover-aktigt har hänt. Jag är samma gamla förvirrade människa som vanligt.

G, I really didn't need that for my independent-boost...crap

Hade iaf jättekul igår. Åkte in till stan med Maja och mötte upp Bellis, sigge och Olivia på bonden, lyssnade på Kim och Patrik och drack öl i röda muggar. åkte till stureplan men ändrade oss efter en sekund och tog en taxi till skrapan och himlen där till. Vi kom dit ca 5 min innan stängning och hookade upp med Alberto som spelade för kvällen, Hannes och Anders och gick till Imperiet. Blev 5 öl för full och ville så gärna, Så gärna vara kapabel att stå. Vi tog en promenad till marie laveau, 7eleven och sen taxi med maja hem till mig.
Vaknade idag och mådde lite illa av mig själv. Skärpning!



jag som vande mig

Idag har jag och mamma haft en heldag, classic quality time! Vaknade riiktigt kanonbakis vid nie när mitt alarm ringde.
Hade btw en riiktigt trevlig kväll som började på east där jag hälsade på min lilla dressyrhäst Sebastian och slutade  några timmar och drinkar senare hos mig. Såå imorse var jag inte världens piggaste direkt.
Jag och mor möttes i välingby och åkte till frissan och klippte och färgade håret tillsammans, efter det åkte vi tillbaka til vällingby och åt lunch och hälsade på Johanna som jobbade, och sen hem. Mamma åkte och masserade och jag somnade på soffan. När hon var klar gick vi en promenad och hyrde film, slumdog millionaire. Och nu ligger jag och halv-slumrar till how i met your mother. awesome day! Och håret blev brunt.

 

bedtime. ciao bella!