Bokrelease :)

"Ska du med ikväll på bloggfesten?"
"Haha VA?!" sa jag.
"Ja, det är några på någon hemsida som ska ha en releasefest för en bok som dem har gjort, och dem ska ha festen i våran lokal här på götgatan ikväll. De e typ en massa bloggare som ska mingla omkring och blogga med varandra typ"
"haha, okey nice. Bara en massa bloggare?"
"Ne, vi har ju bjudit in lite vänner också. Ta med dig nån vän och kom."
"Ok, jag gör det!"

Med Maja och Johanna vid min sida så gled vi in på bloggarnas territorium kl21.15. Vi tog oss varsin öl och började typ "mingla", helt plötsligt kom det fram folk och frågade "Hej! Har du blogg?!" "Ehhum, jo det har jag vel," "Aha, vad skriver du om då ?!" "Jo, asså jag har den vel mäst för att kunna visa upp saker jag har gjort..." "Jaha, jag skriver om mitt liv och bla bla bla...." "Mhm, intresant...." Ne, skojja. Det var massa trevligt folk där faktiskt. Hela grejjen var verkligen över förväntan, massa god mat, massor att dricka massa människor att snacka med :) Och mitt i vimmlet stötte jag på Max, helt oväntat. Men det var verkligen trevligt. Det kan ju vara skönt att träffa någon man känner blan en hop med främlingar :) Både jag, Maja och Johanna blev helt förbluffade när vi insåg att man måste ha haffat de snyggaste killarna i hela stockholm och satt dem på ett och samma ställe, där vi var. Det var så himla mycket snygga killar där så det var helt sjukt, haha. Och Gustaf Skarsgård var där, det var nice, haha.
Hur som hällst så var det verkligen en trevlig kväll! Vardagslyx.


Bilder.
Emma och Hanna, Max och syster, Jag Maja och Johanna


Nyår 06/07 !!

Woho! Vilket perfect sätt att inleda det nya året med. Otroligt mysig/ rolig middag med alla sina närmsa väninnor!  Mimmie, Johanna, Ellika, Mickan, Isabelle, Maja, Dea, Jennifer, Josefin, Sigrid  och Jag!  Skumpa och gamla minnen :) Och alla var så himla fina! Här kommer lite bilder :)



Eftermiddagen så kom massa fler vänner :) Och jag kan sammanfatta det hela med: "bästa nyåret ever" !


ännu en kreation :)

Jag fick för mig att jag skulle sy min nyårsklänning själv. tidsoptimist som jag är så började jag dan innan nyårsafton och fick sitta 8 timmar i sträck och sy :P men jag han faktiskt :) och här är resultatet!