Första körlektionen!

Så efter idag känns körkortet inte såå långt bort ändå :) Körläraren, Henke var en trevlig norrläning som lugnt och snällt ledde mig genom 70 min bakom ratten. Till skillnad från min mamma som bli lite smått hysteriskt så fort vi kommer till en halvkrisig situation så sa han knapt något :) De va nice. Fast jag är lite smått orolig för övningskörningen med pappa.... mamma berättade att hon körde en gång med honom, efter 30 min smällde hon igen förardörren och gick hem från stället... jag anar att han är en smula opedagogisk.... Men men, han kanske har mognat (?) eller nått, haha.

Innan körlektionen så lekte jag och Jennifer "vi är allmänt trötta på skolan och gör annat" än vad som skulle göras på samhälles lektionen... så vi tog lite bilder och slappade :)



Termobyxor e nice!

Jag hade preics kommit innanför dörren och satt mig för att avnjuta lite ben & jerrys med Nelson när jennifer frågade om vi kunde ta en promenix. Och det kunde vi ju så jag begav mig ut i hallen igen. Det var kallt och jag hade helt utan att vara medveten om det fått på mig täckbyxor... ? Jag hade en väldigt intressant telefonkonversation med Maja samtidigt som jag klädde på mig ytterkläder. Samtidigt säger mamma till mig att "du får nog faktiskt ta på dig termobyxor nu, för det är väldigt kallt ute" och räcker mig ett par. Helt utan att tänka på det så sätter jag på mig dem och fortsätter samtidigt konversationen med Maja. Sen kommer jag ut och upptäcker vad jag har på mig! Det var en härlig "Men va faan ??" reaktion, inte för att det är fult med termo utan för att jag inte hade märkt att jag hade tagit på mig dem. haha. Förvirrad ? Nej inte alls! Sen mötte jag iaf Jen och vi satte oss i parken och snackade skit. Stackarn hade bara ett par mjukisbyxor på sig, hehe. (Nelson hade sin fiiiiina ;) nyinvesterade kappa) 
Jag var lika varm när jag kom hem som när jag gick! Sofia 1 - Vintern 0



Kul grejj :)

Jag och jennifer satt och degade och töntade oss som vanligt, så vi kollade folks bloggar, och på max blogg hittade vi en liten kul grejj! så här blev det!

1. Put your music player on shuffle
2. Press forward for each question
3. Use the song title as the answer to the questions, even if it doesn’t make sense


How are you feeling today?
hurt - Christina Aguilera

• How do your friends see you?
Don’t belive a word - Thin lizzy

• Will you get married?
No more - Jamelia

• What is your best friend's theme song?
Per te - Josh Groban

• What is the story of your life?
She moves in her own way - The kooks

• What was high school like?
Black or White - Michel jackson

• How can you get ahead in life?
We never change - Coldplay

• What is the best thing about your friends?
U started it - Gwen stefani

• What is tonight going to be like?
Den här gången - Lisa Nilsson

• What is in store for the remainder of this weekend?
Sweep - Blue Fundation

• What song describes you?
Me & You - Cassie

• To describe your grandparents?
The pioneers - Tunng

• How is your life going?
Rolskilde del 3 - björne och snigel

• What song will they play at your funeral?
Upgrade U - Beyonce

• How does the world see you?
Black dog on my shoulder - Manic street preachers

• Will you have a happy life?
Isn´t she lovely - Stevie Wonder

• What do your friends really think of you?
They don´t care about us - Michael Jackson

• Do people sectretly lust after you?
Another sunny day - Bell and Sebastian

• How can I make myself happy?
Wait the wisper song - Ying Yang twins

• What should you do with your life?
Parachutes - Coldplay

• Will you ever have children?
Por el suelo - ManuChao

Hmm, mjaaa

Store Made!

Här kommer lite grejjer som jag och Karin har "snott ihop" :) för Store Made, för er som inte vet är så är det ett projekt på Weekdays där Karin (och nu jag) designar fritt och sen säljs det i butiken, Nice va?! :D


Alla hjärtans-dag

Det här med alla hjärtans-dag har ju spårat liiiiite, haha. Varför tycker jag det ?
1. För att man nästan blir nerslagen av ros-säljare.
2. För att alla på Vasa Reale fick LEDIGT för att ingen skulle känna sig utanför!
3. För att det är en miljon människor som ska på en "romantisk bio" så man får stå i kö en halvtimma för att få sin biljett till "departed".
4. För att alla är allmänt kära och håller varandra i handen, och VARENDA brud med en kille håller i en äcklig jävla ros som de alla har köpt på hötorgets-turk-stånd.

Palla...

FUCK kl är 03.16

Nu har jag skrivit klart min uppsats om jävla Galileo Galilei, fuck me va skönt att ha det gjort! Förtillfället är jag hemma hos Jennifer och har vart sen kl 23.25 typ :) Bruden ringer mig kl 23 och ber mig komma över, GAH, jobbigt tänker jag men va fan de e nice! Så nu några timmar senare sitter vi här och är sjukt trötta och flummiga, har precis tagit en cigg och jag har kletat in mina stackars vinter-torra läppar 4 lager idomin, supersexy! Men det mår vi bra av. Lite bilder, o va fan. Man kan ju inte vara snygg jämt..!:

Andreas 18 barre ! :D

Det har nästan vart "18-års hysteri" nu jan/feb, alla har fyllt! Men det är ju bara nice:) Igår var det dags för Anderas att styra fet-fekke ;) Jag började med att grunda med en asstor kebabpizza på nockebytorgs pizzeria (jäääävligt nice) sen begav jag mig hemmåt och gjorde mig iårdning och gick till sigge som hade lite förfest, eftersom jag var så seg hemma som han jag precis komma lagom till att vi skulle till Andreas...:) Och där sjöng vi oss hesa i dörren så födelsedagsbarnet var tvungen att gå in en snabbis på toa och fixa frissan. Sen började festen, lagom mycket folk, massa skönt folk, folk som dansade, och till slut folk som okontrolerat började strula. Som vanligt var det några "VA"-par, men det ingår ju i hela "hemmafestpaketet", för vad skulle en hemmafest utan oväntade par vara ?!
När jag från Caesars knä såg hur folk började panika om borttappade skor och jackor kännde jag hur ojärna jag vill gå hem. Det var typ 20 grader kallt och faktiskt ganska långt hem. Så As usual så var jag, Johanna, Mimmie och Håkan sist att lämna festvärden Andreas som gick omkring och plockade ölburkar i köket och fimpar på trappen. Jag fick sällis av Håkan som bor några nummer bort på gatan och kom tillslut hem till sängen och kvarteret skatan (som jag tittade på tills jag somnade) full och nöjd med en väldigt lyckad kväll. 


P.s det här inlägget tillägnar jag Ulrica! ;) d.s

Klippt

Jag har förövrigt tagit tag i mig själv och kapat av min långa man :)
Resultat:
Före                                                                           Efter
 147600-47 147600-46

Visning för Weekend.

Onsdagen den 7 februari var det dags för modevisning för Örjans nya projekt "Weekend". Ett klädmärke med en lite äldre målgrupp och lite trendigare grejjer än cheap monday. Jag fick veta att jag skulle gå den en knapp månad innan och var väldigt förväntansfull, karin berättade att det skulle vara massa oversized, prints och att alla modeller skulle ha en mask på sig. ASCOOLT! Så som sagt den 7 var det dags, själva visningen var i en lokal på götgatan som kommer bli weekday/ monki och weekend butik i slutet av februari, (längtar). Modevisningen gick bra och alla var skitsnygga, har inte sätt några bilder än men det kommer :)

tack för mig