271210



Acnefeber... Cat Stevens<3

261210


god jul i efterskott! jobbade hela julafton, i servisen :) älskar att jobba servis! Gick omkring och log hela kvällen.
När vi hade jobbat kart hade kockarna dukat upp ett jättefint julbord till oss, jag hade crave'at efter köttbullar och rödbetssallad heeela dan så det var typ det första jag tog:) När vi hade käkat och tagit ex antal nubbar gick vi upp till tottebo där jag hittade Ylva mitt i vimlet, vid baren så klart:P sååå 700 liter mousserande senare började jag komma i form kan man säga.. vinglade upp till köket på miniefterfest och klämde en flaska jack, därefter åkte vi till gröna villan där det spelades charader och nu var jag tydligen inte kontaktbar. så vi lämnar den julaftonen där. Upp och jobba (idag) afterski- fördrink och nattklubb. Helt bakissvettig och döfärdig så jag säger godnatt och glad påsk.

231210


Skypade med hovis i förrgår:) det är lite roligare att se än bara höra.
Va kul det är btw att inte ha något bankkort... inte. Hade kunnat handlat mat eller gått till supper och ätit..
Blev en sväng till Dahlboms istället och hälsade på Magnus som kommit upp och ska fira jul här:)

221210



borde hoppa ur min onepiece och gå upp till Dahlboms, meeeeeeen det är ju så kaaallt uteeee :)

211210



tänkte inte på det fören maja smsade, men det är ju jul om typ 3 dagar ?!

Hur som helst var jag ute med Håkans borås-polare Dan igår. Lyckades bli full på ingenting och sladdade omkring på gatorna mellan alla ställen. Kul blev det iaf:)

101210




afterski outfit: Försvarets långkalsingar, vintage tisha och jägermeister hängslen :P




och idag var det första afterskin på dippan!

Vi blev väckta vid 11 av brandalarmet som gick igång i alla rum. Det var tydligen nån rökmaskin som hade gått på.. Efter de kunde varken jag eller Linnea somna om så vi gick upp och åkte bort till VM8an och åkte skidor innan jobbet. Första åket! Åkte bort till 6an där micke och sigge hade sitt
skadi skis tält :) När vi var tillbaka på dippan igen fick vi våra afterski-kläder och sen drog det igång. Nu är jag ledig fram till halv 11 när nattklubben drar igång.

101210


Igår va vi på bygget och kollade på Oskar Linnros, sjukt najs särskilt eftersom jag inte visste att han skulle spela! :)

MEGAHITZ



haha, long time no see. cykel på köpet

081210



det har hänt igen...

081210

sorriez, hovis har vart här och det har vart jättemysigt. Vi har vart och ätit massa, kollat på showen och hängt bara vi. Lite tråkigt när han åkte imorse :( Började bli van att somna brevid och vakna tillsammans.
Men jag behöver inte vara ensam så länge för micke och
skadi skis hit imorgon! :) då ska jag få pilla på

Fat Fred

och

Arnold Allround


woop woop. Nu ska jag ner och handla; kladdpasta med feta :)

MEGAHITZ



check it out -->
Bexter & Ponny: Megahitz

021210


Linnea, Elise och Rebecka

jag blir "firad"

danza på bordet kändes som en bra ide

Jag har ju inte berättat om i tisdags kom jag på. Jag, Elise, Rebecka och Linnea hade tjejkväll igen :) och gick ner och käkade middag och kollade på showen på dippan som var fantastisk som vanligt, plus att jag blev firad och sjungen för av artisterna och alla matgäster för att dem sa att jag fyllde 18 samma dag ;) kände mig ung och tight igen.
När vi var klara på dippan drog vi upp till Dahlboms och festade vidare. Jag och Linnea hade något slags shot-battle och gick lös i baren. Vid stängning stod jag och dansade på ett av borden och Linnea hade gjort en Niklas och smygit hem. Alla drog på efterfest hos Malick där jag däckade en snabbis men vaknade konstigt nog till liv efter en stund. Jag vet inte vad klockan var när vi avslutade bara att det var helt stört kallt.
Smart som jag är hade jag redan dagen innan förberett med chips, dipp och godis som bara stod hemma helt klart att frossa lagom till min bakis-session :) Det ska jag nog göra oftare.
Idag ska jag och Elise gå upp till Broken och ta en drink (whiskey och varmt vatten för min del)   

Later

021210



Jag antar att det inte är någon som har missat denna. Sjukt fet

011210



Woop woop, första dec! bakis som ett litet knytte tills Elise och Walle kom och knackade på och drog med mig och Linnea upp på torget för lite middag. Det blev kebab.

En dålig vana jag har när jag är bakfull och ligger med datorn på magen är att jag shoppar på nätet..:S idag var det hm som blev våldtaget av cyberspace..