LAIDBACK

Shit, igår.
Det började så himla bra! Vi var hemma hos Sophie och drack vin och hade trevligt och drog iväg till solidaritet för att lyssna på Laidback Luke och träffa Alberto. Väl på plats blir jag uppraggad av en tjej och får värsta "I saw you from across the room"-speechet, sjukt trevlig. Sen träffar vi Hångel och drutten och därifrån går det bra käpprätt utför. Det langas öl efter öl efter öl efter öl och det kommer shot efter shot efter shot efter shot.
Hittar mig själv stå och snacka sex och jobb med Hångel och jag kommer fram till att jag ska bli hans sidekick "DJ puss", clever huh ?! haha jag dör...
Några timmar senare är jag riktigt jäkla ostadig, jag gillar inte mig själv så full för jag tycker det är så sjukt osexigt. Men there I was liksom.. Once again som bambi på kokain och trillar omkring utan direkt mål, dryg som fan och kåt som ett helvette, men ingen på solidaritet faller mig i smaken (jag föll ingen i smaken), och som pricken över i så lyckas jag stöta på ett gammalt one night stand (som var riktigt dålig i sängen och kom efter en sekund)...
- Utsvävning -
Jag ligger där och är helt mållös ? Var det där bara en "provomgång" eller? vill du försöka igen eller va händer? Det där var ju värre en Magnus Ugglas 4 sekunder, och så jävla sexig var jag inte för kan var kanon-packad och hade strumporna på mig och kunde inte rida pga tappad balans och sa att jag skulle kräkas om vi körde bakifrån. Så jävla sexig var jag liksom... Så där ligger jag, och bara ångrar mig och undrar hur det är möjligt att det kan gå till så när man är över 15.. ? Han är super generad och skyller på dittan och dattan och jag bara garvar åt honom, vi kommer ju liksom aldrig träffas igen ?
- Forts -
...så jag vräker ur mig "Nämen, är det inte Mr. One minute man?! Ser man påå, va trevligt att stöta på dig här"
mmm, jättekul att stöta på honom och nu visste hela solidaritet att han var dålig i sängen, jag lämnar honom bland undrande tjej/kill kompisar och snubblar fram till Matilda och Sophie och känner att det är läge att dra nu innan jag spyr i ett hörn eller vräker ur mig något annat trevligt. Så vi går och där tar det slut, jag vaknar hemma hos Matilda och mår som ett skåp.
På bussen hem kommer hela gårdagen tillbaka och jag inser once again att jag är mästare på att göra bort mig verbalt på fyllan.. Ser fram emot helgen. hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback